Bavanai Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 son? >: D < da, io sunt. who might you be stranger? :D Ala care ajuta EK @Thora! - nice title, my biggest fan :love1: Quote
Iverson Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ce anume este L2j? :blink: Btw, cred ca am descoperit o mica chestie de enchant. De obicei Orcii enchanteaza bine... Cu orc mystic am enchantat dual katana la +8 la foc automat. Voi incerca si pe fighter, cred ca depinde si de CON. ;) Am prins odata un saber beton, l-am enchantat la +15 si a crapat la +16 (pe shilien knight STR 49). Asta la foc automat, desigur, fara pauze. ;) Daca cineva stie un link sau informatii despre enchant-uri, PM (nu cred ca este in regula sa postam exploit-uri. :blink:) wtf ? eu am enchant`at cel mai mult +3 la +4 mi`a crapat ( valhala [nu pe dex] dar mai mult de +3 nu am nicaieri pe mine :D cum draq sa faci +15? Quote
sapte_dude Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ala care ajuta EK :rofl1: semnatura ma inducea in eroare, sorc, wtf?? O.o de fapt nu sunt under-cover, da' am vreo 8 usere suspendate ( ma iubeste kitte :wub:) /block Thora! ce char ai Quote
Iverson Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :rofl1: semnatura ma inducea in eroare, sorc, wtf?? O.o de fapt nu sunt under-cover, da' am vreo 8 usere suspendate (ma iubeste Kitte :wub: ) /block Thora! ce char ai ce char si pe ce server? ( da privat ) :X Edit : Dex : BlackQueen Quote
sapte_dude Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 HE 75 tot pe DEXhcdeathroll se numeste Quote
Bavanai Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :rofl1: semnatura ma inducea in eroare, sorc, wtf?? O.oAm avut un moment in viata cand eram fan sorc :P Quote
sapte_dude Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Am avut un moment in viata cand eram fan sorc :P ok, move on si updateaza-ti semnatura la aia cu spoiler o sa innebunesc in curand, mai am 1 ora pana plec acasa si azi noapte (ca si ieri, alaltaieri, rasalaltaieri......s.a.m.d) am dormit 3 ore imi prezint premiul duda de aur penntru lupte eroice cu biroul de la serviciu (n-aveti idee ce moale si confortabila imi pare acum bucata asta de lemn din fata) Quote
[HH]InxeS Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 @lasher w000t?+warn for repetitive spam. Acum ai 100%.-Shade Quote
Lasher_ro Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Questurile de newbie ss le faci tocmai pt ca dau newbie ss ... plus ca unu din ele da o arma, care te scuteste de ceva bani la exchange ( sau daca nu iti e buna, sell si tot e bine :D ).In rest, I kinda got owned I guess :D Cat despre compressed alea in starting town, virus poate stii tu ca ai jucat ceva mai mult pe off trial decat am jucat eu :D@AAO - huh ? @Shade - 100% warn = ban ? :D Quote
virus_ro Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Cat despre compressed alea in starting town, virus poate stii tu ca ai jucat ceva mai mult pe off trial decat am jucat eu :D @Shade - 100% warn = ban ? :D Da , sunt in starting si Compressed package dar tot mai rentabile sunt la bucata , asa ca nu`i tragedie :) nu am poza cu pachetele dar voi face maine daca intru pe char sa`l mai cresc putin PS. @Shade - 100% warn = ban ? :D yey ban :cool2: :bananadance2: Glumesc .... :pray: iertati`l de data asta ca va mananc :yum: Quote
Iverson Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 dudes pe official ( eu nush care e site`ul, nu e ca la wow ) eu vreau sa`mi iau l2 cu liceenta dar pe off trebe orig nu ? :D are rost oare sa joc? ca bugguri multe ( eu nu gasii de loc ) nu`s pe dex Quote
Ghiba Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 m-am bagat si eu pe dex iar :) nick : ItsGhiba , pacat ca am venit prea tarziu si FoH-ul s-a destramat :) lvl 13 momentan, DE, merg pe SK , ca nu l-am jucat niciodata. Mai joaca careva, sa ma ajute cu o lovea ceva ? ca am facut pk de cum am intrat in joc si nu mai pot sa iau sabia aia de la pisica aia :> Quote
virus_ro Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 dudes pe official ( eu nush care e site`ul, nu e ca la wow ) eu vreau sa`mi iau l2 cu liceenta dar pe off trebe orig nu ? :D are rost oare sa joc? ca bugguri multe ( eu nu gasii de loc ) nu`s pe dex www.lineage2.com e site`ul ... jocul il poti downloada gratuit , diferentza intre a putea si a nu putea juca pe oficial este ca iti trebuie cont platit lunar Bug`uri pe dex .... am gasit eu destule [ daca sti ce sa cauti ... gasesti ;) ] dar nu am nici un motiv sa le postez [ inca n`am strans atatea cat mi`am propus - 1 pagina intreaga pe acest thread :banana: - ] Referitor la "are rost oare sa joc?" .... nu are rost ... sunt 80% [ daca nu , chiar mai multi ] boti pe retail :) Quote
Shade Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 inca n`am strans atatea cat mi`am propus - 1 pagina intreaga pe acest threadastept, ca sa putem sa le rezolvam :) Quote
sapte_dude Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 probleme existentiale aici. daca ai timp de dedicat unui joc, lineage nu0i o alegere rea. si dex e printre cele mai bune servere private. nu zic cel mai bun, ca poate totusi ma insel Quote
[HH]InxeS Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 lol .. nu faceam spam .. a zis lasher : "aao sigur" am intrebat de ce rade.. o0 Quote
Iverson Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 da dar am vazut un pachet (c1 - C5 ) + cateva zile guest acc (60 parca ) 30 $ - dar cred ca zilele alea costa mai mult decat dvd`urile ... :D so la l2 nu merita oficial pe cand la wow sunt skiluri si chestii care merg numai pe oficial ( si este kel`thuzad ) deci HUmman Fighter ce sa`l fac? paladin hawk sau gladiator ( eu cred ca pala ar fi chiar bun ) :) Quote
Bavanai Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 deci HUmman Fighter ce sa`l fac? paladin hawk sau gladiator ( eu cred ca pala ar fi chiar bun ) :)Ce-ti place tie iti faci, nu ce-ti zice altu ca poate n-o sa-ti placa si te lasi de el la lvl 50 :) DA-ul este tank care foloseste magie neagra, paladinu tot tank dar foloseste magie alba, si gladiatorul este "barbarul" L2-ului. In PvP... well DA-ul este ceva mai "DD" in mass-pvp datorita panterei, Paladinul are rolul de stunner si healer, si gladiatorul de a omori repede magi - insa nu te astepta sa faci mare lucru cu gladiatorul contra magilor 1 vs 1, vei muri de fiecare data sau contra arcasilor elfi/dark elfi - de cele mai multe ori vei pierde. Contra la arcasul human, cu setup-ul corect n-ar trebui sa ai prea multe probleme. In general cu gladiatorul nu te bagi la lupte contra la caracterele cu range pentru ca esti degeaba. DA-ul se descurca bine cu rangerii, paladinul nu prea. Quote
LilBe Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 dupa voi sa o luam asa care credeti ca este cel mai tare char din l2 pe la lvl 60?? Quote
Daedalus Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 aiureliMdeah... Your opinion... Daca eu iti zic cu ce am enchantat bine, nu imi dai peste nas. Prima oara incerci. Ei bine, ce sa zic... Enchantez cam o arma pe zi si de obicei trec de +9 la foc automat. ;) Cu un Orc Destroyer, cu dye de con +5. :right: Incercati... Dintr-o data nu mai sunt un om sarac. :D Dar chiar sunt servere (cum ar fi Atlantis romanesc) care are 100% success enchant +15. :blink:Cel mai tare char? Ori Necro, ori Spellhowler. Asta daca iti permiti mana potion fara trageri de inima. Vezi serverul pe care jucam amandoi, este 2k o potiune ;) Btw, vezi ca da 500 MP din start si mai regenereaza inca vreo 300 in 15 secunde. :) Quote
Iverson Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 dintre toate char si mag si fighter necro pe c4 e ne egalat si la fighter nu m`am hotarat si vreau sa stiu Quote
Raul Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 in my op. cel mai bun figther 1 vs 1 DA-ul deoarece are pantera aia Quote
Thora! Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 @ cel mai tare char : am ajuns la concluzia ca in 90% din cazuri nu exista char(uri) "cel mai tare", ci oameni din spatele charurilor. Acum cateva zile am culcat 2 necro cu WS (eu level 49, ei doi in Curi), diferenta de level nu putea fi enorma. Sa mai spun ca desi stateau prin DV doar pentru PvP nu aveau nici un summon scos? Sau sa mai spun ca nici unul dintre ei nu a incercat nici un curse pe mine sau pe golem? Ca unul dintre ei parea derutat si nu stia daca sa dea in mine sau in golem? Parerea mea este ca enorm de multi nu au rabdare sa creasca un caracter si sa vada ce poate si sa-i descopere abilitatile care pot fi folosite. Isi fac ceea ce e la moda (necro de ex.), si-o iau de cateva ori, dupa care vorbesc iar prin cunostinte - fiind convinsi ca de fapt charul respectiv e praf - si isi fac un arcas pana sunt turnati si cu ala de cateva ori, si afla ca DA ia dmg mult mai putin, HP+CP mare, eventual un tyrant si tot asa. In final nu vor reusi sa joace nici un char ca lumea.@Iverson : aia cu DVDul e politica ca lumea de marketing. Nu numai ca - practic - ai DVDul gratis la faza asta, dar din cate stiu, cumparand DVDul nu mai platesti activarea contului (vreo 22 USD parca). Numai ca in 60 de zile vei prinde - in mod normal - gustul, vei avea un char destul de maricel - mai ales daca ai ceva experienta - si nu iti va mai veni sa te intorci pe private.@Shade : Virus nu face lista publica, o vinde in piata la Obor, l-am vazut eu, mai face si el un ban cinstit.@Daedalus : incearca sa joci pe un server cat de cat normal nu pe HR, cu mana pots, greater heal pots, & other shits in GM shop si mai ales skilluri modificate pentru echilibrarea sanselor si pe urma povesteste-ne. Sau arata-ne o arma +7 - +8 pe un LR. Quote
Shade Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 lol .. nu faceam spamPe cine minti tu ma?@Shade : Virus nu face lista publica, o vinde in piata la Obor, l-am vazut eu, mai face si el un ban cinstit.Saracu virus vinde bugs prin piata din nevoie de bani? Asta da saracie...Mdeah... Your opinion... Daca eu iti zic cu ce am enchantat bine, nu imi dai peste nas.eu ti-am zis adevarul... Quote
Thora! Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 @l2off fans :Bug mare de tot pe l2xtreme Drept e ca nici l2j nu se simte prea bine :D , dat fiind ca main forums/dps sunt in SUAIar l2w, l2p, l2r, l2BfDR si-au scos serverele din prizahttp://imageshack.us Quote