Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

El se refera la raportul "care bate mai multi in pvp si e cel mai ieftin in acelasi timp" <_<

Dintre fighteri... dark avenger sau SK. Sau daca nu aia, destroyerul e bun si el. Asta pe 1x, pe servere cu rate mai mari (4x, 5x) tot 900 range > all (arcasi, adica).

Posted

eu ma refer la pvp si dupa mine aw e cel mai tare adik dmg mare dar daca i`ai dat miss te`o turnat :D

nush daca vb de c4 sau c5... pe c4 orice char cu heavy armor mastery bate un AW (nah, poate TK si SWS nu-l bat...) pe c5 e ceva mai smecher, il bat numai tanks :)

Posted

nush daca vb de c4 sau c5... pe c4 orice char cu heavy armor mastery bate un AW (nah, poate TK si SWS nu-l bat...) pe c5 e ceva mai smecher, il bat numai tanks :)

nici bd , nici paladin , nici dwarfi (open field , bow and shit)

Posted

nici bd
bd are aceleasi vraji ca tine+mage dances, ma mir de ce nu poate sa te bata...

true, cu freezing strike faci multe, dar ma intreb daca nu ramai fara mana pana omori saracu paladin

Posted

InxeS' date='Nov 14 2006, 22:50' post='1529650']

nici dwarfi (open field , bow and shit)

In open field dwarfu are de N ori mai multe CP pots decat tine, ma indoiesc ca-l faci cu un arc. And guess what, si dwarfu poate scoate un arc pe guidance. Are range ceva mai mic, insa si tu te opresti cand tragi o sageata.

Si nu stiu ce te face sa crezi ca bati paladinul asa usor. Daca n-are pantera asta nu inseamna ca n-are si el trucurile lui. In loc de pantera isi da un heal de 1k HP in timp ce esti in stun de exemplu. Si daca vorbim de 3rd class, odata ce ti-a prins physical silence-ul n-ai ce face decat sa profiti de viteza lui de melc si sa fugi.

Face it, dagger-ii chiar nu sunt buni de 1 vs 1... Probabil rulezi tu pe DEX arcasii cu cutitul tau pe MM, insa pe oficial nu multa lume are acces la demon sword might mortal. Si fara MM si tintele tale sigure, arcasii, te vor face in 1 vs 1.

Dagger = gank char pentru robes and lights.

Posted

bd are aceleasi vraji ca tine+mage dances, ma mir de ce nu poate sa te bata...

true, cu freezing strike faci multe, dar ma intreb daca nu ramai fara mana pana omori saracu paladin

pai am batut spectral dancer de 77 lejer .. chiar m`a prins cu poison blade dance+medusa intr`o pozitie belea .. am mai ramas cu vreo 2500 hp la final

Posted

ce reply patetic

Patetic este sa afirmi pe un forum ca l2c5 sux rau de tot, iar ca Throne va fi o varza cu carne si ca c4likertail > ALL (pentru ca este convenabil in contextul topicului), iar pe altul ca de fapt nush ce team are l2c5 dar il tine ascuns.

2) thora :X bine ca ai schimbat jocu

M-a aburit Virus aiurea'n tramvai cu niste baliverne, nu stiu cat o sa ma tina. Si nu, nu e deloc alt joc. Macar m-am lamurit asupra anumitor chestii pe care le credeam l2j shits ca de fapt sunt client side.

@Thora : Diferenta intre un off si un l2j este imensa. Questuri, shops, community board, skills, raids, 7s, you name it, si mai mult ca sigur este diferit intr-un fel fata de l2j.

Este diferenta, dar tocmai aia vroiam sa zic, ca nu este tocmai enorma...

~ despre questuri putem face un thread separat. Oricum NCS schimba formatul si premiile la questuri la fiecare cronica sau chiar in cadrul lor. Un exemplu? Actualmente pe off cristalele de SA nu se mai sparg never, iar daca te tine le iei din shops gata facute la 10. E bug pe "like retail" cumva? Si l2j a fost "sef" la questuri, oricum cred ca merg toate questurile esentiale. Iar din moment ce serverele private sunt in general >3,4x questurile alea de la inceput oricum nu ai cum sa le faci decat 1 maxim 2, ca intr-o ora esti la lvl. 20;

~ Shops ? :blink:

~ comunity board, da este relativ util, desi cam prea stufos asa cum este el acum;

~ skills... 90% din skille merg pe l2j ca lumea, cu deosebirea ca sunt de C5;

~ raids, sa zicem ca sunt niste diferente, desi la ora asta este mult mai greu sa faci un raid pe l2j decat pe "like retail"

~ 7s ? :blink:

dupa cum au fost toate serverele l2j pe care am jucat , nu`mi inchipui ca marile update`uri ale voastre sa aduca ceva bun,doar pocnitori.

nu cred ca este cazul` sa scoateti ochii celor din dex team pentru un geodata bug.

Cum sa bati raid cu 6 nukeri cleric buffed? Mai ales raizii de C5, unde li s-au marit m def si micsorat p def... Bug paradise.

Faptul ca se vede clar diferenta dintre emulare si l2server.exe. Poti recunoaste si tu asta...

Chiar vreti sa ma faceti sa ajung sa dau Quote din propriile mele replyuri mai vechi sa va aduc aminte ce "pocnitori" de servere laudati voi ca omfg e l2off?

De fapt nu, o sa vorbim la prezent... iar m-ati enervat :D

Posted

te cocoseaza prietenu' crafter cu jucaria lui si cu armor crush :D

Patetic este sa afirmi pe un forum ca l2c5 sux rau de tot, iar ca Throne va fi o varza cu carne si ca c4likertail > ALL (pentru ca este convenabil in contextul topicului), iar pe altul ca de fapt nush ce team are l2c5 dar il tine ascuns.

vezi`ti de jucatul tau si lasa forumurile ca nu sunt Y!mess sa dai reply`uri de genu "XD" , ":D" si "lol" wink.gif box.gif

/end ?

Posted

Ce anume este L2j? :blink: Btw, cred ca am descoperit o mica chestie de enchant. De obicei Orcii enchanteaza bine... Cu orc mystic am enchantat dual katana la +8 la foc automat. Voi incerca si pe fighter, cred ca depinde si de CON. ;) Am prins odata un saber beton, l-am enchantat la +15 si a crapat la +16 (pe shilien knight STR 49). Asta la foc automat, desigur, fara pauze. ;) Daca cineva stie un link sau informatii despre enchant-uri, PM (nu cred ca este in regula sa postam exploit-uri. :blink:)

Guest [HH]Kull
Posted

asa stiu si yo cand vrei sa faci encant de peste +7 enchantezi cu un mag de pana n lvl 9 sau lasi itemul in inventar o saptamana, dupa care iti merge 90% enchantul

Posted

nu exista chestii de genu , enchantez cu nush ce char , enchantez cu nush ce symbols sau in nush ce loc sau dupa un timp

De ce ?

Pentru ca pur si simplu nu intra in ecuatzie aceste chestii ... desi exista bug`uri si poti profita de ele , nu au legatura cu charul , stats sau locatia ... are legatura cu timpul , legatura server-client etc

sapte ...

/end ?

InxeS' date='Nov 13 2006, 23:53' post='1527719']

l2j is bad

InxeS' date='Nov 14 2006, 08:14' post='1527943']

:blink: cand o sa intelegeti ca l2j nu e jucabil?!:))

InxeS' date='Nov 14 2006, 13:51' post='1528355']

right ..

right = mda , m`a prins

Cand o sa vi cu unul sau mai multe argumente care sa combata ceea ce a zis Thora , atunci sa comentezi .... tu esti copia lui HGZ [ varianta L2off ] Ia exemplu de la Bavanai , pana atunci ... vezi`ti de jucatul tau si lasa forumurile ca nu sunt Y!mess sa dai reply`uri de genu "XD" , ":D" si "lol" ;) :box:

ce reply patetic

am strans asa gramada ca poate nu citesti decat ultimele posturi .... acu intelegi ?

now /end

Posted

Btw, cred ca am descoperit o mica chestie de enchant. De obicei Orcii enchanteaza bine... Cu orc mystic am enchantat dual katana la +8 la foc automat. Voi incerca si pe fighter, cred ca depinde si de CON.

aiureli

Posted

~ despre questuri putem face un thread separat. Oricum NCS schimba formatul si premiile la questuri la fiecare cronica sau chiar in cadrul lor. Un exemplu? Actualmente pe off cristalele de SA nu se mai sparg never, iar daca te tine le iei din shops gata facute la 10. E bug pe "like retail" cumva? Si l2j a fost "sef" la questuri, oricum cred ca merg toate questurile esentiale. Iar din moment ce serverele private sunt in general >3,4x questurile alea de la inceput oricum nu ai cum sa le faci decat 1 maxim 2, ca intr-o ora esti la lvl. 20;

~ Shops ? :blink:

~ comunity board, da este relativ util, desi cam prea stufos asa cum este el acum;

~ skills... 90% din skille merg pe l2j ca lumea, cu deosebirea ca sunt de C5;

~ raids, sa zicem ca sunt niste diferente, desi la ora asta este mult mai greu sa faci un raid pe l2j decat pe "like retail"

~ 7s ? :blink:

Chiar vreti sa ma faceti sa ajung sa dau Quote din propriile mele replyuri mai vechi sa va aduc aminte ce "pocnitori" de servere laudati voi ca omfg e l2off?

De fapt nu, o sa vorbim la prezent... iar m-ati enervat :D

Questuri : Nu chiar, in afara de primul quest care-ti da 400 ss, restul nu merg ... mai e unul la lvl 6 care-ti da 6k, si inca unu sau doua la lvl 10-12 ( depinde de rasa ) care-ti mai dau inca tot atat.

Si in plus, prima oara cand vb cu newbie guide ar tb sa-ti mai dea 1000. Si asta doar din newbie quests ..

Shops : Du-te Giran, si arata-mi si mie daca vinde SoE ( simplu ) . Dupa pe full c4, try the same thing.In ST nu se vand saculete de shots ... ( cel putin asa era pe la sfarsit c4, am uitat sa verific recent ).

Community Board : IG Forums rule :D

Skills : Nu toate merg cum trebuie ... nu le-am mai testat de mult asa ca prefer sa nu dau exemple.

Raids : Minions se respawn cat timp e raid-ul in viata ( that's the point ). Altceva nu imi vine acum in cap ...

Seven Signs : Pe evo low aveam castel si inca ma puteam inscrie la dusk. Nu exista partial defeat/victory pe l2j ( nici eu nu sunt sigur cum functioneaza ... cineva a zis ca depinde de seal vs festival score, eu am crezut ca depinde de seals care le detii intr-o perioada si pierzi doar unu in urmatoarea ... ).

Postate de TrusT pe forum evo : Pietrele depuse intr-o competitie se pierd daca factiunea ta pierde ( am inteles ca se pastreaza pt urmatoarea competitie ).Mammoni ar trebui sa vorbeasca si cred ca e si ceva diferit la teleport ( cat stau intr-o anumita cata/necro, in care se duc, sincer, not sure ... dar ceva pare diferit :D ).

@AAO - Sigur =))

Posted

nu in genul ala :)

si in fine, aia a fost parerea mea despre parerea ta :P

parerea mea : :beer: cheers , sa lasam deoparte cearta ca tre sa ma pregatesc daca intra iar in fortza Thora [ s`a enervat =)) ]

Posted

parerea mea : :beer: cheers , sa lasam deoparte cearta ca tre sa ma pregatesc daca intra iar in fortza Thora [ s`a enervat =)) ]

oh joy joy. iar vine si face un post de-o pagina si adorm dupa 3 randuri. in fine, sa speram ca de data asta va spune ceva interesant :D

asteptam cu nerabdare ;;)

Posted

Questuri : Nu chiar, in afara de primul quest care-ti da 400 ss, restul nu merg ... mai e unul la lvl 6 care-ti da 6k, si inca unu sau doua la lvl 10-12 ( depinde de rasa ) care-ti mai dau inca tot atat.

Si in plus, prima oara cand vb cu newbie guide ar tb sa-ti mai dea 1000. Si asta doar din newbie quests ..

Shops : Du-te Giran, si arata-mi si mie daca vinde SoE ( simplu ) . Dupa pe full c4, try the same thing.In ST nu se vand saculete de shots ... ( cel putin asa era pe la sfarsit c4, am uitat sa verific recent ).

Community Board : IG Forums rule :D

Skills : Nu toate merg cum trebuie ... nu le-am mai testat de mult asa ca prefer sa nu dau exemple.

Raids : Minions se respawn cat timp e raid-ul in viata ( that's the point ). Altceva nu imi vine acum in cap ...

Seven Signs : Pe evo low aveam castel si inca ma puteam inscrie la dusk. Nu exista partial defeat/victory pe l2j ( nici eu nu sunt sigur cum functioneaza ... cineva a zis ca depinde de seal vs festival score, eu am crezut ca depinde de seals care le detii intr-o perioada si pierzi doar unu in urmatoarea ... ).

Postate de TrusT pe forum evo : Pietrele depuse intr-o competitie se pierd daca factiunea ta pierde ( am inteles ca se pastreaza pt urmatoarea competitie ).Mammoni ar trebui sa vorbeasca si cred ca e si ceva diferit la teleport ( cat stau intr-o anumita cata/necro, in care se duc, sincer, not sure ... dar ceva pare diferit :D ).

~ Questuri asta vroiam sa iti zic, ca pe 4-7x questurile de pana la lvl 25-30 oricum nu apuci sa le faci - cresti prea repede. Sunt gandite exact pentru 1x. So, useless, desi marea majoritate a lor exista, dar nu sunt updatate.

~ Raids : de cand nu ai mai fost la raids pe l2j ? :D Prima oara cand am fost la raizi de c5 beleaua era ca se spawnau in draci, ajunsese raidu cu vreo 10 minioni.

~ 7s oricum pe private toata lumea se baga la Dawn, ca si pe oficial, in afara de Lionna unde castiga Dusk traditional, pe restul serverelor dawn 500 - 0; eu zic ca 7s e gandit gresit de NCS.

~ Shops

- SoE simplu in Giran, adica din asta?

http://img146.imageshack.us/my.php?image=pic1ii3.jpg

- la compressed in starting village m-ai dat pe spate :D bug mare de tot, vezi iar o sa zica Banavai ca bug paradise

- in schimb uite, iti pun shop la compensatie:

http://img81.imageshack.us/my.php?image=pic2vs7.jpghttp://img154.imageshack.us/my.php?image=pic3lh0.jpg

- si ca sa iti treaca supararea uite inca ceva:

http://img296.imageshack.us/my.php?image=pic4jg1.jpg

Si nu ma mai tine din treaba ca asteapta lumea cu nerabdare... eu ma chinui sa gasesc un bugulet ceva, un text lipsa, o maslina pe "bijuteriile" de "retail like" nu nenorociri cum ar fi lipsa de compressed ss ng din shop pe "pocnitorile" de l2j.

oh joy joy. iar vine si face un post de-o pagina si adorm dupa 3 randuri. in fine, sa speram ca de data asta va spune ceva interesant

asteptam cu nerabdare

Un pic rabdare ca e mai greu decat ma asteptam... in primul rand eu sper sa fie ceva interesant :D ar fi in avantajul meu.