Lasher_ro Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 @l2off fans :Bug mare de tot pe l2xtreme Drept e ca nici l2j nu se simte prea bine :D , dat fiind ca main forums/dps sunt in SUAIar l2w, l2p, l2r, l2BfDR si-au scos serverele din prizaL2w e on. BfDR e on.@AAO - ziceam "sigur" la faptul ca dex au c5 full de o luna. Quote
[HH]InxeS Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 http://img221.imageshack.us/img221/2595/shot00017hp6.jpgteh happy ending Quote
Ghiba Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 !WTS Dark Crystal Leather Shirt, Dark Cystal Legglings si un war axe cu sa pe health !WTB Brigandine helmet@dex, are nevoie cineva ? Quote
sapte_dude Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 vinzi A, C de shop :blink: si cumperi un D helmet :rofl1:good luck selling DC leather armor si leggings, it's gonna be a bitch :) Quote
Daedalus Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 @ cel mai tare char : am ajuns la concluzia ca in 90% din cazuri nu exista char(uri) "cel mai tare", ci oameni din spatele charurilor. Acum cateva zile am culcat 2 necro cu WS (eu level 49, ei doi in Curi), diferenta de level nu putea fi enorma. Sa mai spun ca desi stateau prin DV doar pentru PvP nu aveau nici un summon scos? Sau sa mai spun ca nici unul dintre ei nu a incercat nici un curse pe mine sau pe golem? Ca unul dintre ei parea derutat si nu stia daca sa dea in mine sau in golem? Parerea mea este ca enorm de multi nu au rabdare sa creasca un caracter si sa vada ce poate si sa-i descopere abilitatile care pot fi folosite. Isi fac ceea ce e la moda (necro de ex.), si-o iau de cateva ori, dupa care vorbesc iar prin cunostinte - fiind convinsi ca de fapt charul respectiv e praf - si isi fac un arcas pana sunt turnati si cu ala de cateva ori, si afla ca DA ia dmg mult mai putin, HP+CP mare, eventual un tyrant si tot asa. In final nu vor reusi sa joace nici un char ca lumea.@Iverson : aia cu DVDul e politica ca lumea de marketing. Nu numai ca - practic - ai DVDul gratis la faza asta, dar din cate stiu, cumparand DVDul nu mai platesti activarea contului (vreo 22 USD parca). Numai ca in 60 de zile vei prinde - in mod normal - gustul, vei avea un char destul de maricel - mai ales daca ai ceva experienta - si nu iti va mai veni sa te intorci pe private.@Shade : Virus nu face lista publica, o vinde in piata la Obor, l-am vazut eu, mai face si el un ban cinstit.@Daedalus : incearca sa joci pe un server cat de cat normal nu pe HR, cu mana pots, greater heal pots, & other shits in GM shop si mai ales skilluri modificate pentru echilibrarea sanselor si pe urma povesteste-ne. Sau arata-ne o arma +7 - +8 pe un LR.Iti arat un demon sword +10 daca vrei... Prima mea arma supraenchantata. ;)LE: am sa revin cu alt post, sunt toate serverele la pamant... Nush de ce. :dontknow: Quote
sapte_dude Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Iti arat un demon sword +10 daca vrei... Prima mea arma supraenchantata. ;) LE: am sa revin cu alt post, sunt toate serverele la pamant... Nush de ce. :dontknow: pentru ca l2paradise si l2extreme au fost "arestate" de FBI primeau > 15.000 USD/luna din donatii :blink: asa ca, poti sa-ti iei adio de la ds+10 si sa vii pe dex j/k-ing (about the dex thing) dar trebuie sa-ti gasesti alt server. :tiphat: Quote
Dark-Boy Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Pot sa joc pe L2Dex cu C5?.........Am avut C4 da s-a stricat arhiva am sters-oDaca e sa nu mearga downloadez din nou C4 da am 61% din C5. Quote
sapte_dude Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Pot sa joc pe L2Dex cu C5?.........nu, trebuie C4 Quote
Ghiba Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 pai eu sunt lvl 20 xD si vreau setu de brig :) platesc oricat :D pana in 10kk ca mai mult nu merita, defapt nici 5 nu merita dar las de la mine :) Quote
Bavanai Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 pai eu sunt lvl 20 xD si vreau setu de brig :) platesc oricat :D pana in 10kk ca mai mult nu merita, defapt nici 5 nu merita dar las de la mine :)Pff 10kk pentru 20-30 de ore de joc pana ajungi la C-uri? Quote
Chavalier Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Deci, miam luat de pe bitcomet lineage.De unde pot sa iau un patch shi niste servere ?Pls Help, multumesc anticipat. Quote
Chavalier Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 multumesc frumos,dar, nu stiti vreun server bun (fara lag, xp destul de mare, fara buguri etc) ca pe siteul ala sunt foarte multe si nu stiu ce sa aleg :( Quote
Raul Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 orienteaza-te si tu dupa xp pe care il vrei dupa te uiti la UPTIME-ul lor deoarece poate sa fie servere care au uptime mic sau mare de 95% 100% bafta :) Quote
Chavalier Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 bun ! ms frumos ! .. un prieten de al meu juca pe un server EXTREME.. dare nu mai merge deloc..eu miam luat jocul ieri si am zis sa facem niste pvp`uri ei bine, ata ete MS FRUMOS ! Quote
{Strik3} Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Tot pe extreme am jucat si eu.Daca e picat.. asa cum spui tu , cred ca e doar ceva temporar pentru ca e un server prea popular si cu prea multi jucatori ca sa se inchida asa din senin.Ultima oara cand am jucat stiu ca au facut un upgrade destul de consistent introducand in joc multe elemente de C5.Cauta pe forumul serverului sa vezi daca zice de ce este oprit.Daca te ajuta cu ceva.. poti cauta servere si pe http://www.xtremetop100.com/ :) Quote
Chavalier Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 bun ! vad ca esty fan tupac..si eu :Pdeci sa revenim la l2, mi-am luat un server din america ..cica e pe locu` 11 ! asa..deci cand revine serveru` poate intru shi eu pe extreme. Cand intru pe http://www.l2extreme.com ma baga pe FBI guvernul SUA ..etc:)) lol Quote
virus_ro Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 !WTS Dark Crystal Leather Shirt, Dark Cystal Legglings si un war axe cu sa pe health !WTB Brigandine helmet @dex, are nevoie cineva ? War axe +++ n`ai ? :P Iti arat un demon sword +10 daca vrei... Prima mea arma supraenchantata. ;) LE: am sa revin cu alt post, sunt toate serverele la pamant... Nush de ce. :dontknow: Lasa HR si sa te vad pe un LR cum iti tremura mana la +4 si lasi tu symbols ca nu tine treaba Quote
Iverson Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Lasa HR si sa te vad pe un LR cum iti tremura mana la +4 si lasi tu symbols ca nu tine treaba Nici pe HR si nici pe LR toate itemele mi`au cazut la +4 Quote
Guest [HH]Kull Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 nu, trebuie C4pe dex cand baga c5?..ca m am saturat sa joc pe srv straine.. Quote
Guest [HH]Kull Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Tot pe extreme am jucat si eu.Daca e picat.. asa cum spui tu , cred ca e doar ceva temporar pentru ca e un server prea popular si cu prea multi jucatori ca sa se inchida asa din senin.Ultima oara cand am jucat stiu ca au facut un upgrade destul de consistent introducand in joc multe elemente de C5.Cauta pe forumul serverului sa vezi daca zice de ce este oprit.Daca te ajuta cu ceva.. poti cauta servere si pe http://www.xtremetop100.com/ :)am inteles ca a oprit l2 extreme de catre FBI....oricum eram plictisit de srv ala Quote
punisheru Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Pai cum de inca tu joci pe el? :)L2 eXtreme :76 : Spectral Dancer - DarkAss - semnatura [HH]Kull ;) Quote
Guest [HH]Kull Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 76 : Spectral Dancer - DarkAsseram in RomainianLords,urma sa intram in alianta SinnedAngels .. contra celor din Virtual :lol: Quote
Chavalier Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 deci e clar..extreme nu mai revine prea curand !? Quote
Chavalier Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 mai baieti zicetimi si mie un SERVER BUN ! fra lag,no bug, xp mare.. servere deastea pe care jucati voi ! plsss ca sunt disperat ! s-a inchis Extreme..ziceti un server pls Quote