Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

The Chaotic Throne este Lineage 3 ? ca am auzit niste zvonuri ca se va lansa L3 ...

Nu.

@sobolan - si eu am auzit niste "zvonuri" foarte retarde ... nu mai asculta la chestiile care par prea exagerate ...

Posted

captain of red flag shaka ... omorit de 5 nukeri 1 arcas 1 pp 1 se 1 tanl [cel mai mare 59, restu 53-57]... a-ti crede ? ;)

acum ma duc cu clanu sa mor .. sa fie ei fericiti <_< ... dahainuinimic ... viva la fishing ... incep sa-l iubesc ... la vreo 50.000 pocaf o sa ma opresc din pescuit ... asta inseamna ... vreo 35kk ... i'm crazy ... just God give me nerves ;)

Posted

am homu +3 acuma :X

urmeaza 1 weekend de grind in care voi face 56+ dupa 1 sapt de vacanta la care ma astept sa fac 60 ?:) acum sa fac rost de bewc :) pt +4 :P

Posted

am homu +3 acuma :X

acum sa fac rost de bewc :) pt +4 :P

Nu se merita BEWC pe arme midC decat intr-un singur caz : arma respectiva are un SA care nu mai este disponibil (in cazul DeX, cutite cu MM).

Pentru homu, clar nu se merita. Un BEWC este cam 6-7kk ( pe DeX, daca nu s-au schimbat preturile radical de o saptamana incoace), aceeasi valoare ca si homu. Si, atat cat cunosc eu, blessed are exact aceeasi sansa de succes ca si enchanturile normale.

Posted

Si, atat cat cunosc eu, blessed are exact aceeasi sansa de succes ca si enchanturile normale.

daca chestiunea aceasta ar fi adevarata ... :rofl1: ... desi nu cred ...

ziceti mei .. se poate sa fie omorit shaka de party-u ala ?

Posted

daca chestiunea aceasta ar fi adevarata ... :rofl1: ... desi nu cred ...

1. Legende exista tone, raman la parerea ca dai fail la fel de des si cu blessed si cu enchant normal.

2. > 90% din raizii dupa harta, in c4, pot fi facuti cu 1 singur party. Unii mai usor, altii mai greu. La cei grei, (inclusiv Shaka la levelul respectiv), trebuie ca cineva priceput sa conduca party ul (de preferat BDul pentru ca si asa nu are mare lucru de facut), iar ceilalti sa asculte. Problema la party urile ad-hoc de RB este ca se aduna prea multi roboti cu aere de RB experts, din cauza carora, de obicei moare tot party ul.

Posted (edited)

pai l-am facut ... si v-am cerut parerea pentru ca clan leader-ul meu nu m-a crezut ... si de aceea am cerut pareri. eu am condus party-ul ... eu am precizat ce are fiecare de facut .. in fine .. si mai greu de crezut este ca am avut acel arcas ... si nu 6 nukeri ... http://img61.imageshack.us/my.php?image=shot00164ou2.jpg

acum trebe sa invat rb-ii de 60+ :)

asa si am facut un studiu ... am luat fiecare nuker in parte si am bagat: avadon set + jewel C [luxury shop] + homu+3+acumen si dye +4con-5str / +4wit-5 men / +4int-5 men si am constatat ca ... sps'u are cel mai mare casting speed peste 60 diferenta ... iar sh'u are cel mai mare m attack .. peste 40 diferenta ... deci cred ca prin dmg si repeziciune ... sunt cam detasati ... nerco are p,m def mai mare ... sorc e praf :)

le: am luat questu pt formal wearing ... merita facut ? :)

si mai am o intrebare ... unde este questul in care imi pot face bunny ears sau c eva de genu

si inca una, si ultima de pe la ce lvl pot sa primesc recipe [pirate eye/ monocle ... si altele de genul ] ?(de fishing vorbind)

gn :tiphat:

Edited by CryNow
Posted

iti trebe mats pt urechi de la popa din giran iei q.... 1500 thread si 500 sude parca

:) si de batut ceva mobi :D

ce faci cu formal ? te mariti arata penal pe male dar arata cel mi tare pe male dark elf:D

Posted

mi-am instalat si eu jocul (L2C4)....am downloadat acea chestie de pe DEX,ca sa pot juca pe acel sv , dupa ce intru in lineage II DEX romania(exe-ul) si imi face nush ce update , ii dau finish si cand sa intre in joc imi apare urmat chestie : http://img402.imageshack.us/my.php?image=asdsadzl4.jpg

ma poate ajuta cineva? :(

Posted

DA

.. sps'u are cel mai mare casting speed peste 60 diferenta ... iar sh'u are cel mai mare m attack .. peste 40 diferenta ... deci cred ca prin dmg si repeziciune ... sunt cam detasati ... nerco are p,m def mai mare ... sorc e praf :)

Sorcerul praf??Te inseli...itzi bate sorc sh cand vrea muschiul lui...Cancel FTW

Posted

itzi bate sorc sh cand vrea muschiul lui...Cancel FTW

Bai nu mai vorbiti despre caractere de parca ar fi o regula ca grigore sa bata pe gheorghe de fiecare data, jocu asta are variabile, skill-uri, crituri, miss-uri, land-uri, cum poti specula tu ca bate cutarica? Stii cumva cine o sa dea crituri/cine o sa dea fail-uri/etc? N-am chef sa ma contrazic cu tine aici dar dupa ce iti iei silence ce pana mea mai poti sa-i faci cu sorcu tau? Sau dupa ce iti iei interrupt la cancel. Tu ai doar un nuke de spammat, SHu are 4, deci loveste non-stop, tu trebuie sa astepti vreo secunda dupa ce dai promi sa-l dai iar.

Nu mai incepeti cu teorie de 1 vs 1 ca NU exista asa ceva. Cele mai stresante posturi de pe forumuri de L2 sunt cele cu "x bate y".

@CryNow - de ce ai shadow spark la lvl 59 in bara?

Posted

Singura diferenta dintre blessed enchant si normal enchant e ca nu se sparge arma, ci se reseteaza. Sansa NU este 100%, nici macar diferita in vreun fel.

@Zizou - sigur ai pus updater-ul unde trebuia ?

Posted

FINALLY, cineva care stie ce vorbeste :D

@sobolan - that's the biggest crap I've ever heared ... ia tu 2 arcuri in mana si arata-mi si mie cum tragi cu ele.

Da, se spune ca vor exista doar dual daggers. Despre Interlude putem vorbi doar la apropo.

LE: Pe la 25 unde gasesc cbp si sop la spoil? Si o.ore?

Posted

degeaba :) nush l-am lasat acolo in voia lui ... si il las ... pentru ca nu prea car dupa mine cursed bones ... sa folosesc death spike

uhm ... ive Divine zici u ca sux ... eh .. acolo se fac rb-uri zi de zi ... si .. daca vrei ... vb cu cl-u si te bag in clan .. clan lvl 5 Divine[alianta] at peace

Posted

mi-am instalat si eu jocul (L2C4)....am downloadat acea chestie de pe DEX,ca sa pot juca pe acel sv , dupa ce intru in lineage II DEX romania(exe-ul) si imi face nush ce update , ii dau finish si cand sa intre in joc imi apare urmat chestie : http://img402.imageshack.us/my.php?image=asdsadzl4.jpg

ma poate ajuta cineva? :(

Cele 2 fisiere din arhiva (cea downloadata de pe DEX) trebuie sa fie si in folderul principal.

Un ghid simplu:

1. Iei arhiva de pe DEX

2. Stergi tot din folderul system

3. Extragi acele 2 fisiere din arhiva atat in folderul principal al jocului cat si in "system"

4. Rulezi update-ul din system si te uiti sa fie toate fisierele downloadate(daca se iau toate incepi sa te joci, daca nu mai rulezi o data update-ul pana le ia pe toate)

5. Intri in joc and have fun :)

Posted

Trebuie doar in system, geez.

@Daedalus - pe PTS e interlude de cateva saptamani bune, si pe 11 luna asta updateaza si live-ul , si vrei sa zici ca putem vorbi doar la apropo ? :|

Posted

am rezolvat eu singur aseara....nu am pus in sistem updaateru ,acum imi merge.

as avea o intrebare: pot purta orice arma sau armura ,adica nu coonteaza cat strength sau dexterity am?sau exista iteme care le pot purta doar la un anumit lvl sau doar daca am un anume nr de str sau altceva?

PS imi da si mie cineva niste adena ?:D

aaa si inca ceva...CryNow cum ai pus sa iti apara acolo jos toate skillurile?......LE gata mi-am dat seama:D

Posted

Asta nu e Diablo 2 :D

Itemele sunt impartite pe grade, si primesti expertise pentru un grad nou la un anumit lvl ( 20 D, 40 C, 52 B, 61 A, 76 S ). In principiu, poti pune orice arma/armura cand vrei,doar ca daca nu ai expertise pentru gradul respectiv, primesti un penalty.

Posted

=))) eu azi am dropat pants din -4% si noroc ca i`am ridicat dar gandeste`te sa drop tts sau antharas ce ai tu :P :))

AAO: nu ai dreptate ...mai bine iti faci avadon decat sa treci direct la dc k numai pt recipele de dc cat ai de batut ... ( poate treci direct la dc daca ai clan ... [eu nu am ] )

ma apuc de facut avadon trebe fragmentele si am gloves :D

LE2 : Zaken in cati il batem ? are lvl 60 si dropeaza S ? OMFG ? ( sau e doar pe c5)

Posted

Bai nu mai vorbiti despre caractere de parca ar fi o regula ca grigore sa bata pe gheorghe de fiecare data, jocu asta are variabile, skill-uri, crituri, miss-uri, land-uri, cum poti specula tu ca bate cutarica? Stii cumva cine o sa dea crituri/cine o sa dea fail-uri/etc? N-am chef sa ma contrazic cu tine aici dar dupa ce iti iei silence ce pana mea mai poti sa-i faci cu sorcu tau? Sau dupa ce iti iei interrupt la cancel. Tu ai doar un nuke de spammat, SHu are 4, deci loveste non-stop, tu trebuie sa astepti vreo secunda dupa ce dai promi sa-l dai iar.

Nu mai incepeti cu teorie de 1 vs 1 ca NU exista asa ceva. Cele mai stresante posturi de pe forumuri de L2 sunt cele cu "x bate y".

:blink: te`ai enervat?daca DA imi cer scuze ;;)

@crynow man deathspike e una dintre cele mai tari vraji....eu ti`as sugera sa porti dupa tine cursed bone..plus de asta e si "ieftina" de mana :D