Animosity Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Aveti idee care e atmosfera pe Wrath momentan ? ar vrea o cunostinta de a mea sa joace pe acolo .. Mai sunt ceva clanuri active ? any sh1t like that ? Quote Link to comment
WFcrynow Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Clan name, g3w (jew) cu buggy cl, clar JEW.Cheap asses !!! Quote Link to comment
sTop.spAmm [noOb] Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 va multumesc pt ajutor .. alina.. si ceilalti :D Quote Link to comment
alina_suky Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 pai care e situatia pe wrath?www.wrath.lineage.ro de aici afli tot ce vrei despre serv :D Quote Link to comment
Spydy Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Spydy....ti-a fost de folos de ti-am trimis acolo?Dap, Thq !! Quote Link to comment
Animosity Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 pai care e situatia pe wrath?www.wrath.lineage.ro de aici afli tot ce vrei despre serv :Dthats not funneh 8-| Quote Link to comment
andix3x Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 crynow se prostitueaza pe ews-uri l-am vazut eu in giran :DScreen or you waz the guy with the pink underwear no grade :D Quote Link to comment
Razvan Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 deci erau AAAAALLLLBIIIII cu buline roz da?!!!! Quote Link to comment
Buugy Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 deci erau AAAAALLLLBIIIII cu buline roz da?!!!!Gheylord matherfakars. @@SR joci si tu pe arion? Quote Link to comment
GaBytZu97 Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Sper sa nu iau warn.Am inceput azi sa jucam pe un server privat (stiu ca nu am voie sa vorbesc despre asa ceva pe forum) eu si prietenii mei. Toate bune si frumoase pana cand intra ultimul in joc: I se invartea imaginea si cand incerca sa se uite de sus la caracter imaginea iar se ducea jos si se invartea. Ce are?Cand iese din joc ii spune: Subtim bug report.Se poate rezolva? Quote Link to comment
alina_suky Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Sa faca un print la eroare si sa il puna aici...poate poate putem ajuta :) Quote Link to comment
Animosity Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Sper sa nu iau warn.Am inceput azi sa jucam pe un server privat (stiu ca nu am voie sa vorbesc despre asa ceva pe forum) eu si prietenii mei. Toate bune si frumoase pana cand intra ultimul in joc: I se invartea imaginea si cand incerca sa se uite de sus la caracter imaginea iar se ducea jos si se invartea. Ce are?Cand iese din joc ii spune: Subtim bug report.Se poate rezolva?am patit si eu odata asta .. oO .. un reinstall de client ma ajutat Quote Link to comment
Razvan Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 @gabitu dupa cum a zis si pasaroi un reinstall client s-ar putea sa te ajute :DGheylord matherfakars. @@SR joci si tu pe arion?ce cronica o sa fie si cand se deschide? daca faceti un clan o sa joc si eu, dar bd Quote Link to comment
GaBytZu97 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 am patit si eu odata asta .. oO .. un reinstall de client ma ajutatNu ajuta, m-am gandit si eu la asta.L-a reinstalat de trei ori.E ciudat, numai lui ii face asa. :-? Quote Link to comment
Razvan Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 -ce cronica vrea sa instaleze?-ce config are? nu cred ca are probleme de la directx-update graphics driver Quote Link to comment
GaBytZu97 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 1. Lineage 2 Gracia Final2. Ce vrei sa spui prin config? DirectX are. Pe cel instalat de joc.3. Nu cred ca are nevoie de update la driver. Are PC mai bun ca al meu si ar trebui sa mearga fara probleme.In joc ii intra, dar cand intra pe caracter o ia razna caracteru: Ba alearga singur, ba i se invarte ecranu. Trebuie sa tina apasat click dreapta ca sa nu se mai miste ecranu. Cand ia degetu iar se invarte. :-?? Quote Link to comment
Animosity Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 stupid que : oO ... a downloadat clientul din acelasi loc ca si voi ? poate a downloadat o versiune bulita ... Quote Link to comment
Guest Kaiba Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 1. Lineage 2 Gracia Final2. Ce vrei sa spui prin config? DirectX are. Pe cel instalat de joc.3. Nu cred ca are nevoie de update la driver. Are PC mai bun ca al meu si ar trebui sa mearga fara probleme.In joc ii intra, dar cand intra pe caracter o ia razna caracteru: Ba alearga singur, ba i se invarte ecranu. Trebuie sa tina apasat click dreapta ca sa nu se mai miste ecranu. Cand ia degetu iar se invarte. :-?? Are vre-un gamepad sau ceva de genu asta? Daca da, zi-i sa-l deconecteze. Quote Link to comment
Animosity Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Are vre-un gamepad sau ceva de genu asta? Daca da, zi-i sa-l deconecteze.la asta nu mam gandit :)... pun pariu ca are 1 :rofl1: ... tin minte cand incercam sa fac pvp la cineva acasa .. si ma sabota cu un joystick <_< xD Quote Link to comment
GaBytZu97 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Gata ii merge.EDIT: Un build best PvP? Sunt deschis la sugestii. Quote Link to comment
Razvan Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Gata ii merge.EDIT: Un build best PvP? Sunt deschis la sugestii.char? Quote Link to comment
GaBytZu97 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 char?Adica Human, Elf, Dark Elf, Orc, Dwarf sau Kamael?Daca asta vroiai sa zici, nu imi pasa care din cele enumerate mai sus este. :-?? Quote Link to comment
WFcrynow Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 dwarf fighter cu dynasty robe set si dynasty bow + focus RUPTI FRATE, nu cacat. Quote Link to comment
GaBytZu97 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 dwarf fighter cu dynasty robe set si dynasty bow + focus RUPTI FRATE, nu cacat.pai prima data aleg fighter dar la 35/40 ce clasa aleg?si robe si bow la ce level iau?apropo:)): e fata sau mosneagul ? Quote Link to comment
WFcrynow Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Nu conteaza. Te faci SPOILER frate! Quote Link to comment