Buugy Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 good old c5 >>> http://forums.azuregaming.net/showthread.p...ht=pinkbastards muhaha pinks :X Quote Link to comment
alina_suky Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 un heal nam vazut la pvp-ul din it din partea red cross...si tanku....e degeaba :)) Quote Link to comment
andix3x Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 e thread-ul tau?Stiam ca l2 = pvp s.a.m.dS-a discutat in continuu despre pvp , timp de vreo 500 de pagini .In astea 500 de pagini s-a ajuns la concluzia ca degeaba vorbesti despre pvp , orice clasa te poate bate cu gear bun , skill si niste macro`uri de fier . un heal nam vazut la pvp-ul din it din partea red cross...si tanku....e degeabaTank`ul e de umplutura , dar si reborn`ul vine cu oameni de elita la pvp pe cand aia erau vai de capul lor . Nu mi-a placut asa zisul pvp :) In schimb Gust4v e genial =))))) http://www.own3d.tv/game/Lineage%20II#/watch/20595 Quote Link to comment
CPU Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 crynow .. sunt newbie .. si nu prea le am... deci vreau sa te intreb , unde se mai poate face pvp inafara siege-urilor si a colloseumului ? de ce e asa tare pvp system in l2 ?In wow exista arene 2vs2 , 3 vs 3, 5 vs 5 . Unde ca sa faci un team rating mare trebui sa iti cunosti foarte bine partenerul/ii . In WoW exista bg-uri unde Hoarda si Alianta se bat incontinuu.Te rog sa nu-mi raspunzi cu un post gen "iti pace wow , joaca wow , lasa-ne pe noi cu l2 nostru" .ce inseamna PVP ? Quote Link to comment
Animosity Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Pastarnac versus Pastarnac Quote Link to comment
Luci Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 ce inseamna PVP ?Player Versus Player Quote Link to comment
Animosity Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Player Versus Playerasta minte de ingheata apele <_< Quote Link to comment
JarziNho Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 asta minte de ingheata apele <_<nub la cs >;D<ZBK, joci frumos, 1 an, tragi tare, intri in unu din clanurile din marile aliante, si ai parte de pvp ZI DE ZI. Locuri de PVP ? Oriunde gasesti enemy, la farm, la siege, la raid boss, la EPICI (raid boss ce dropeaza 1 jewel specific ), oriunde. In cam 6 luni jucate calumea in WF (clan) am facut cam 2500 de pvp. Doar la un epic, daca prinzi pvp de la inceput pana cand se respawneaza, ca mag, faci 100-150 lejer.Unde vezi tu in wow, 200 vs 200? + Jocul in sine ofera cel mai bun PVP system. L2 = pvp. Fara PVP, intr-adevar ar fi cel mai infect joc, in care farmezi ... farmezi, si iar farmezi.ASTEPTAM SA VEDEM SIEGE-UL FARA LAG PROMIS DE DEX STAFF (yes, caps rage ftw ^_^ ) Quote Link to comment
CPU Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Player Versus Playerpai daca stii ce inseamna atunci ti-ai raspuns singur la intrebare Quote Link to comment
Animosity Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 nub la cs >;D<shadap ! u were cheating h4x0r ! Quote Link to comment
Buugy Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 meh? newahTrebuia sa iti dau perm si pe iasi si pe b#2 ceapa ta de hax0r. Quote Link to comment
JarziNho Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Pai am pe toate linkmania mai putin iasi si satu-mare. Quote Link to comment
Luci Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 pai daca stii ce inseamna atunci ti-ai raspuns singur la intrebarepai eu am intrebat ce inseamna pvp ? sau unde se face asa ceva? bag piciorul , tot timpul aleg clasa proasta ...nici dracu nu ia un crafter in party . se poate face ceva sa devin din crafter spoil ? un q in genu ? Quote Link to comment
andix3x Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 pai eu am intrebat ce inseamna pvp ? sau unde se face asa ceva? bag piciorul , tot timpul aleg clasa proasta ...nici dracu nu ia un crafter in party . se poate face ceva sa devin din crafter spoil ? un q in genu ? Nu :D Totusi vorba lui slicc , cum draq de ai ales dwarfu ? cum poti juca cu asa ceva? Si ceea ce vroia CPU sa zica e ca poti face peste tot , oriunde...tii apasat ctrl + skill`ul care vrei sa`l dai pe playerul respectiv ...Problema mai mare e atunci cand vine din spate unul care nu are nici o legatura si va bate pe amandoi xD . @birdy lol signature . ASTEPTAM SA VEDEM SIEGE-UL FARA LAG PROMIS DE DEX STAFF (yes, caps rage ftw CPmacro ftw =)) Quote Link to comment
raw^ Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 pe dex acuma cred ca sunt siegeiuri dealea:)) acum mai multa lume e pe arion Quote Link to comment
alina_suky Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 nici pe arion nu mai este lag la mass pvp...siege....a fost un pvp aranjat cu 300 ppls...na fost lag deloc :) Quote Link to comment
sunny Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 AM /fail ;/spidy sa`i zici ceva de dulce la nrgia ;S Quote Link to comment
JarziNho Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Ba, nu ati inteles. Deci pe ARION NU E LAG. Si pe DEX, care e serverul al vechi, e lag la frinteza in 100 vs 100 de-ti pui mainile in cap si te uiti cum mori ( de la nukers aoe ). Ma rog, eu nu ma plang, ca nu am lag deloc. Huehuehue, but even tho, e al dracului de enervant sa vezi ca tu nu ai lag, si nu poti face nimic ca nu ai disco/heal/recharge. Duck it! Quote Link to comment
Spydy Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Cu care cresti mai rpd matzocar sau phantom summoner ?@sunny :( si eu am dat azi fail 2 tts earing fmm...+ca aseara m-a omorat un idiot de destro din clan cand aveam zariche :( Quote Link to comment
JarziNho Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 +ca aseara m-a omorat un idiot de destro din clan cand aveam zariche :(lol, that's fucking stupid! eu daca as pierde zarike/akamanah din cauza unui clan/ally member, pk continuu ^^ Quote Link to comment
Spydy Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 droped tts neckl+3 and nm gloves :(bad ass dwarf :( Quote Link to comment
Iverson Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 SWS/DESTRO sau warlord ( cu WL mai mergi la mass ) /TANK , si ai triggere ca omu celest/haste/ud , lasa matza in pace Quote Link to comment
Spydy Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 tre sa cresc pana la 56 sa avem in party summoner nobble pana fac si ceilalti nobble daia intrebam :D Quote Link to comment
andix3x Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 droped tts neckl+3 and nm gloves :(bad ass dwarf :(=)))))) Asta da noroc , inca vreo saptamana de farm sa le scoti din nou . Quote Link to comment