Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@sapte ... iti zic eu : nu ne stim :) [ scuze dar imi place anonimitatea in care ma aflu pe dex acum ... ]

@LilBe ... cum spunea si sapte .... you`re doomed :bananadance2: nu e bine sa incepi singur pt ca desi ai o gramada de tutoriale si guides ... nu le vei citi 101% si tot va trebui sa`ti spuna cineva pe scurt :) Gaseste`ti un prieten mai "sarguincios" si baga`l "tank" :))

Posted

nu juca singur .... gaseste`ti un prieten [ RL ] cu care poti discuta usor si jucati impreuna .... eventual bagati teamspeak sa puteti vorbi mai rpd unul cu altul . nu e fun deloc singur / dual [desi dual nu e voie pe dex .. ]

Posted

Counter Strike is bad ... ce nu intelegi ? tongue.gif

Oricum, deocamdata nu mai joc pe dex laugh.gif

Besides, tot mi se pare trist cu adena drop chance 70% .

CS is not bad MU is bad :D

@virus_ro : ms

Posted

Primul raid terminat cu succes de pe l2teentelecom dupa wipe :yupee::peace: din 9, 6 au fost nukeri, 2 fighteri si 1 singur cleric

http://img481.imageshack.us/my.php?image=shot00014my0.jpg

Posted

Primul raid terminat cu succes de pe l2teentelecom dupa wipe :yupee::peace: din 9, 6 au fost nukeri, 2 fighteri si 1 singur cleric

OMG !!! te-ai bagat pe LowRates !!! Gratz.

Oricum, deocamdata nu mai joc pe dex

Besides, tot mi se pare trist cu adena drop chance 70% ...

~ ai si jucat mult :D

~ 70% e chiar mult. Cred ca si cu 30% adena drop tot nu s-ar rezolva cine stie ce... este ENORM de multa adena pe server. Gandeste-te asa... la 4x oricum ramai cam cu ~ x3 adena la acelasi level vis-a-vis de off. In acelasi timp, ai omorat de 4 ori mai putini mobi, deci x3 adena si 1/4 mats => preturi astronomice (~ x12 fata de off, teoretic). Ideea cu 70% adena drop nu este tocmai rea, mai ales cand nu este o baza de date noua.

PS : aia de la SRO ce au de discutat atata? ca se cearta mai rau decat noi...

Posted

Fara SE ??

Pe un server full c4 sa nu te astepti sa poti fara ...

Stiu ca nu am jucat mult ... lvl 22 :D

Nu ma intereseaza cata adena e pe server, ci cata adena e in buzunarele mele :D

Si adena faci EXACT cat ai face pe off, diferenta e cat cheltui pe consumables ( discutabil daca mai mult sau mai putin, teoretic mai putin ca folosesti mai putine shots pt tot atata xp, practic mai mult pt ca sunt niste preturi la shots de 2-3x mai mari decat ar trebui ).