Shade Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Hai ca aici te-am prins.ai omorat de 4 ori mai putini mobi, deci x3 adena si 1/4 matsIn caz ca nu stiai, droprate la mats e si el 4x. Quote
Thora! Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Fara SE ??Pe un server full c4 sa nu te astepti sa poti fara ...Acum, nu cred ca pe full C4 exista SE la level 20-25... :D Si chiar daca, teoretic ai avea 1-2 SO, ar fi tot degeaba, ca nu are nici empower nici mana rech., poate doar sa faca galerie.Si L2 e frumos tocmai datorita faptului ca exista o multitudine de variante, poti spune ca o anume strategie (formula de echipa) tinde catre "perfectiune", dar nu ca este singura modalitate de a rezolva o anume situatie (indiferent ca e server off sau l2j). Fara SE sau magi, am maturat cu party de 4 (3 fighteri + pp) Witch catacomb (camerele de la intrare), desi cel mai mare era ce 8 levele sub cel mai mic mob. Si cel mai mare eram eu, cu dorf, si asta pe Dex,... nu cred ca exista "axiome" in Lineage.Hai ca aici te-am prins.In caz ca nu stiai, droprate la mats e si el 4x.Nu m-ai prins 100% :D . In cele 3-4 zile pe Dex nu prea am observat anomalii la drop, inclin sa cred ca este x4 drop chance si nu x4 drop quantity.Da, ce spui tu se aplica in oarecare masura la materiale rare (asofe, enria, SoP, molds)Dupa level > 40 mai fiecare mob are 100% sansa la drop de 1 sau 2 mats de baza (a skin, a bone, varnish, iron, coal, etc.)Sa luam de ex. Barrow Priest - 100% drop a.s., 100% drop a.bone.Bun, 30% sansa sa nu pice nimic din mob, => 70% sansa de a.s & a.b., luam in calcul 5% posibilitatea de drop SoP => 65% sansa pt celelalte doua => (32.5 % sansa a.s, 32.5% sansa a.b.)Acum, pe off bati 400 barrow /level => 130 a.s. si 130 a.b.pe x4 bati 100 mobi / level => 32 a.s. si 32 a.b.Da, la SoP vei avea aceeasi cantitate, dar la restul?La levelul la care ar trebui sa craftezi ceva pentru gradul tau vei constata ca ai o caruta de adena si nu ai cu ce crafta.Q.e.d. Quote
Shade Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 La levelul la care ar trebui sa craftezi ceva pentru gradul tau vei constata ca ai o caruta de adena si nu ai cu ce crafta.Q.e.d.totusi, din moment ce e x4, e foarte usor si profitabil sa-ti cresti propriul spoiler si sa te duci direct la cl si cbp si sa uiti de animal bone si skin. Most players do. Quote
Thora! Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 totusi, din moment ce e x4, e foarte usor si profitabil sa-ti cresti propriul spoiler si sa te duci direct la cl si cbp si sa uiti de animal bone si skin. Most players do.Asta este altceva... drept e ca sunt o groaza de pitici care spoileaza de zor, si totusi preturile sunt exorbitante, si mai e o chestie... la level mic, spoilerul are nevoie din doua in doua ore de delevel ca sa stea in marja de spoil, ceea ce devine enervant la un moment dat.Oh, si L2 are de 2 ori mai multe subscribtii decat WoW.World of Warcraft has almost seven million active subscriptions worldwide as of September 2006.- http://en.wikipedia.org/wiki/World_of_warcraftAccording to the April 27 press release by NCsoft, Lineage II has over 14 million subscribers worldwide. - http://en.wikipedia.org/wiki/Lineage_IIEh, se pare ca dupa ce au dat botii afara, au cam ramas cu serverele goale.Altfel, nu pot sa imi explic campania de promovare - fara precedent de altfel - pentru America de Nord.2 saptamani mocareala pe serverele nord-americane sau europene nu e chiar de colea...http://www.lineage2.com/archive/2006/11/free_trial_at_m.htmlhttp://www.mmorpg.com/l2_trial.cfm?bhcp=1Si merge sa te inregistrezi chiar daca esti european, nu se verifica locatia IPului, doar trebuie sa treci niste date din America de Nord. Quote
Bavanai Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ar fi trebuit sa fi vazut main page la Gamespot acum vreo 2 saptamani... 3 reclame la WoW pe aceeasi pagina =) Quote
Lasher_ro Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Si merge sa te inregistrezi chiar daca esti european, nu se verifica locatia IPului, doar trebuie sa treci niste date din America de Nord. Asa am facut eu :D Dar nu am jucat decat putin ... lvl 6 ... nu ca mi s-a luat de 1x, dar chiar nu are rost trial ... am vzt (cam) ce era de vazut la lvl mic ... Cat despre raid, my bad, nu m-am uitat la level ... noi nu obisnuim sa facem raizi pana in level 40 ( in general pt ca sunt diferente mari de levele ... unu e 40 , altu e deabia 20 ). Quote
sapte_dude Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 si mie mi-a iesit soul bow din a doua incercare Quote
[HH]InxeS Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Primul raid terminat cu succes de pe l2teentelecom dupa wipe din 9, 6 au fost nukeri, 2 fighteri si 1 singur cleric http://img481.imageshack.us/my.php?image=shot00014my0.jpg l2j is bad Quote
Bavanai Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 InxeS' date='Nov 13 2006, 23:53' post='1527719']l2j is badCum sa bati raid cu 6 nukeri cleric buffed? Mai ales raizii de C5, unde li s-au marit m def si micsorat p def... Bug paradise. Quote
Thora! Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ala e raid level 24, cu ce fel de bufferi te poti duce la levelul ala? Si iar vorbesti fara sa cunosti, am fost acum o saptamana la raid de level mare, pe l2j, formula "clasica", 6 nukeri, 3 SE, tank, BD, Bish. Nu i-am luat nici 15%. Mai las-o cu BugParadise din auzite. Si iti raspund aici, vezi ca mana burn nu consuma 100 MP ca sa ia 150 MP, este vorba de 150 MP burned per tic, tine cam 25 de secunde, deci 8 ticuri. Un fighter pe care a prins mana burn cam ramane fara mana la faza asta. Quote
Bavanai Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ala e raid level 24, cu ce fel de bufferi te poti duce la levelul ala? Nu ai inteles ce am vrut sa zic. Quote
[HH]InxeS Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 :blink: cand o sa intelegeti ca l2j nu e jucabil?! Quote
Thora! Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 InxeS' date='Nov 14 2006, 08:14' post='1527943']:blink: cand o sa intelegeti ca l2j nu e jucabil?! Hai nu mai spune... sa inteleg ca la ultimul siege pe like retail s-a putut trage prin pereti? :blink: Curat l2j :D . Si sincer, dupa ceva timp pe diverse like retailuri (inclusiv DeX) nu prea vad ce e asa de OMFG fata de un l2j pus la punct si care ruleaza pe niste masini capabile. Nu ai inteles ce am vrut sa zic. Ba am inteles, stiu ca in C5 statusurile la raizi s-au schimbat. As fi putut spune ca e C5 cu raizi de C4, sau as putea spune ca bug e pe NOT L2J ci pe celelalte, unde faci raizii lejer cu magi si rechargeri si mi-ai spune ca sunt C4, dar iti spun ca: 1. Nu poti compara Talakia cu Skylancer 2. Statusurile sunt schimbate la raizi, cu acelasi mag, cu aceleasi bufe fac cam 1/3 din damageul pe care il faceam pe C4. Asta nu inseamna ca party de magi cu tank nu poate face un raid, numai ca trebuie un tank "pro" si trebuie ceva mai multi rechargeri decat pe C4 si mai mult timp. Bine, in acelasi timp, cred ca e mai usor acum cu party cu arcasi. Quote
Bavanai Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 nu prea vad ce e asa de OMFG fata de un l2j pus la punct si care ruleaza pe niste masini capabile.Faptul ca se vede clar diferenta dintre emulare si l2server.exe. Poti recunoaste si tu asta... Quote
[HH]InxeS Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Hai nu mai spune... sa inteleg ca la ultimul siege pe like retail s-a putut trage prin pereti? :blink: Curat l2j :D . Si sincer, dupa ceva timp pe diverse like retailuri (inclusiv DeX) nu prea vad ce e asa de OMFG fata de un l2j pus la punct si care ruleaza pe niste masini capabile.Ba am inteles, stiu ca in C5 statusurile la raizi s-au schimbat. As fi putut spune ca e C5 cu raizi de C4, sau as putea spune ca bug e pe NOT L2J ci pe celelalte, unde faci raizii lejer cu magi si rechargeri si mi-ai spune ca sunt C4, dar iti spun ca:1. Nu poti compara Talakia cu Skylancer2. Statusurile sunt schimbate la raizi, cu acelasi mag, cu aceleasi bufe fac cam 1/3 din damageul pe care il faceam pe C4. Asta nu inseamna ca party de magi cu tank nu poate face un raid, numai ca trebuie un tank "pro" si trebuie ceva mai multi rechargeri decat pe C4 si mai mult timp. Bine, in acelasi timp, cred ca e mai usor acum cu party cu arcasi.right .. Quote
virus_ro Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 InxeS' date='Nov 14 2006, 13:51' post='1528355']right .. right = mda , m`a prins Cand o sa vi cu unul sau mai multe argumente care sa combata ceea ce a zis Thora , atunci sa comentezi .... tu esti copia lui HGZ [ varianta L2off ] Ia exemplu de la Bavanai , pana atunci ... vezi`ti de jucatul tau si lasa forumurile ca nu sunt Y!mess sa dai reply`uri de genu "XD" , ":D" si "lol" ;) Quote
sapte_dude Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 right = mda , m`a prins Cand o sa vi cu unul sau mai multe argumente care sa combata ceea ce a zis Thora , atunci sa comentezi .... tu esti copia lui HGZ [ varianta L2off ] Ia exemplu de la Bavanai , pana atunci ... vezi`ti de jucatul tau si lasa forumurile ca nu sunt Y!mess sa dai reply`uri de genu "XD" , ":D" si "lol" ;) ce reply patetic Quote
[HH]InxeS Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 aprob.. asea 1. nu am jucat pe l2j c5 sa va spun ce buguri am gasit ; 2. nu o sa l2j c5 , mai bine astept l2off c5 sau joc pe retail ; 3. dupa cum au fost toate serverele l2j pe care am jucat , nu`mi inchipui ca marile update`uri ale voastre sa aduca ceva bun,doar pocnitori. nu cred ca este cazul` sa scoateti ochii celor din dex team pentru un geodata bug. Quote
Guest mycro Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Nagasaky' date='Sep 24 2005, 01:26' post='400923']Voi de cat timp jucati Lineage 2? Il jucati de pe LinkMania? Va cumparati cartela lunara? De unde iau Pack 2 ? Dak am Window XP imi trebuie ceva anume? Cum il fac sa mearga? Pe ce server jucati (sa fie deschis)? P.S: Va rog ajutatima mie dor sa joc Lineage si... :crybaby: nu imi mai mergeeee. Va rog sa raspunda numai cei ce stiu si joaca.Nu am nevoie de: Ha ha ha eu nici nu joc bla bla. Sau Eeeee eu nu stiu lasa cati raspund alti. ma oameni buni spuneti de unde scot lineage pls :( Quote
Bavanai Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ma oameni buni spuneti de unde scot lineage pls :(din anusul meu Quote
sapte_dude Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 din anusul meuwow. a 2.5 GB anus. cool :rofl1: Quote
Raul Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 InxeS' date='Nov 13 2006, 23:53' post='1527719']l2j is badam uitat sa mentionez ca am stat 2 ore pana l-am doborat am ramas de 2 ori fara bss si de vreo 20 de ori in cur raidul era de lvl 28 si tot raidul 2 oameni au fost alergati Quote
Iverson Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 first of all gg inxes pt lvl de pe dex si 2) thora :X bine ca ai schimbat jocu 3) am un aw pe dex lvl 49 ( ne crescut de 2 sapt - am jcuat pe gold si am facut 65 cu un necro [si adevaru ca necro ruleaza ] cum va descurcati cu adena ? aveti clanuri tari ? va place mai mult ca wow ? ( logic ) Quote
Lasher_ro Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 InxeS' date='Nov 14 2006, 16:36' post='1528661'] aprob.. asea 1. nu am jucat pe l2j c5 sa va spun ce buguri am gasit ; 2. nu o sa l2j c5 , mai bine astept l2off c5 sau joc pe retail ; 3. dupa cum au fost toate serverele l2j pe care am jucat , nu`mi inchipui ca marile update`uri ale voastre sa aduca ceva bun,doar pocnitori. nu cred ca este cazul` sa scoateti ochii celor din dex team pentru un geodata bug. 1. Deocamdata nici nu prea are rost. 2. L2off c5 ? Mai ai de asteptat ... cumva ma indoiesc ca o sa se leak din nou, si modificat ... look at modded c1, nici acum nu are tot din c2, so ... full nu prea vad sa fie prea curand. @sapte_dude : Nu era un reply patetic, ci chiar are dreptate ... intr-un fel ... chiar recent ( acu 30 de minute ) am facut si eu un post asemanator cu cel a lui AAO pe dex xD @Thora : Diferenta intre un off si un l2j este imensa. Questuri, shops, community board, skills, raids, 7s, you name it, si mai mult ca sigur este diferit intr-un fel fata de l2j. Quote
[HH]InxeS Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 1. Deocamdata nici nu prea are rost.2. L2off c5 ? Mai ai de asteptat ... cumva ma indoiesc ca o sa se leak din nou, si modificat ... look at modded c1, nici acum nu are tot din c2, so ... full nu prea vad sa fie prea curand.@sapte_dude : Nu era un reply patetic, ci chiar are dreptate ... intr-un fel ... chiar recent ( acu 30 de minute ) am facut si eu un post asemanator cu cel a lui AAO pe dex xD@Thora : Diferenta intre un off si un l2j este imensa. Questuri, shops, community board, skills, raids, 7s, you name it, si mai mult ca sigur este diferit intr-un fel fata de l2j.dex staff are c5 de 1 luna de zile o0@iversonms Quote