Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@l2off fans :

Bug mare de tot pe l2xtreme

Drept e ca nici l2j nu se simte prea bine :D , dat fiind ca main forums/dps sunt in SUA

Iar l2w, l2p, l2r, l2BfDR si-au scos serverele din priza

L2w e on.

BfDR e on.

@AAO - ziceam "sigur" la faptul ca dex au c5 full de o luna.

Posted

@ cel mai tare char : am ajuns la concluzia ca in 90% din cazuri nu exista char(uri) "cel mai tare", ci oameni din spatele charurilor. Acum cateva zile am culcat 2 necro cu WS (eu level 49, ei doi in Curi), diferenta de level nu putea fi enorma. Sa mai spun ca desi stateau prin DV doar pentru PvP nu aveau nici un summon scos? Sau sa mai spun ca nici unul dintre ei nu a incercat nici un curse pe mine sau pe golem? Ca unul dintre ei parea derutat si nu stia daca sa dea in mine sau in golem? Parerea mea este ca enorm de multi nu au rabdare sa creasca un caracter si sa vada ce poate si sa-i descopere abilitatile care pot fi folosite. Isi fac ceea ce e la moda (necro de ex.), si-o iau de cateva ori, dupa care vorbesc iar prin cunostinte - fiind convinsi ca de fapt charul respectiv e praf - si isi fac un arcas pana sunt turnati si cu ala de cateva ori, si afla ca DA ia dmg mult mai putin, HP+CP mare, eventual un tyrant si tot asa. In final nu vor reusi sa joace nici un char ca lumea.

@Iverson : aia cu DVDul e politica ca lumea de marketing. Nu numai ca - practic - ai DVDul gratis la faza asta, dar din cate stiu, cumparand DVDul nu mai platesti activarea contului (vreo 22 USD parca). Numai ca in 60 de zile vei prinde - in mod normal - gustul, vei avea un char destul de maricel - mai ales daca ai ceva experienta - si nu iti va mai veni sa te intorci pe private.

@Shade : Virus nu face lista publica, o vinde in piata la Obor, l-am vazut eu, mai face si el un ban cinstit.

@Daedalus : incearca sa joci pe un server cat de cat normal nu pe HR, cu mana pots, greater heal pots, & other shits in GM shop si mai ales skilluri modificate pentru echilibrarea sanselor si pe urma povesteste-ne. Sau arata-ne o arma +7 - +8 pe un LR.

Iti arat un demon sword +10 daca vrei... Prima mea arma supraenchantata. ;)

LE: am sa revin cu alt post, sunt toate serverele la pamant... Nush de ce. :dontknow:

Posted

LE: am sa revin cu alt post, sunt toate serverele la pamant... Nush de ce. :dontknow:

pentru ca l2paradise si l2extreme au fost "arestate" de FBI

primeau > 15.000 USD/luna din donatii :blink:

asa ca, poti sa-ti iei adio de la ds+10 si sa vii pe dex ;;)

j/k-ing (about the dex thing)

dar trebuie sa-ti gasesti alt server. :tiphat:

Posted

pai eu sunt lvl 20 xD si vreau setu de brig :) platesc oricat :D pana in 10kk ca mai mult nu merita, defapt nici 5 nu merita dar las de la mine :)

Pff 10kk pentru 20-30 de ore de joc pana ajungi la C-uri?

Posted

orienteaza-te si tu dupa xp pe care il vrei dupa te uiti la UPTIME-ul lor deoarece poate sa fie servere care au uptime mic sau mare de 95% 100% bafta :)

Posted

bun ! ms frumos ! .. un prieten de al meu juca pe un server EXTREME.. dare nu mai merge deloc..eu miam luat jocul ieri si am zis sa facem niste pvp`uri :))

ei bine, ata ete MS FRUMOS !

Posted

Tot pe extreme am jucat si eu.

Daca e picat.. asa cum spui tu , cred ca e doar ceva temporar pentru ca e un server prea popular si cu prea multi jucatori ca sa se inchida asa din senin.Ultima oara cand am jucat stiu ca au facut un upgrade destul de consistent introducand in joc multe elemente de C5.

Cauta pe forumul serverului sa vezi daca zice de ce este oprit.

Daca te ajuta cu ceva.. poti cauta servere si pe http://www.xtremetop100.com/ :)

Posted

!WTS Dark Crystal Leather Shirt, Dark Cystal Legglings si un war axe cu sa pe health

!WTB Brigandine helmet

@dex, are nevoie cineva ?

War axe +++ n`ai ? :P

Lasa HR si sa te vad pe un LR cum iti tremura mana la +4 si lasi tu symbols ca nu tine treaba :))

Guest [HH]Kull
Posted

nu, trebuie C4

pe dex cand baga c5?..ca m am saturat sa joc pe srv straine..

Guest [HH]Kull
Posted

Tot pe extreme am jucat si eu.

Daca e picat.. asa cum spui tu , cred ca e doar ceva temporar pentru ca e un server prea popular si cu prea multi jucatori ca sa se inchida asa din senin.Ultima oara cand am jucat stiu ca au facut un upgrade destul de consistent introducand in joc multe elemente de C5.

Cauta pe forumul serverului sa vezi daca zice de ce este oprit.

Daca te ajuta cu ceva.. poti cauta servere si pe http://www.xtremetop100.com/ :)

am inteles ca a oprit l2 extreme de catre FBI....oricum eram plictisit de srv ala

Guest [HH]Kull
Posted

76 : Spectral Dancer - DarkAss

eram in RomainianLords,urma sa intram in alianta SinnedAngels .. contra celor din Virtual :lol: