Razvan Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 no offence, dar esti prea mic pentru lineage, e prea complex..in fine, uite aici o lista cu toate clasele.. click pe numele clasei ca sa accesezi skillurile (in afara de kamael, la restul raselor sexul nu determina clasa)http://lineage.pmfun.com/list/skill@ps: buugy bunny inca mai astept raspunsul :P Quote Link to comment
WFcrynow Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Lasa-l ba pa SilenR asta, habar n-are ce zice. Te faci spoiler, dai cu spoilu in ei, ii ia mam' dracu! Quote Link to comment
GaBytZu97 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 no offence, dar esti prea mic pentru lineage, e prea complex..in fine, uite aici o lista cu toate clasele.. click pe numele clasei ca sa accesezi skillurile (in afara de kamael, la restul raselor sexul nu determina clasa)http://lineage.pmfun.com/list/skill@ps: buugy bunny inca mai astept raspunsul :Pno offence, lineage a fost primu meu MMO....daca nu mi-l arata cineva inca jucam 'cantar straic'am jucat c5app: merci pentru site Quote Link to comment
Razvan Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 crainau asta zice numai bascalii nu-l asculta.. dark elf female ftw! le arati tzatzele, saliveaza pe tastatura si pana-si revin ii omori :D -real life stun effect se cheama- Quote Link to comment
kBm Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 hentai nerd stun effect wanna say? Quote Link to comment
Buugy Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 no offence, dar esti prea mic pentru lineage, e prea complex..in fine, uite aici o lista cu toate clasele.. click pe numele clasei ca sa accesezi skillurile (in afara de kamael, la restul raselor sexul nu determina clasa)http://lineage.pmfun.com/list/skill@ps: buugy bunny inca mai astept raspunsul :PO sa fie dexbound, 4x si il deschide la finalul lunii. Quote Link to comment
andix3x Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 hentai nerd stun effect wanna say?Stie cel mai bine , de cate ori saliva el prin joc dupa o tzatza de elfitza =))) Ce stiti de event`urile de anul asta cu ocazia Valentine's day ?:D Quote Link to comment
Razvan Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 O sa fie dexbound, 4x si il deschide la finalul lunii.se aude ceva de vreun clan? daca da, I`m in, bd here :D Quote Link to comment
Buugy Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 se aude ceva de vreun clan? daca da, I`m in, bd here :DSunt clanuri care fac recruit. eu deja am clan si e full 120+ Quote Link to comment
Razvan Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 crineau sau alina aveti un spot liber pentru un bd cu underwear ng alb+buline roz? sau altcineva de pe aici care va juca pe noul server si are gand de clan :D Quote Link to comment
Animosity Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 dwarf fighter cu dynasty robe set si dynasty bow + focus RUPTI FRATE, nu cacat.NU mai fi cioban lasa kinderul in pace ... 8-|pai prima data aleg fighter dar la 35/40 ce clasa aleg?si robe si bow la ce level iau?apropo:)): e fata sau mosneagul ?daca vrei sa faci PvP iti recomand Archer ... si anume Hawkeye( Gayeye cum ii spun unii )iei un human fighter ... faci lvl 20 =P faci 1st class quest sa devii "Rogue" (pe undele servere e free .. adica il gasesti prin vreun shop de cumparat .. pe unele tre sa faci questul) ... continui cu grindfestul pana ajungi la 40 ... unde tre sa faci alt quest de class sa devii "Hawkeye" ... more grindfest more grindfest ... ntrun final ai sa ajungi la lvl 76 ... what do u know .. alt quest sa devii "Sagitarius" :P and thats the last one ... (intereseazate de questurile astea pe gugal .... dai un search "Lineage II class quests" .. ai sa gasesti tutoriale .. de unde le iei .. cum le termini etc) daca toti zici ca jucati mai multi :P vash sugera .. (sper ca sunteti macar 4) ... ca 2 sa fiti arcasi (Hawkeyes .. sau Phantom Rangers) 1 Prophet (care este buffer) ... si un BladeDancer ... si eventual vreo natie de healer ... cum ar fi un Elven Elderdaca team bagat in ceata cu numele astea de caractere .. use the almighty POWA of gugal .. si cauta despre ce e vorba ... sau dami PM si te lamurescLE : @SilenR ... fati ma o natie de arcash sau nuker ... si joc eu buffbot pentru tine ... in principal .. strategia mea e sa fac un PP .. sal duc in 64 si sa vand buffe ... pana cand o sa am am $$$ sa imi fac rost de ceva gear :P (asta in cazul in care am sa joc singur cuc ) .. totusi sper sa gasesc un clan decent ... Pe dex joaca ... jucau .. clanuri de US / CA ? tare as vrea sa joc cu CA folk ... those people are just god damn funny Quote Link to comment
WFcrynow Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Sunt clanuri care fac recruit. eu deja am clan si e full 120+Ei cum ba sa zici asa ceva ? :))) 120 pusi pe hartie? =))Nu razvan, eu raman pe dex :).Pasarel, te-ai facut baet cuminte m3n? :( Quote Link to comment
Animosity Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Pe dex joaca ... jucau .. clanuri de US / CA ? tare as vrea sa joc cu CA folk ... those people are just god damn funnyANSWER ME HOE ! Quote Link to comment
kBm Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Buugy deja ai clanu de lvl 8,este?=)) Quote Link to comment
Buugy Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Buugy deja ai clanu de lvl 8,este?=))Jucam in constant parties si nu mai sunt locuri in clan, la inceput o sa fie 3 clanuri apoi dupa ce creste lvl clanului intram toti in main. main cu ch, celelalte 2 cu siegeble chs. Quote Link to comment
Razvan Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 @pasaroi.. eu ma gandeam la un old-times quad box, ceva de genul: bd(main)+ps (dd in cata, mai ales cand esti in curu gol :D)+pp+crafter (si plus un eventual ee :)) ).. daca il conving si pe darkel sa joace, facem iar 2men party : eu bd+crafter+wc(pp acum)+ps, el wl+se+sws+spoiler, cu un singur char de imbracat: wl. In fine, ideea e ca mie-mi place bd-ul, iar daca as gasi un clan activ in care sa joc as intra fericit, ca anul asta am bacu` si nu pot fi mai mult de o ora juma`-2 activ pe zi. De asta v-am intrebat pe voi :P Quote Link to comment
Stryke Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Apai clanul meu g3w, chiar daca nimeni nu ne baga in seama, dar multi sunt membri ai unor clanuri bune, s51, HC, NS, AC, unii de off. Si mi-as pune banii pe MR, chiar daca carnage e mai ratat el, kalel face o treaba buna ca, cl. Mi-a fost cl si stiu cum se descurca. In rest ooc si ooww vor face ally si vor incerca sa faca un zerg sa castige si ei niste epice. In rest vor fi small clans cu pvp=urile lor. Cam asa vad ca o se desfasoare serveruPosibil ai dreptate ma astept la ceva "surprize" totusi. Ramane sa vedem, am inteles ca 8 party`uri de rusi vor sa inceapa pe arion de asemenea. Vedem ce ramane dupa vreo 2 luni asa. Quote Link to comment
Sergiu911 Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Voi deja o luati urat de tot cu gracia si prostii din asteaEu unu acuma astept sa se deschida un server de C6 sambata70X,gm shop pana in A(pentru S ai nevoie de un item de la farm),fara donatii(lvl,gear,AIO,etc),enchant retail like si fara scroll in shop,NPC buffer cu toate 2nd buffLume o sa fie, ei se asteapta la aprox 2k online dupa 3 luni Daca si asta ii fail atunci eu sterg L2-u din calculator si nu mai vreau sa aud de el Quote Link to comment
Buugy Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Voi deja o luati urat de tot cu gracia si prostii din asteaEu unu acuma astept sa se deschida un server de C6 sambata70X,gm shop pana in A(pentru S ai nevoie de un item de la farm),fara donatii(lvl,gear,AIO,etc),enchant retail like si fara scroll in shop,NPC buffer cu toate 2nd buffLume o sa fie, ei se asteapta la aprox 2k online dupa 3 luni Daca si asta ii fail atunci eu sterg L2-u din calculator si nu mai vreau sa aud de elDa e fail, fiindca lumea se plictiseste repede de interlude, old plus e 70x, cmon uber fast pt playeri, bine pentru cei asa numiti "playeri" e bine, dar lipseste skill . Quote Link to comment
Razvan Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 buugy dupa postul ala am primit o gramada de invitatii.. dupa o analiza de 5 minute m-am gandit ca cel mai bine intru in "soldiers".. plus ca stiu vreo 3 dintre ei care au fost in fearam vazut si ceva magicr, dar cand am auzit de carnatul ala de carnage cl..... in rest de alt clan cunoscut nu am auzit..ps: stii vreo ceva de duduia? Quote Link to comment
Denzel_Lsd Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 pe dex joaca careva ?? unde'i comunitatea de romani mai mare pe Dex sau Wrath ?? n-am bani de retail :D Quote Link to comment
Razvan Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 pai noi ne bagam pe noul server de la dexternet: arion..ps: pana la urma in afara de buugy care o sa mai joace? pasaroi din cate am inteles, si tu? ;;) Quote Link to comment
Denzel_Lsd Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 arion cand se deschide ?? au spus daca va fi high-rates ?? Quote Link to comment
Razvan Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 hb 4xcica la sfarsitul lunii.. Quote Link to comment
jim123 Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Ce noroc aveti. Eu cand am inceput sa joc jucam pe un amarat de server c3-c4 numit l2x, cu donatii si... fete pe myspace. ;>Voi aveti si in romania si full... jucati copilasi dar aduceti-va aminte: Daca parca numai este ca la inceput, ca sa fie fun trebuie sa joci mult atunci fa o pauza, conserveaza fun-ul ;)no pain no game, dar pain se traduce in cat poti sa te abtii de la l2 Quote Link to comment