Thora! Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 This pic freaks me out. Asta cred ca arata mai pamantean... Aurile dau mai bine ce-i drept :Dhttp://imageshack.usStop the spam or i'll shoot your dog.ok, ok, dar era spam de calitate si oarecum on-topic;Si Shade, daca toti va dati pe WoW, o sa ajungem sa dam ^ la topicul asta :D Quote
CPU Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Dupa forumurile coreene, se pare ca din aceasta iarna, Lineage ][ isi schimba subtitlul din "The Chaotic Chronicle" in "Throne of Chaos".Un fel de preludiu (sau interludiu... exprimarile sunt ambigue) este asteptat pe serverele coreene in aceasta iarna."The tie frame whose Lineage 2 is new recently, 'The winter when it will come with throne (The Chaotic Throne)' series of chaos it is a plan which will be updated, the serve tie frame 'Interlude' " @virus_ro : functia edit este limitata;@[HH]InexS : nu mai tasta cu gura plina, nu este civilizat.nu cred ca se mai poate numi asadaca nu ma crezi uite aici http://www.thronesofchaos.com/ Quote
Shade Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 @CPU: o sa-i zica the chaotic throne din cate stiu.WoW era doar o alternativa... ramaneam si la l2. Quote
Daedalus Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Daca stie cineva un server decent de PvP (un 300x ajunge) sa-mi dea PM sau sa posteze aici... Dar sa fie de-ala cu updater, frumos fara conflicte... Nu ca pe EchoKinetics, sa ai update oficial la C4 si sa modiifici nush-ce fisier in Windows... :D Quote
Thora! Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 lineage.evolva.rolineage2.infoado.huiti trebuie client C5 pentru amandoua serverele.Dar am si eu o intrebare...Am intrat de curand pe servere PvP (romanesti si straine).Pe langa faptul ca seamana mai repede a counter-strike decat a lineage, injuraturi si refulari de 2 bani (sau 2 ani) la greu.So, ce gasiti asa fun la serverele PvP? Pentru a te injura, jigni, etc, mult mai simplu, canal de mirc fara reguli de limbaj si s-a rezolvat. Mi se pare aberant sa folosesti 5Gb din hard si vreo 250 Mb de ram pentru un chat de calitate indoielnica. Quote
Lasher_ro Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Daca stie cineva un server decent de PvP (un 300x ajunge) sa-mi dea PM sau sa posteze aici... Dar sa fie de-ala cu updater, frumos fara conflicte... Nu ca pe EchoKinetics, sa ai update oficial la C4 si sa modiifici nush-ce fisier in Windows... :DMie mi se pare mult mai curat sa modifici un fisier in windows, decat sa inlocuiesti cele 30 fisiere din system, poate chiar si systextures.Apropo, pe Atlantis e un bug idiot la festival ... nu stiu exact sub ce conditii, dar unele caractere cat erau acolo au devenit level 1, no sp, si fara skilluri. Quote
Shade Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Dar am si eu o intrebare...Am intrat de curand pe servere PvP (romanesti si straine).Pe langa faptul ca seamana mai repede a counter-strike decat a lineage, injuraturi si refulari de 2 bani (sau 2 ani) la greu.So, ce gasiti asa fun la serverele PvP? Pentru a te injura, jigni, etc, mult mai simplu, canal de mirc fara reguli de limbaj si s-a rezolvat.Mi se pare aberant sa folosesti 5Gb din hard si vreo 250 Mb de ram pentru un chat de calitate indoielnica. Quoted for truth. Nu mai calc pe servere high-rate cat traiesc. Quote
Bavanai Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 lineage.evolva.rolineage2.infoado.huiti trebuie client C5 pentru amandoua serverele.Dar am si eu o intrebare...Am intrat de curand pe servere PvP (romanesti si straine).Pe langa faptul ca seamana mai repede a counter-strike decat a lineage, injuraturi si refulari de 2 bani (sau 2 ani) la greu.So, ce gasiti asa fun la serverele PvP? Pentru a te injura, jigni, etc, mult mai simplu, canal de mirc fara reguli de limbaj si s-a rezolvat. Mi se pare aberant sa folosesti 5Gb din hard si vreo 250 Mb de ram pentru un chat de calitate indoielnica.Urasc s-o zic, dar sunt de acord cu Thora aici :whistle: Quote
Lasher_ro Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Sunt intradevar surprins O.oAs veni pe DEX daca nu as fi avut char lvl maricel pe atlantis ^^ Quote
virus_ro Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 jeje :D acuma l`ati facut .... cand m`am chinuit cu spoileru ala vai mama lui Quote
Bavanai Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Sunt intradevar surprins O.oAs veni pe DEX daca nu as fi avut char lvl maricel pe atlantis ^^Te pot ajuta sa incepi daca vrei. Quote
Lasher_ro Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Mda .. acu am vazut adena drop rate 70% ... that's noobish. Aici nu-i asa mare prb ca deja circula o gramada de bani pe server ... Quote
virus_ro Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Pai circula adena de la unu la altu .... ca daca stai dupa adena de la drop nu`ti iei nimik :) la ce preturi sunt :D Quote
Aenon Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 am si eu o problema : am iesit cu ctrl-shift-del din jok iar cand am vrut sa intru din nou , avea rezolutia extrem de mica cum fac ca sa imi schimb rezolutia ? Quote
Bavanai Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 am si eu o problema : am iesit cu ctrl-shift-del din jok iar cand am vrut sa intru din nou , avea rezolutia extrem de mica cum fac ca sa imi schimb rezolutia ? ALT + Enter (ca sa faci jocul windowed), maresti fereastra si alegi o rezolutie. Quote
Aenon Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 sau modifik options din lineage2/system :D mersi mult :) Quote
Lasher_ro Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 E mai usor sa "tragi" de fereastra decat sa modifici un fisier ... IMO :P Quote
Thora! Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Te pot ajuta sa incepi daca vrei.Daca tot nu vrea Lasher, poate ma poti ajuta pe mine :P. Un deadman cu health si un set zubei heavy. Quote
Guest mata.com Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ma indruma si pe mine careva catre un srv misto low rate c5 cu vreo 200+ de pers online, srv cu patch nu cu modificarea hosutului ca mie nu-mi merge asa ...thank you :D Quote
Thora! Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Cred ca singurele care se incadreaza in ce vrei tu sunt serverele oficiale, cu mentiunea ca acolo sunt un pic mai mult de 200+.Faza cu hostul... au fost probleme ieri, nimeni nu s-a putut conecta pe l2j uri, din cauza gameguardului, in mod normal nu vad ce nu ti-ar merge. Quote
Bavanai Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Daca tot nu vrea Lasher, poate ma poti ajuta pe mine :P. Un deadman cu health si un set zubei heavy. Pff doar B-uri? Eu credeam ca vrei un Elysian ceva :D Serios acum... Eu ma gandeam la un best NG pt Lasher :D Sau hai best D. Ma indruma si pe mine careva catre un srv misto low rate c5 cu vreo 200+ de pers online, srv cu patch nu cu modificarea hosutului ca mie nu-mi merge asa ...thank you :D www.lineage2.com Quote
Lasher_ro Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Best ng si middle D imi iau de la adventurer guide, si armura e ieftina cu aia ma descurc oricum.Acu nu prea am timp. Au schimbat datacenter-ul pe Atlantis si nu mai e lag, acum pot sa joc stress-free :D Quote
Aenon Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 in afara de spellsingerul mew mi-am facut un alt char , un dwarf (ca tot ma jefuesc cu bssc o_O) si orcum ma gandeam ca bani ptr b grade .......de unde atata ? ajuns la lvl 20 va intreb (va voi avetzi mai multa exp) :crafter sau spoiler? pro and cons ^_^ Quote
13bullets Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 in afara de spellsingerul mew mi-am facut un alt char , un dwarf (ca tot ma jefuesc cu bssc o_O) si orcum ma gandeam ca bani ptr b grade .......de unde atata ? ajuns la lvl 20 va intreb (va voi avetzi mai multa exp) :crafter sau spoiler? pro and cons ^_^ nici nu se pune problema. spoiler Quote