Razvan Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 o recipa de cl? .. de 2 levele bat in death pass la bazilici si nici ca pica Quote Link to comment
uLise Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Spoilat 1200 sop's today :| , 8800 left...wtf is sop ? item ceva ( e ca si cum ai omori 1200 de mobi ? :D )Daca da atunci e chiar easy -_-sea of spores@shpidi bafta la farm :Dm-am dus deja acolo merge binisor :DBtw mana de unde dracu se cumpara sau cum se fac potiunile Quote Link to comment
andix3x Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 wtf is sop ? item ceva ( e ca si cum ai omori 1200 de mobi ? :D )Daca da atunci e chiar easy -_-m-am dus deja acolo merge binisor :DBtw mana de unde dracu se cumpara sau cum se fac potiunilestone of purity , pica binisor in branded insa mobi sunt 4x hp ...deci e ca si cum ai farma 4 mobi pentru 1 sop ... + ca nu pica tot timpul :D Nu prea sunt potiuni de mana ,sunt doar elixire ce le poti folosi o data la 5 min parca :D ... try aden grocery /giran one .Exista o sansa sa`mi iau suspend , so c ya in vreo 3 -4 zile cand imi vine iara cheful de lm :)) . Quote Link to comment
Spydy Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 wtf is sop ? item ceva ( e ca si cum ai omori 1200 de mobi ? :D )nu e chiar asa usor de omorat :> pica binisor in branded insa mobi sunt 4x hp ...deci e ca si cum ai farma 4 mobi pentru 1 sop ... + ca nu pica tot timpul Am lvl 73 deci de spoilat in woa / stakato / dark omens :>o recipa de cl? .. de 2 levele bat in death pass la bazilici si nici ca picapm caredwarf si iti dau cl recipe Quote Link to comment
Iverson Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 clar , daca ma apuc pe arion am la cine apela pt lovele:)) Quote Link to comment
jimmy89 Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 ok, se pare ca pe forumul de la dex nu am cu cine sa vb. numaie flameri acolo.poate stiti voi ceva despre asta: r2plays - http://malagauche.com/r2p/default.aspxface recordingul din lineage, dar cu tot cu crest, nume, chat, skill bars, all windows etc.am incercat sa il folosesc si pe dex, si pe alte servere, dar nu reusesc. Quote Link to comment
Razvan Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 pm caredwarf si iti dau cl recipemerci dar mi-a picat deja azi-noapte..cam recipele astea de mats le-am facut ieri pentru crafter:leathercompound braidcordhgssilver moldsteel moldsynthetic cokesvopartisan frameblacksmith frameclmetallic fibermithril alloyoriharukonmai am nevoie de:dmpmetal hardenermetallic threadcraftsman moldmaestro anvil lockmaestro holdermaestro mold Le fac zilele astea, abia ii 37 spoileru. Daca ai nevoie sa craftezi ceva mats, pm "SilenBuffer (indiferent de sunt pe crafter, spoiler sau he, bufferu e mereu on :D ). De sws m-am lasat. Quote Link to comment
Spydy Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 sa ma uit sa vad daca am ceva :) Quote Link to comment
Razvan Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 sa ma uit sa vad daca am ceva :)stai lin ca am vreo 20kk in total, deci mai mult de 70k pe recipa nu dau :Pplus ca oricum le iau eu la spoil :D Quote Link to comment
uLise Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 stone of purity , pica binisor in branded insa mobi sunt 4x hp ...deci e ca si cum ai farma 4 mobi pentru 1 sop ... + ca nu pica tot timpul :D Nu prea sunt potiuni de mana ,sunt doar elixire ce le poti folosi o data la 5 min parca :D ... try aden grocery /giran one .Exista o sansa sa`mi iau suspend , so c ya in vreo 3 -4 zile cand imi vine iara cheful de lm :)) .si ce nume au elixirele erau de HP si CP atat in Aden :|nu e chiar asa usor de omorat :>Am lvl 73 deci de spoilat in woa / stakato / dark omens :>pm caredwarf si iti dau cl recipeHuh stone of purity am avut la un quest ceva cu pet stider sau ceva de genu.Ma rog mobi 4xHP = sux :| Quote Link to comment
jim123 Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Daca joci singur pe un low rate nu merita. Ce faci tu cand eu am fun pe serv meu la orice ora, nu-mi zi ca faci spoil, asta inseamna ca practic iti muncesti fun-ul viitor.. stiu iti faci gear esti in trend cu oamenii.. pt mine spoil nu este funhttp://infinitel2.comInstant pvp fraticaeditServerul tine maxim 1 luna de acum incolo pana devine prea greu si inutil pt. incepatori Quote Link to comment
andix3x Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 si ce nume au elixirele erau de HP si CP atat in Aden :|Elixir of x :D ...unde x = mana , hp / cp daca`mi amintesc bine Somebody confirm . Quote Link to comment
Spydy Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 In aden gasesti Elixir of Life(No-grade), (D-grade), (C-grade), Elixir of CP (No-grade),(D-grade),(C-grade),(B-grade)(A-grade),(S-grade).Elixir of MP/HP(C-grade),(B-grade)(A-grade),(S-grade) le faci in giran la cei care au shop cu general manufacture. Quote Link to comment
Spydy Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Eu da :DAstept sa fac raizii de subclasa :D Quote Link to comment
raw^ Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 salutare ! ce mai faceti ?ce ii cu arion asta, ii ceva de el ? Quote Link to comment
raw^ Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 da e mort topicu nu gluma :)) Quote Link to comment
Spydy Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Mort, dead, paralizat, sau cum vrei sa ii mai zici.Arion are aceleasi probleme ca si dex-ul LAGul.In alta ordine de idei arion-ul e MR vs 9 clanuri :)) Quote Link to comment
Iverson Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 din cate am inteles si MR`ul e nesimtit , a dat jos wars si are o groaza de side clans care is ass-kissers Quote Link to comment
Spydy Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Mah nush cum sa iti zic dar in MR suntem 4 clanuri magicr, mr, milenium si tragicr. In partea opusa sunt 3 clanuri de ooc, 3 clanuri de la 4us, 3 clanuri de la oow. La mass pvp-uri exceptand pe cel de azi de la baium, nu puteam misca cate 2 3 minute cam asa erau warrurile. nici un alt clan nu ajuta mr la war... Quote Link to comment
Andu Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Hopa, pe ce server jucati baieti ? N-am mai jucat Lineage de 4 ani ( c4 daca imi amintesc bine ) . As mai juca si acum de fun , dar nu prea stiu serverul care ar merita efortul. Quote Link to comment
Buugy Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Mah nush cum sa iti zic dar in MR suntem 4 clanuri magicr, mr, milenium si tragicr. In partea opusa sunt 3 clanuri de ooc, 3 clanuri de la 4us, 3 clanuri de la oow. La mass pvp-uri exceptand pe cel de azi de la baium, nu puteam misca cate 2 3 minute cam asa erau warrurile. nici un alt clan nu ajuta mr la war...Spydy cunosc o gramada in MR, pot sa intru oricand in clan, ca urasc out of cock, dar cu tot randomul recruit e naspa. Oricum o sa incep sa fac pk pe voi de acu, voi asa farmati crp, 40 lvl nuker va duceti in ruins of dispair sau altele si ucideti lvl 20 chars. Low tare. Quote Link to comment
sunny Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 MR no sa mai faca nimic de acu inainte , esti constient de asta Spidy :D, am fost azi la baium, n`am simtit nici un freez , sa fi avut doar MR`u ? +dupa ce v`ati luat`o pe cocoasa , jumate din MR care aveau nevoie de baium au dat leave clan? wtf NINJA mode on , oricum si`au luat pk inauntru :>ps. imi dai niste SOP`uri ?:| (lolo prices)tu bugy ce lvl mai ai :D Quote Link to comment
Spydy Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 La mass pvp-uri exceptand pe cel de azi de la baium Am subliniat si eu, ca astazi a mers ok. sunny azi la baium de la 7 la 10 am culcat de 3 ori OOC. Cand a venit OOC+OOW+4us ne-am luat-o ofc, 4 clanuri vs 12 e cam greu zic eu ? mate din MR care aveau nevoie de baium au dat leave clan? wtf NINJA mode on , oricum si`au luat pk inauntru6 persoane de la mine din party inclusiv eu am facut baium + toti ceilalti care am dat leave am facut :D . Scopul scuza mijloacele :PIn loc de MR putea sa fie si alt clan ca tot asa se intampla. Oricum am luat dawn si am lasat 3/4 de server afara din cata saptamana asta, deci nu cred ca suntem asa rupti, cum ne cred alti + ca de bine de rau ch-urile din goddard o sa ne ajute mult mai bine mai incolo, o sa vezi asta.Trebuie sa farmam 5000 sop's zilele astea, suntem 8 care avem de terminat q de subclasa saptamana asta, deci nu pot. Noi suntem clan de fighteri, 8 partyuri de arcasi si 4 de daggeri in principiu restu sunt pile prin clan. E normal pana facem jwls sa ne cace magii, asa e tot timpul cand se incepe un server.Buggy daca tu pentru un rupt caracterizezi tot clanul e treaba ta( eu ma asteptam ceva mai mult de la tine :P ). Quote Link to comment
uLise Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 addicted l2 playahz :>imi aduceti aminte de mu linkmania old school 2005-2006 ^_^@andu , www.lineage.ro iti faci cont download client L2 Hellbound si pe urma iti alegi un srv Dex si Arion au 4x ratele si mai este Wrath 12x parca ( booring )have fun Quote Link to comment