Bavanai Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 http://img96.imageshack.us/img96/4854/shot00000bx5.jpgNoobs on atlantis :>lol @ tipul cu composite, mithril, dark crystal, tallum si akat. Quote
Shade Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 lol @ tipul cu composite, mithril, dark crystal, tallum si akat.lol @ ur weapon la lvl 57 Quote
Lasher_ro Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 E situatie fericita club of nature-ul ala ... pana acu cateva zile inca aveam demon fangs :D ( tot lvl 57 ).Asta din cauza ca la inceput a fost 70% adena drop rate, din cauza a 2 saptamani de inactivitate, si din cauza ca nu prea mai joaca lumea din clan.Acu o ora or so am pus si acumen pe ea ^^stage 4 > 7 a crescut la fiecare mob :D Lucky me. Quote
[HH]InxeS Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 E situatie fericita club of nature-ul ala ... pana acu cateva zile inca aveam demon fangs :D ( tot lvl 57 ).Asta din cauza ca la inceput a fost 70% adena drop rate, din cauza a 2 saptamani de inactivitate, si din cauza ca nu prea mai joaca lumea din clan.Acu o ora or so am pus si acumen pe ea ^^stage 4 > 7 a crescut la fiecare mob :D Lucky me.se cheama bug nu luck :cool2: PS: nu poti fi asa lucky , eu am batut ore intregi sa fac de la +3 la +4 si sunt sanse mai mari Quote
Shade Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 InxeS' date='Oct 11 2006, 11:02 PM' post='1454716']se cheama bug nu luck :cool2: screen-ul e de pe atlantis.. n-as zice ca e bug. Quote
Lasher_ro Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Pai asa de la stage 1 la stage 2 am batut mobi de vreo 3-4 randuri de mana :D Quote
Aenon Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 am tot incerkat sa tzin pasu q voi la topicuri da sunteti prea destepti deh :Pnu-s chiar n00b , da discutiile voastre ma depasesc!pe ce server jukati voi? un link ceva?:P Quote
13bullets Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Oricum, pentru un server nou, Locul 20 pe gamesites 200 ( a fost si mai sus, pe 16 ) si locul 17 pe hopzone e destul de onorabil.that don't mean shit@cosmine am facut si io un soul cry care a crescut de la 7>10 pe 3 mobi :)bineinteles ca mi-au crapat si 5 ianinte sa se faca stage 2, da' n-are importanta :D Quote
Bavanai Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Mda, L2X inca foloseste L2Off C1 daca nu ma insel si sunt pe primul loc... Ca sa vezi cat de fair este acel top. Quote
13bullets Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Mda, L2X inca foloseste L2Off C1 daca nu ma insel si sunt pe primul loc... Ca sa vezi cat de fair este acel top.yep, multi fac asta..si e o mare porcarie :)scoate magu' ala de la semnatura, ma crizez :D Quote
Soul-Thief Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 p l2x este aceasi versiune k si pe restu dar este f buguita ... Topu ala reflecta numarul jucatorilor nu calitatea serveruluiLater Edit: Am vazut k foarte multa lume lauda dex si joaca pe dex ... am si eu pe dex un necromancer de 64 ce nu pot eu sa ineteleg : CINE BAGA ATATIA BANI IN JOC inteleg adena drop e mare dar nici pe aproape de preturi intra foarte multa adena in joc nu e echilibrata piata cea ce pt mine inseamna k este un server deloc gandit si nu are nimeni grija de el. nu vad alt viitor pentru dex decat wipe sau inflatie uriasa kre o sa goleasca serverul de orice nou veniti Quote
Thora! Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 InxeS' date='Oct 11 2006, 11:02 PM' post='1454716']se cheama bug nu luck :cool2: PS: nu poti fi asa lucky , eu am batut ore intregi sa fac de la +3 la +4 si sunt sanse mai mariBug ar fi daca ai putea sa cresti cristalul la Elpy. Iar daca nu e luck, e cel mult vorba de setari. Setarile difera si intre serverele oficiale (NA de cele asiatice). Iar norocul face parte din acest joc, atata timp cat si pe off pot pica 2 retete de Valhalla in 5 minute, iar dupa aia sa nu mai pice 2 zile nici una.p l2x este aceasi versiune k si pe restu dar este f buguita ... Topu ala reflecta numarul jucatorilor nu calitatea serverului Nici macar numarul jucatorilor nu il reflecta. L2p este intr-o cadere vizibila in ultimul timp (de la 4k players pe Virtue s-a ajuns pe la 4k pe toate cele 4 servere), dar sta in continuare pe locul 3 si probabil ca numarul de voturi este constant. Topul reflecta cate clase de IPuri / proxyuri si cat de buni sunt botii de voting ai fiecarui server. M-am uitat de curiozitate pe L2x. Din ultimile 40 de IPuri dupa care s-a votat, doar unul este cu redirectionare. Pentru mine, concluzia este destul de clara... nu cred ca toti jucatorii de l2x sunt atat de constiinciosi incat sa voteze din Favorites.http://imageshack.usLater Edit: Am vazut k foarte multa lume lauda dex si joaca pe dex ... am si eu pe dex un necromancer de 64 ce nu pot eu sa ineteleg : CINE BAGA ATATIA BANI IN JOC inteleg adena drop e mare dar nici pe aproape de preturi intra foarte multa adena in joc nu e echilibrata piata cea ce pt mine inseamna k este un server deloc gandit si nu are nimeni grija de el. nu vad alt viitor pentru dex decat wipe sau inflatie uriasa kre o sa goleasca serverul de orice nou venitiProbabil ca exista foarte multa adena, dar si items din perioada trecuta si va dura ceva timp pana cand ea va disparea din economie. Dureaza enorm de mult pana piata se reechilibreaza, pentru ca psihologic este destul de greu. Daca eu am cumparat acum doua luni un Emi cu 70kk, iar acum am reusit sa-mi fac BoP, o sa inteleg destul de greu ca trebuie sa il vand cu 30kk pentru ca s-au schimbat vremurile, iar o lunga perioada de timp o sa incerc o suma aproape de cea investita initial. Quote
Lasher_ro Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 l2x se stie de cand lumea ca foloseste boti de vot si recurg la comunism ca sa voteze lumea.Altfel nu am momentan cum sa va demonstrez ca atlantis chiar rulz ... astept c5 ( aici sunt si eu sceptic :D ).BTW, mi se pare ca si l2x au trecut la astea de c4 ... draci, si rebutul ala de l2w a trecut la ele ...Si ca tot veni vorba, plin de noobi serverul asta ... http://forum.lineage2world.com/viewtopic.php?t=91627Urmatoarea o citez ca-i imprastiata:Probabil retarzii cred ca heal depinde de m atk :lol:In c5 o sa depinda :D - dar pana ajunge c5 pe l2w - cred ca termina copii mei facultatea :lol: Quote
Thora! Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Si ca tot veni vorba, plin de noobi serverul asta ... http://forum.lineage2world.com/viewtopic.php?t=91627Daca il intrebi de C2 sigur iti va raspunde ca a jucat pe C2 acum 3-4 ani.Chestia e ca de multe ori nu iti dai seama daca unii chiar sunt retarzi sau fac misto...Am intrat zilele trecute pe Evolva si era unul care parea serios cand a zis ca are cont pe serverul oficial din China, pe C6 si joaca gnom.LE : uitasem...se cheama bug nu luck d'asta nu-mi place sa joc pe serverele "C4FULL!!!! LIKE RETAIL !!!! oneone, care parte n'ontelegi - Banavai, Op. 2006" coz are so bugged. :D Quote
Soul-Thief Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 mah pe dex din cate stiu cand s-a trecut la c4 s-a dat wipe asa k nu e vb de o alta era este vorba pur si simplu adena bagata artificial in joc ... ori de admini orid e hackeri dar de undeva intra bani s-a ajuns in asa hal incat pe un serv cu 4x sa vad sho cu buy de Stone of Purity cu 600.000 adena de am ramas prost ... pt dual sls iti tre vreo 800-900 de SoP cat ar trebui sa coste dual sls? 2-3kkk? e chiar exagerat Quote
Thora! Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 mah pe dex din cate stiu cand s-a trecut la c4 s-a dat wipe asa k nu e vb de o alta era este vorba pur si simplu adena bagata artificial in joc ... ori de admini orid e hackeri dar de undeva intra bani s-a ajuns in asa hal incat pe un serv cu 4x sa vad sho cu buy de Stone of Purity cu 600.000 adena de am ramas prost ... pt dual sls iti tre vreo 800-900 de SoP cat ar trebui sa coste dual sls? 2-3kkk? e chiar exagerattrebuie "doar" 500 SoP => ~ 350 kk (si da, tot este exagerat pentru best B la 4x)Problema se pune in felul urmator : - datorita mobilor care cadeau dintr-o lovitura si dadeau gramezi de adena si a faptului ca nu mergea spoilul, s-a ajuns ca sa existe enorm de multa adena in joc si foarte putine key-mats, deci valoarea unui mold sau SoP era exagerata, deaorece existau doar la drop, iar dropul are totusi rata mica. - acum sa presupunem ca tu ai cumparat inainte de "noua era full C4" SoP cu ~ 1kk cat era acum o luna. In momentul de fata ai ~ 100 de SoP in plus si vrei sa le vinzi. Le vei vinde la 100k/each sau cat mai aproape de 1kk cat ai dat tu pe acelasi mat acum o luna?Acum, dat fiind ca populatia serverului este in crestere si exista multi newbies care - teoretic - isi vand materialele din drop pana pe la level 40-50 pentru a-si lua niste Curi, logica spune ca ar trebui ca pretul materialelor sa scada, dar de multe ori logica si economia libera nu fac casa buna. Quote
13bullets Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 ar trebui. totusi din cauza "invaziei" de maths, paradoxal, costul unora a crescut :)se crafteaza mult mai usor si cererea e mareas for example crafted leather ~ 300k, cbp ~ 200k O.oshop in dion/gludio ftw/edit nu m-as supara daca s-ar da wipe la toata adena din joc :rolleyes: Quote
Bavanai Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 ar trebui. totusi din cauza "invaziei" de maths, paradoxal, costul unora a crescut :)se crafteaza mult mai usor si cererea e mareas for example crafted leather ~ 300k, cbp ~ 200k O.oshop in dion/gludio ftw/edit nu m-as supara daca s-ar da wipe la toata adena din joc :rolleyes:Romanii intodeauna vor vinde la suprapret. De vreo 3-4 saptamani de cand joc iar pe DEX n-am vazut item de luxury sub 3kk la vanzare. Acum e treaba ta daca stai sa cumperi CL la 300k sau mai ieftin. Eu am craftat o roba avadon in vreo 3 zile, dupa ce incepusem la lvl 56 cu vreo 14 animal skin si karmian. Lvl 37 spoiler ftw... Quote
13bullets Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Romanii intodeauna vor vinde la suprapret. De vreo 3-4 saptamani de cand joc iar pe DEX n-am vazut item de luxury sub 3kk la vanzare. Acum e treaba ta daca stai sa cumperi CL la 300k sau mai ieftin. Eu am craftat o roba avadon in vreo 3 zile, dupa ce incepusem la lvl 56 cu vreo 14 animal skin si karmian. Lvl 37 spoiler ftw...si multi au posibilitatea sa lase shop-uri 12 h/zi, ceea ce le permite sa le lase la un pret mari. din pacate netul meu e prea instabil si nu ma tine un shop mai mult de 1 ora. altfel ma apucam sa fac trafic or smth :Pbtw, ai un PM Quote
[HH]InxeS Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 l2x se stie de cand lumea ca foloseste boti de vot si recurg la comunism ca sa voteze lumea.Altfel nu am momentan cum sa va demonstrez ca atlantis chiar rulz ... astept c5 ( aici sunt si eu sceptic :D ).BTW, mi se pare ca si l2x au trecut la astea de c4 ... draci, si rebutul ala de l2w a trecut la ele ...Si ca tot veni vorba, plin de noobi serverul asta ... http://forum.lineage2world.com/viewtopic.php?t=91627Urmatoarea o citez ca-i imprastiata:poate ca serveru` e plin de noobi dar nici unu` nu e asa de noob ca aia de pe forumul level care joaca pe extreme sau cine stie ce alte servere de rahat .. nu ma pune sa citez balariile de acolo o0 Quote
Aenon Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 pe ce server jukati lineage? ca mi-am instalat L2 si vreau sa joc cu voi Quote
Lasher_ro Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 InxeS' date='Oct 13 2006, 11:56 AM' post='1457916']poate ca serveru` e plin de noobi dar nici unu` nu e asa de noob ca aia de pe forumul level care joaca pe extreme sau cine stie ce alte servere de rahat .. nu ma pune sa citez balariile de acolo o0Joaca pe Dragon, si mai rau :D So far, ala e cel mai custom server pe care-l stiu. Quote
Shade Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 pe ce server jukati lineage? ca mi-am instalat L2 si vreau sa joc cu voi www.lineage.ro , http://www.l2atlantis.com/ , thora feel free to give him some l2j servers ca eu nu le stiu. Si heal chiar tine de matk, poate pe c2 nu tinea dar aici tine. Si de matk, si de bss. Quote
Thora! Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 In perioada asta e greu sa incepi char nou pe l2j-uri lowrates, sunt slab populate si te chinui cam mult. Poate in 2-3 luni.Totusi... www.mikrolineage.lt (singurul stabil pe care l-am vazut ca rezista la ~1k players, actualmente cu o populatie de 200-250, client C5 pentru l2j)l2.teentelecom.ro (C4, ~50 players)www.valhala.ro (C5, ~100 players) Quote
Bavanai Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Si heal chiar tine de matk, poate pe c2 nu tinea dar aici tine. Si de matk, si de bss.Tine de m attack insa foarte foarte putin. De exepmplu in loc sa dai 700 heal cu vodoo doll dai 750 cu SoM. Insa bss-ul il mareste considerabil, la vreo 900 :) Quote