Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

l2j de la 0 , c# de la c1off?

macar ai avut curiozitatea sa vezi fisiere de C1 oficial vreodata ?

Nu vad relevanta ... daca vrei sa zici ca si alea sunt incomplete, te cred. Probabil de asta pe majoritatea serverlor c#/c++ ( cel putin acum cateva luni ) nu merg questurile de second class change.

Ideea era ca voi nu ati pornit de la 0, in timp ce l2j a pornit de la 0 ... si a ajuns departe, repede. Asta si pentru ca in java se lucreaza mai usor decat in c++, si pentru ca e o singura comunitate ( desi cam e o comunitate de zapaciti ).

Si chit ca ma uitam peste fisierele de c1 ( care nici nu stiu cum sa le obtin, nici nu ma intereseaza ) probabil nu as fi inteles mare lucru ca sunt praf la capitolul asta biggrin.gif

Link to comment

Acum incerc Official Test Server-ul de pe Paradise ... pretty nice. Naspa spawn listu, sigur e ceva in neregula ( mult prea putini mobi ), naspa ca inca nu are lumea castele si nu sunt seeds la manor ( si mai nasol cand o sa fie live 5x ).

Si naspa lagul biggrin.gif ( o sa incerc si de pe RDS cand isi revine )

In rest, imi place wink.gif

Link to comment

Treaba lor... unii chiar au nevoie de donatii ca sa tina serverele up... sau sa-si plateasca developerii, mai stii... iar serverele sunt dupa gusturi, vezi l2world unde poti sa folosesti boti, vezi l2x unde poti sa omori 1/2 din server cu iteme +25... e vorba mai mult de diversitate decat de mentalitate... vorba ceea, nu-ti place nu juca.

~ In unele cazuri este vorba de sume enorme - raportate la 1-3 servere. Imi vine greu sa cred ca este nevoie de 3.000 - 10.000 USD sa tii unul-doua servere.

~ Este vorba in primul rand de mentalitati (sau infantilisme). Daca intrebi de ce sa alegi un server privat in locul oficialului, ti se va raspunde ca te vei satura de boti si ebayeri. In schimb stau pe servere private unde sunt "zei" care isi permit sa cheltuiasca 30-40 USD / luna pentru pastrarea "statutului" lor in-game.

Rautate si ambitii? Not at all, faza e ca proiectul l2j e deschis tuturor, pe cand C# se bazeaza pe munca individuala a unor developeri sau a unor echipe de developeri, si fiecare face ce stie... de aceea exista concurenta intre servere (vezi prostia de top200).

Shade, este vorba in primul rand de bani, crede-ma. Mai nou isi dau jos forumurile. Din cate am inteles PostPacific si Ragezone sunt "jos". Guess who? Imi vine greu sa cred ca este vorba de NCS.

Java ramane tot Java. Java e buna numai pentru jocuri de telefon mobil.

Not really.

Link to comment
Guest falleen

Io deabea mi-am instalat Lineage2C4 si am bagat patchu de la dex....si dupa ce ma intru in joc si ma loghez, imi apare License Agreementu... si am optiunile Agree si Disagree.... Agree nu vrea sa mearga de nici o culoare.... apas pe el pana innebunesc, dar nu merge....si daca ii dau disagree ma ia de la Login iar....wtf should i do?

Link to comment
Guest bungau

Intra la sectiunea DOWNLOADS si gasesti acolo mirror catre L2 DEX System V3.0, despachetezi arhiva in D:/Lineage/ sau unde il ai tu instalat. Apoi intrii in joc cu l2dex.exe din folderul lineage/system/l2dex.exe

P.S. e l2dex.exe nu l2.exe ... a aparut un pach nou

Link to comment

crybaby2.gifcrybaby2.gifcrybaby2.gif

just my http://img211.imageshack.us/img211/2937/shot00022ld7.png

anw ... un mic anuntz tongue.gif ... pastilatzzi recruteaza pe dex tongue.gif .. micutzul clan din care fac si eu parte tongue.gif ... totu e bun si frumos ( mai toti jucam pt prima data ) ... lvl mediu 48 ... omuletzi activi ... (mai putin ziua de la 7 la 11 .. atunci suntem la bere ) ... ne`ar prinde bine un buffer/healer/oracle ... ceva ceva tongue.gif ... kar.gif

poate poate vre`un linkmaniac sare la lupta tongue.gif

P.S. din tot clanul numai eu sunt vanat de polonejj bananadance2.gif

Link to comment

@cata90R pai depinde.. daca vrei sa joci pe oficial iti cumperi un card de pe gameshop si iti faci cont pe siteul l2 iar daca vrei sa joci fara bani cauta si tu pe net servere de l2 si iti faci cont de pe site, apoi iei fisierele care iti trebuie pt a juca pe serverul respectiv(poate fi o arhiva in care sa fie toate fisierele din system pe care apoi il overwrite sau un updater automat).

btw if u need any info or u have any questions about the game.. i'm here occasion14.gif

Link to comment

@mrdevil: sa nu te astepti sa bati magi cu fighter smile.gif

btw thora, acum imi permit sa-ti raspund complet la intrebarile alea:

-toti npc's au cutii de dialog (sau daca e vreunu care nu are, cred ca e ascuns la mama draq ca nu l-am gasit pana acum)

- community board functioneaza

- prin TI am vazut NPCs gramada fugind de colo colo

- exista newbie guide cu all dialogues

- all sieges work

pe langa asta, noblesse works (quests, skills, teleport, tiara), subclasses work (3 questuri tre sa faci: fate's whisper, questul pentru baium fara de care nu poti sa termini fate's whisper, si mimir's elixir), 3rd class works (+quest, le testam acum pe toate), olympiad nu stiu daca merge dar o s-o testam si pe-asta (pana acum am vazut ca pot sa particip, dar sunt singurul noblesse de pe test server so... biggrin.gif ) fishing 100% in orice zona cu apa (eu unul prefer heine town), si multe alte chestii care tin de c2/c3 si mi-e lene sa le scriu

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...