raw^ Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 la2crazy sux. Cik lolInterludeam jucat 1 ora si m-am speriat de server... rusi buti :blink: Quote Link to comment
Iverson Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 LOL....Asta nu e motiv e pretext..Eu pe la2crazy am dropat tarbar/homu la lvl 28 ( homu abia il luasem :crybaby: :crybaby: si tarbaru era +6 :crybaby: :crybaby: ) si tot nu m-am lasat... Dar totusi Antharas/Baium e ceva dar la lvl tau i-as plati lu ala bani sau altceva sa mi le dea inapoi...iar daca nu ar fi enemy nr. 1 pentru mn....adica KOS !! APP: PENTRU CEI CE AU JUCAT PE RAMBASE !! CUNOSTETI VREUN PLAYER CU NUMELE "FERMECATU " ? iar tu esti ? Quote Link to comment
MisterDevil Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 iar tu esti ? replica unui wannabe important person Quote Link to comment
xIcarus Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Necro cu/fara summon vs sps? Quote Link to comment
Erhard Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Stiu ca am mai scris asta odata........... dar imi da si mie un link de srvr normal si de unde pot lua clientu:D? Quote Link to comment
Iverson Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 ce seara buna a fost aseara... : 1) fac party de fog lower 2) ajung pe spot batem 4 minute 3) iau full drop nm gloves :X 4) dupa 30 secunde o venit Duduia cu echipa dar a meritat 2% nu? :) Quote Link to comment
CryNow Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 icarus sps'u doar buffat e bun, cu self buff e praf in sensul ca am facut 4 pvp'uri in coliseum [sh78 vs sps] si a fost 4-0 pt mine sps vs necro fara sumon [ daca sunt bufati amandoi ] ar trebui sa il faca sps'u fara prb (daca nu ar fi gwenafra din ET care in loc de cancel da surrender to water :rofl1: ) ca ar da cancel si ar deveni ceva de genu buff vs unbuff sps vs necro cu sumon ... depinde de noroc, rezista mai mult [ pana ii omori sumonu ] si eventual cu noroc iti prinde anchor/silence, dar aici depinde de jucator [ unii ataca direct sumonu, altii dau cancel si apoi ataca sumonu ( ce e indicat ) ] ... concluzia : sts rullz :beer: hh duduia -> TheClanOfMamaia [ titlu unui ghost member ] , isn't that sweet ? iversoane ai bani baaaaaaaaaaa :D dai si lu' pyor o arma ) wtb avadon helm parts, cheers Quote Link to comment
Iverson Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 price check for nm gloves ca ma chinui sa aflu de 12 orewtb dragon slayer Quote Link to comment
xIcarus Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 CrynowSa zicem ca sunt sps full buffat. Adica... Chiar si cu summon. Chestia aia moare din 4 lovituri maxim. Si la 1700 cast speed (lol) serios ca nu e greu. Cum ajungi la 1700? Deci nu e de la server. Dc robe + am acu, acumen, zerk, dance of concentration, +5 wit dye, chant of magnus (pacat ca n-are stack cu cov :lol:). We there? Desigur pe chestia asta nu mai am bani de jewels dar se rezolva azi. Quote Link to comment
Iverson Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 nu neaparat am cu acu orice arma cu acumen , + 4 wit -4 men ca simbol@ 1 vs 1 full buff , sps > necro , sps avand wit mare > magic crit rate foarte des ( necro fara summon , cu summon se schimba situatia ) Quote Link to comment
Shade Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 CrynowSa zicem ca sunt sps full buffat. Adica... Chiar si cu summon. Chestia aia moare din 4 lovituri maxim. Si la 1700 cast speed (lol) serios ca nu e greu. Cum ajungi la 1700? Deci nu e de la server. Dc robe + am acu, acumen, zerk, dance of concentration, +5 wit dye, chant of magnus (pacat ca n-are stack cu cov :lol:). We there? Desigur pe chestia asta nu mai am bani de jewels dar se rezolva azi.dc robe, acumen sa, acuzerkconc, hot springs buff, prophecy of water (tot aia cu magus), +5 wit si ajungi chiar si la 2k Quote Link to comment
Erhard Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 un pic de help..... Quote Link to comment
Shade Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 un pic de help..... search topic... Quote Link to comment
andix3x Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 la2crazy sux. Cik lolInterlude LOL Ok.Asta e parerea ta...Poate sutn boti prin orase dar tto sunt 3k ppl fara boti !!Si fac pariu cu oricine ca daca serverul nu da faliment sau se da whipe ajunge pe locul 1 in top 200 !! Si app ...Cred ca tu faci parte din lasers sau nush cum le zice....ati ramas ultimii ppl romani de pe evolva...average online ieri a fost 39 .Daca tu chair faci parte din lashers nu ma mir ca ait ramas acolo .Am auzit multe despre clan In special ca v-ati luat-o la greu pe evolva sau staris nu mai tin minte !! Quote Link to comment
xIcarus Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 dc robe, acumen sa, acuzerkconc, hot springs buff, prophecy of water (tot aia cu magus), +5 wit si ajungi chiar si la 2kImi spui te rog care e treaba cu hot spring buff? Macar redirectioneaza-ma undeva unde explica. Adica ce face/cum il obtin. Quote Link to comment
raw^ Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 LOL Ok.Asta e parerea ta...Poate sutn boti prin orase dar tto sunt 3k ppl fara boti !!Si fac pariu cu oricine ca daca serverul nu da faliment sau se da whipe ajunge pe locul 1 in top 200 !! Si app ...Cred ca tu faci parte din lasers sau nush cum le zice....ati ramas ultimii ppl romani de pe evolva...average online ieri a fost 39 .Daca tu chair faci parte din lashers nu ma mir ca ait ramas acolo .Am auzit multe despre clan In special ca v-ati luat-o la greu pe evolva sau staris nu mai tin minte !! 1) DEX e server din romania si sunt la fel sau poate mult mai multi on ca pe la2crazy... 2) E tot timpu in top 3 in fiecare luna pe HopZone 3) RO > RU :D 4) top200.ru ? LE: 5) Nu tot timpu sunt 3k ppl on, poate pe toate cele 3 servere ale lor... am vazut si 600 on pe 4x :P 6) hai sa fim patrioti :lol: Quote Link to comment
CryNow Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Imi spui te rog care e treaba cu hot spring buff? Macar redirectioneaza-ma undeva unde explica. Adica ce face/cum il obtin.pe langa acumenul dat pe pp, acel curse din hot springs iti mai da un surplus de acumen oO Quote Link to comment
xIcarus Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Ok cum il obtin? :) Quote Link to comment
jimmy89 Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 te duci in hot springs si te bati cu mobii de acolo :P Quote Link to comment
andix3x Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 1)NU AM JCUAT , NU AM INCERCAT SI NICI NU VOI JUCA PE SERVERE DE ROMANI !! Patriotismul nu se dovedeste prin pk pe semenii tai ....Aicea is rusi...daca ti-ai da seama cat de multa ciuda am pe ei !!2) ma Refeream la top 200 nu RU , nici RO !!3) stiu ca DEX e in top 1 pe hopzone si bravo lor !!4) nu sunt tot timpul ..azi au fost 2k...ieri la ora 9 ..4,1k !! 5)THIS IS NEW STARIS !! Quote Link to comment
raw^ Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 1)NU AM JCUAT , NU AM INCERCAT SI NICI NU VOI JUCA PE SERVERE DE ROMANI !! Patriotismul nu se dovedeste prin pk pe semenii tai ....Aicea is rusi...daca ti-ai da seama cat de multa ciuda am pe ei !!2) ma Refeream la top 200 nu RU , nici RO !!3) stiu ca DEX e in top 1 pe hopzone si bravo lor !!4) nu sunt tot timpul ..azi au fost 2k...ieri la ora 9 ..4,1k !! 5)THIS IS NEW STARIS !!daca tu crezi ca daca eu dau pk la un roman ii lipsa de patriotism ai probleme :blink: eu ma refeream la altceva Quote Link to comment
Lasher_ro Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 LOL Ok.Asta e parerea ta...Poate sutn boti prin orase dar tto sunt 3k ppl fara boti !!Si fac pariu cu oricine ca daca serverul nu da faliment sau se da whipe ajunge pe locul 1 in top 200 !! Si app ...Cred ca tu faci parte din lasers sau nush cum le zice....ati ramas ultimii ppl romani de pe evolva...average online ieri a fost 39 .Daca tu chair faci parte din lashers nu ma mir ca ait ramas acolo .Am auzit multe despre clan In special ca v-ati luat-o la greu pe evolva sau staris nu mai tin minte !! Si tu de unde esti ? Din clanu ala de copii frustrati care se oftica din orice *** ? LaserFrate, clanul de care vorbesti, nu si-a luat-o pe evo, iar pe staris nu stiu daca au jucat. Nu mai crede tot ce auzi. Eu pana acum am auzit ca se dau vreo 5 wipe-uri pe DEX, ba de craciun, ba de Pasti ... Daca mai sunt si boti, deja e clar Eu ziceam ca e de kko pentru ca numai Interlude nu e ... Ia uimeste-ma ... ce features din c5 si interlude au bagat ? Quote Link to comment
raw^ Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Si tu de unde esti ? Din clanu ala de copii frustrati care se oftica din orice *** ? LaserFrate, clanul de care vorbesti, nu si-a luat-o pe evo, iar pe staris nu stiu daca au jucat. Nu mai crede tot ce auzi. Eu pana acum am auzit ca se dau vreo 5 wipe-uri pe DEX, ba de craciun, ba de Pasti ... Daca mai sunt si boti, deja e clar Eu ziceam ca e de kko pentru ca numai Interlude nu e ... Ia uimeste-ma ... ce features din c5 si interlude au bagat ? cred ca debea au pus academia si skilele de clan Quote Link to comment
Nimeni Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 cine vrea cont sh lvl 70 sa-mi dea pm :/ http://img522.imageshack.us/img522/9593/shot00001yj1.jpg un server interlude max 20x pls ? Quote Link to comment
raw^ Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 banuiesc ca il vom flooda pe pyro cu mesaje private ? :yum: :yum: Quote Link to comment