Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

rofl

c3 ... e clar :D A dropat ala ca un porc :lol:

Ca sa iti dai seama cum era l2j in c3 , gandeste-te la evo hr cand au bagat prima oara c5 ... dupa asta, gandeste-te ca e de 2-3 ori mai rau decat atat :D

Edit : Reclama idioata cu centura de kk :|

Posted

Esti amator de senzatii tari? vorba banner`ului ca de la o vreme ma dispera bannerele astea ...

Numa` prostii vorbesti ... scuza`ma ca`ti zic ... dar putea fi atat L2j cat si L2off ... si daca ai observat era HR .... ceea ce inseamna ca toti suferinzii , noobii si "L2PRO"`ii se aduna si se pvp`iesc urland OWWWWNAAAAGEEE ...

PS. cate zile ai pierdut din lvl`ing ca sa gasesti in ultimu colt al internetului filmuletzu ? si cat ai stat sa debitezi daca e l2j sau l2off ... ? te rog eu ... abtine`te .

Posted

Numa` prostii vorbesti ... scuza`ma ca`ti zic ... dar putea fi atat L2j cat si L2off ... si daca ai observat era HR .... ceea ce inseamna ca toti suferinzii , noobii si "L2PRO"`ii se aduna si se pvp`iesc urland OWWWWNAAAAGEEE ...

Mie imi plac ceilalti cu : OMG ADMIN CORUPTEEEEDDDDD !!!! YOU ARE FREND ADMIN !!!! U ARE EDITED !!!!!

Btw,

/war again?

PS : centura de siguranta ownz

PPS : InexS, tocmai am cazut mai toti de acord ca serverele PvP sux rau de tot si nu au legatura cu Lineage. Indiferent ca's l2j, c1modd, c4full, etc.

Posted

Virus, filmuletul ala e pe prima pagina de la google videos cand dai search pt lineage 2 ... ca am dat si io acum :D

Si e l2j ca daca nu ma insel in c3 nici un server c1modded nu avea auto ss ... decat abyss.

Posted

dar putea fi atat L2j cat si L2off

pe l2off nu cred ca se vede enchantu de pe arma cand te urci pe strider :D

besides, numai l2j are animatii din astea care se termina inainte de a incepe

and that video is SOOOOOOOOOOOOO lame... "we are the best pvp-ers of the arena, no one can match our target-and-push-one-button skill" lmao

Posted

1. Daca te uiti atent, de fapt vor teritorial wars (50%) si nu o alta rasa (38%)

2. Rezultatul poll-ului reprezinta asteptarile celor de pe serverele nord-americane, care de multe ori difera de asteptarile coreenilor. Parca si vad un coreean cu nobless si subclasa la 78 ca abia asteapta sa dea reroll pe o noua rasa :D

3. Parerea mea este ca NCS a hotarat de mult principalele implementari din interludiu, si poate din urmatoarele 2-3 episoade. Probabil ca doar vor sa vada tendinta playerilor, daca este spre PvE, PvP, socializare, team-working, soloing, etc., mai mult pentru imbunatatiri "cosmetice". NCS a anuntat pentru serverele coreene interludiul in aceasta iarna, nu cred ca ar mai avea timp sa codeze incepand de acum dupa preferintele publicului.

Posted

Ma astept totusi la ceva oarecum revolutionar, macar la inceputul seriei "Throne". Altfel, NCS ar dezamagi din nou si nu cred ca m-ar mai interesa L2. Daca noua rasa o va fi tot cu magi, arcasi, tancuri si cutitari - ceea ce ar fi totusi in stilul NCS :D - va fi o deziluzie enorma pentru mine. Ma gandesc ca NCS sun fortati sa inventeze ceva... financiar nu stau deloc bine, ca popularitate L2 e in cadere libera si daca nu va ajunge niciodata la nivelul WoW macar ar trebui sa se apropie.

Daca ar fi contat, TKs n-ar mai fi fost de mult atat de completely useless.

Nici cu paladinii nu mi-e rusine :D.

Posted

Nici cu paladinii nu mi-e rusine :D.

Paladinii au skill-uri dragute. Pot sa dea heal si altora, si poti sa le faci DD-wannabe build ca la SK si DA ca sa fie mai usor soloing-ul. Nu-i chiar asa de nasol. TK-ul IS the lamest char.

Oh, si L2 are de 2 ori mai multe subscribtii decat WoW.

World of Warcraft has almost seven million active subscriptions worldwide as of September 2006.

- http://en.wikipedia.org/wiki/World_of_warcraft

According to the April 27 press release by NCsoft, Lineage II has over 14 million subscribers worldwide. - http://en.wikipedia.org/wiki/Lineage_II

Posted

Paladinii au skill-uri dragute.

Cum ar fi :

~ :blink:

~ :-O

a da, mai ales :

~ :rolleyes:

Pot sa dea heal si altora

TKs o fac chiar mai bine si nici nu raman fara mana din povestea asta.

World of Warcraft has almost seven million active subscriptions worldwide as of September 2006.

According to the April 27 press release by NCsoft, Lineage II has over 14 million subscribers worldwide

Acum sincer, imi place L2, nu am jucat WoW mai mult de o ora (si asta pe server privat) si nu pot spune ca m-a atras mai mult, dar:

1. Cred ca la L2 sunt 14kk de conturi create in total, probabil ca multe inactive la ora asta, pe cand la WoW, asa cum este si descris probabil ca este vorba despre 7kk de conturi active.

2. Eu ma uit la nivel "micro", printre cunoscuti, cel putin 7-8 prieteni care jucau L2 au dat-o pe WoW. Dintre cei care joaca WoW nu am auzit pe nimeni sa se dea pe L2.

Da, pun asta pe seama faptului ca L2 este totusi cu mult mai "batran" decat WoW, probabil ca intervine si o oarecare saturatie si de asta zic ca NCS trebuie sa aduca schimbari majore si nu doar de "fatada" ca pana acum. Daca schimbarile vor consta tot in nerf o anumita clasa, powered o alta nu cred ca vor castiga in popularitate.

NU ca le-as duce grija, dar NCS nu sta tocmai bine la capitolul incasari. Daca popularitatea L2 (totusi principala sursa de venituri) ar fi in crestere, si castigurile NCS ar trebui sa fie in consecinta, dar:

"The Korean firm reported a net income of $7.2 million for the quarter ending March 31st, down from $14.3 million for the same period last year."

Posted

pey avand in vedere ca L2 este foarte popular printree asiatici ....... iar popularitatea WoW a inceput sa scada in Coreea deoarece blizzard a pus niste masuri mult mai ridicate de siguranta in asa fel incat nimeni sa nu mai moara de la prea mult WoW :lol:

L2 are 3 ani de la lansare si WoW 1 an jumate? deci ciferele sunt logice si bine definite ^_^

Posted

TKs o fac chiar mai bine si nici nu raman fara mana din povestea asta.

Gresit, paladinul are Sacrifice care la war inseamna ceva gen heal de bishop. Un TK nu se pune cu paladinul cand vine vorba de raw heal power.

Posted

mda si problema mea cu: vreau lineage 2 dar de pe site nul pot lua ca nu pot lua nik de pe file planet si de pe site ftp iau cu un kilo pe secunda!! si daca mil uploadeaza si mie cineva pe download.com???? plz...va rog io mult tare de tot

Posted

pe un l2off n`o sa vezi ceva de genu` 3123109283123k attack speed si arme +11912381823 asa ca ............ gimme a break ;))

Vrei sa spui ca pe l2off uri nu pot exista admini/GMi ? Pentru ca daca exista, atunci exista si posibilitatea sa ai arme ++++++++++++++++++++ si atk.spd, casting, de asemenea ++++++++++++. Ca sa intelegi : NU ARE LEGATURA CU NATURA SERVERULUI CI CU SETARILE LUI !!!!. Dar, nah daca tu stii despre l2j doar din filme...

Gresit, paladinul are Sacrifice care la war inseamna ceva gen heal de bishop. Un TK nu se pune cu paladinul cand vine vorba de raw heal power.

Ma refeream la un heal controlat, sa-l poti da cand ti se scoala.

Parerea mea este ca e boala de nervi :D . Cand esti in situatii critice gen war/raid/siege/pvp event tot timpul ai impresia ca bishopul / comboul da heal / recharge foarte greu si prea tarziu. La cum casteaza pala sacrifice... foarte probabil sa fi demult pe jos pana la efect. Si oricum nu se poate pune problema de spam heal nici la pala (cum nu se poate nici la TK de altfel), mai mult de 3 sacrifice nu cred ca poate da, la al 3-lea deja are el nevoie de healer (daca imi aduc aminte, pala lvl ~ 58-60 pe acolo)... dar ce vorbesc eu de 3 sacrifice... pana le casteaza pe toate 3 s-a stins demult lumina (/jk).

mda si problema mea cu: vreau lineage 2 dar de pe site nul pot lua ca nu pot lua nik de pe file planet si de pe site ftp iau cu un kilo pe secunda!! si daca mil uploadeaza si mie cineva pe download.com???? plz...va rog io mult tare de tot

Incearca pe DC++, torente. Daca tu crezi ca va avea cineva rabdarea sa iti urce tie special 3-5 Gb undeva anume esti optimist rau :D .

Posted

Vrei sa spui ca pe l2off uri nu pot exista admini/GMi ? Pentru ca daca exista, atunci exista si posibilitatea sa ai arme ++++++++++++++++++++ si atk.spd, casting, de asemenea ++++++++++++. Ca sa intelegi : NU ARE LEGATURA CU NATURA SERVERULUI CI CU SETARILE LUI !!!!. Dar, nah daca tu stii despre l2j doar din filme...

Pe l2off cica n-ar merge mai mult de +50 :D testat pe full c4 off cel putin

EDIT: paladinul da heal MULT mai mult cu sacrifice decat heal cubic

Posted

Pe l2off cica n-ar merge mai mult de +50 :D testat pe full c4 off cel putin

EDIT: paladinul da heal MULT mai mult cu sacrifice decat heal cubic

1. Slab, slab :D

2. De acord, pala da cam de 3 ori mai mult HP cu sacrifice decat healul cubicului la aceleasi level al caracterelor (tinand cont ca TK are si EH care se apropie de valoarea scarificeului), dar pe TK NU IL COSTA NIMIC sa dea mai putin heal.