Thora! Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 in afara de spellsingerul mew mi-am facut un alt char , un dwarf (ca tot ma jefuesc cu bssc o_O) si orcum ma gandeam ca bani ptr b grade .......de unde atata ? ajuns la lvl 20 va intreb (va voi avetzi mai multa exp) :crafter sau spoiler? pro and cons ^_^ Daca joci pe dex, spoilerul este mult peste crafter. Singurul mare avantaj al crafterului ar fi ca poate face bani si cand esti afk (private creation), in schimb "face bani" incet dar sigur. Cu spoilerul in schimb poti da lovitura (un enchant, o reteta rara). Quote
Aenon Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 da , jok pe dex :P .........o sa il fac spoiler asa cum ati sugerat voi ^_^ Quote
[HH]InxeS Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ma indruma si pe mine careva catre un srv misto low rate c5 cu vreo 200+ de pers online, srv cu patch nu cu modificarea hosutului ca mie nu-mi merge asa ...thank you :D dc sa mai joci l2 pe un serv cu aprox 200 de persoane? e cam degeaba .. 9 vs 9 mass pvp`s ftw !!!!!!!!!!!! ma`ntreb la siege`uri dak se strange tot serveru` sa ia adenu, goddardu ..adica sincer sa fiu ma`ntreb dak reusesc sa ajunga in throne room hmmmmm :cool2: Quote
Lasher_ro Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 InxeS' date='Oct 27 2006, 13:02' post='1490206']dc sa mai joci l2 pe un serv cu aprox 200 de persoane? e cam degeaba .. 9 vs 9 mass pvp`s ftw !!!!!!!!!!!! ma`ntreb la siege`uri dak se strange tot serveru` sa ia adenu, goddardu ..adica sincer sa fiu ma`ntreb dak reusesc sa ajunga in throne room hmmmmm :cool2: Pe l2j sunt niste buguri la sieges. In lateral, ar fi trebuit sa fie garzi in spatele zidurilor, dar nu sunt. Deasemenea, neexistand geodata poti distruge cristalele de respawneaza garzile prin pereti :D Totul este partial compensat de faptul ca si garzile trag prin pereti. Oricum, pe evo, 2 clanuri ( nici nu eram chiar toti online ) am luat giran-ul ( magii dadeau aoe pe garzi, tot ce avea heal dadea heal pe magi, si restul carne de tun sa nu se traga in magi/healeri ) in C ( si erau si vreo 2 avadon-uri prin clan, dar nu ajuta asa mult ). Quote
Bavanai Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Daca joci pe dex, spoilerul este mult peste crafter. Singurul mare avantaj al crafterului ar fi ca poate face bani si cand esti afk (private creation), in schimb "face bani" incet dar sigur. Cu spoilerul in schimb poti da lovitura (un enchant, o reteta rara).Daca nu te deranjeaza tinutul calculatorului deschis zile intregi, crafterul face cati bani face si spoilerul. Insa numai asa... Daca ti 3 ore pe zi shop cu crafterul nu faci nici un ban. Deci depinde de cum preferi sa-ti joci dwarful. Sa fi activ sau sa o arzi aiurea prin piata toata ziua. Eu prefer varianta a 2-a :D Quote
Lasher_ro Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Depinde si de preturi ... eu puneam preturi normale pe dex ( 20 ssd, 65-70 bssd ) si vindeam tot in max 1 minut :D ( nici nu stateam sa fac cu zecile de mii :D ) Quote
Bavanai Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Depinde si de preturi ... eu puneam preturi normale pe dex ( 20 ssd, 65-70 bssd ) si vindeam tot in max 1 minut :D ( nici nu stateam sa fac cu zecile de mii :D )Get a clicker, pune-te pe facut SS, /sleep, pune la shop suta de mii de ss-uri, go to school/work, intoarce-te, bucura-te de banii produsi intr-o singura noapte :D Quote
[HH]InxeS Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Get a clicker, pune-te pe facut SS, /sleep, pune la shop suta de mii de ss-uri, go to school/work, intoarce-te, bucura-te de banii produsi intr-o singura noapte :Dyah.. go fck some Dark elvesAi warn 90% si aici, don't make me.-Shade Quote
Bavanai Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 InxeS' date='Oct 27 2006, 17:35' post='1490784']yah.. go fck some Dark elves Ai warn 90% si aici, don't make me. -Shade Am 0% karma deci ii pot spune "blow me!" Quote
Batushai Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 asta e ... de abea astept pe DEXTER e misto fde tot da pacat ca sunt noob acolo . Vine odata unu la mn si iim face 1 DMG Quote
Lasher_ro Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 InxeS' date='Oct 27 2006, 17:35' post='1490784']Ai warn 90% si aici, don't make me.-ShadeOwned.Hm,la clicker nu m-am gandit :DPoate o sa incerc candva. Quote
virus_ro Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 am incercat cateva clickere pe L2 si nu au mers ... e adevarat ... n`am testat destule si n`am testat decat pe l2j ... so ... o sa testez in noaptea asta cateva pe dex sa vedem ....daca nu merge nici unu .... apelez la tine bavanai :P to help me out :) Quote
Bavanai Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 am incercat cateva clickere pe L2 si nu au mers ... e adevarat ... n`am testat destule si n`am testat decat pe l2j ... so ... o sa testez in noaptea asta cateva pe dex sa vedem ....Nu cred ca_conteaza tipul serverului. Programul doar "apasa" pe left click. Tu nu poti da click stanga pe L2J or what? :) Quote
rurouni kenshyn Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 de unde pot lua si yo jocul??srry ca nu am citit si celelalte posturi dar sunt cam multe eu zic:-" plz ajutatima si pe mine Quote
Raul Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 http://www.lineage2.com clientul C5http://l2.hopzone.nethttp://www.gamesites200.com/lineage2 Servere de Lineage 2 Quote
Aenon Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 am o problema cu joku , dupa ce mi-am reinstalat win , imi tot face figuri l2 : se incarca jocu apoi imi apare cursorul de l2 si ecranu negru ,astept ce astept si tot nu vrea sa intre .Am incerkat orice ctr-alt-del alt-f4 alt-tab alt-enter o_O , am incerkat sa il reinstalez (de vreo 5-6 ori) directX'u il am instalat . faza e ca dupa vreo 3 restarturi la calk intra Quote
rurouni kenshyn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 si downloadul asta e free????la client ma refer.... datimi si mie ssj4_king_gohan si ajutatima si pe mine...plz:DDD Quote
rurouni kenshyn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 nu pot sa dw de pe file planet.....mil uploadeaza si mie pe atceva??? downloads.com sau evolva...orce altceva....ca de pe file planet nu pot dw si nici de pe rapidshare Quote
virus_ro Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Nu cred ca_conteaza tipul serverului. Programul doar "apasa" pe left click. Tu nu poti da click stanga pe L2J or what? :)stiu si eu ce face un clicker .... altfel nu`l mai aveam in comp ... acelasi clicker care l`am folosit la o gramada de jocuri [ inclusiv cand jucam diablo si WoW ] nu merge pe L2 ... [ tu joci fullscreen ? :D - ca poate e din cauza ca e windowed .... acu imi dau cu parerea .... ] Quote
Thora! Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 nu pot sa dw de pe file planet.....mil uploadeaza si mie pe atceva??? downloads.com sau evolva...orce altceva....ca de pe file planet nu pot dw si nici de pe rapidshareDaca ai ISP Evolva, in 10-15 minute il poti lua de aici (client de C5, ver.694):ftp://ftp.teentelecom.net/upload/l2/Dupa ce l-ai downloadat, intrii cu Lineage2.exe si dai CheckFiles (dureaza cam 10 min), pentru a face update la ultima versiune. Quote
rurouni kenshyn Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 oke...ms mult....sper sal ieie repede....de obicei de pe ftp iau cativa mega in cateva ore...( Quote
Aenon Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 si problema mea?.........cum poate fii rezolvata ? STRICI FORUMUL CU ATATEA SEMNE DE INTREBARE. -Shade Quote
rurouni kenshyn Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 fix cum am asteptam..dureaza vreo 7 ore si ceva si nu am timp acu ca tre sa plec la ascoala...... plz sal uploadeaze cineva pe download.com ca de acolo trag cu cativa mega...plz face asta cineva pt mine??:D plz Quote
Shade Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 si problema mea?.........cum poate fii rezolvata ? check antivirus... s-ar putea sa-ti dea un mesaj de allow/deny exact cand intri in joc... si sa se blocheze acolo, din moment ce nu poti sa dai alt-tab run in windowed ca sa fii sigur... intra in system, deschide option.ini cu notepad: StartupFullScreen=false save and enter l2 Quote
Lasher_ro Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 La mine cand era de la firewall mi se bloca atunci cand dadeam login, nu cand incarca ... prosibil sa depinde si de fw, da nush Quote