Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

De la administrator.

Mi se pare ca este o masura pentru a opri exploit-ul de buff stack, not sure thou.

e nasol si ca nu merge alt+B si totusi dex e un server bunicel .pacat ca nare gmshop.da e nasol de tot fazacu restartu ca daca te blochezi trebuie sa inchizi jocu si sal desxhizi din nou sau sa folosesti /unstuck !

Link to comment

@hgz : DeX isi DORESTE sa fie cat mai aproape de oficial. Stai linistit, ca si Shade si Banavai stiu ca mai are muuuult pana sa se apropie.

@virus : e armistitiu nu pace tongue.gif

@Lasher_ro : e greu de inteles... probabil ca l2j iarasi cred ca printr-o lansare in timp record a unei versiuni c5 vor rupe gura targului.

@Banavai : sa nu mai spui despre mine ca manipulez... incepi sa ma intreci.

For Thora!.

msms, dar o sa zica lumea ca a fost blat...

Well, let's return to our sheeps.

Hai sa iti zic:

- serverele pvp au in general multe chestii custom, intr-o incercare de echilibrare a sanselor; in general nu sunt concludente.

- nu ai spus ce level / effect are surrenderul

- ai pus un screen care poate fi orice, (de) oriunde

- nu ai spus nimic de conditiile in care a fost facut testul.

Acum, in functie de nivelul efectului, surrender-urile pe l2j majoreaza damageul cu 4-30%, functie de mai multi factori (ie: resistent to fire(water & wind), mdef, level gap, etc.). Ca sa te cred pe tine am nevoie de screen retail si screen l2j facute in aceleasi conditii. Si daca zici ca l2j si-a batut joc de magi... pai iti spun eu... silence are un landing enorm, ceea ce nu cred ca se intampla pe off.

Uite surrender to fire pe l2j.

http://img55.imageshack.us/my.php?image=sfire3xf.jpg

Si nu e vina lui Lasher ca pe l2j-uri sunt evident mai putini playeri decat pe l2off ©, desi ma repet exista servere l2j unde poti face tot ce ai spus tu, 500-1000 de playeri sunt suficienti. Singura lui vina - desi eu o vad ca virutute- este ca se "chinuie" pe un server care va avea mult de tras pentru a ajunge la un nivel de populare care sa aduca a l2 - una pt. ca e l2j, a doua ca trebuie "sa-si spele" o imagine jalnica.

@mad_eye : e bine ca ai idei putine, dar fixe. Ai 90% din pserverele l2 HR, e imposibil sa nu le gasesti. Intrii pe un server, si daca playerii au curse (sau debuff, ma rog) surrender_to_noobish_style ai nimerit unde trebuie.

PS : sorry pt. postul lung, sper sa gasesc intelegere

Link to comment

@mad_eye: dex n-are gmshop pentru ca e low-rate, si l2 inseamna si crafting of items printre altele. Daca are gmshop e server de pvp... l2 nu inseamna numai pvp.

concluzi : multi noobi ... chiar prea multi playeri ... un lag infernal fix nu trebue ... rase standarde... clase gandite ... harta dragutza ... doar idea cu mersul de ici colo ma enervat la culme astazi ... sa nu uit sa mentionez si camera ... omg ... somethin` like Defiance all over again ..

Like... stii ca poti sa rotesti camera pe oriunde vrei, nu? Just right-click and drag. btw la toate MMO-urile mergi de ici colo, numai la alea in care ai /warp, /move (da, a fost o aluzie la MU) nu trebuie sa mergi cine stie cat.

Have fun walking in wow, harta e de 100 de ori mai mare biggrin.gif

lag infernal e de la tine, pe dex nu e lag, period. De oficial ce sa mai zic...

Multi noobi, da. Tu esti unul din ei biggrin.gif no offense tho, te pricepi destul de bine. Unii joaca l2 de ani de zile si tot ma crucesc cand vad cat stau sa ia un target idiot, sau cand vad ca_continua sa dea cu vraja-n mob dupa ce-a murit.

@hgz: daca vrei sa te convingi de numarul de players de pe dex, trebuie doar sa intri pe el. 5 dimineata, dion-ul PLIN de shops. 5 dup-amiaza, eg plin de players, nu aveai loc sa omori un mob de ei... si nu numai eg, dar si zonele care de obicei nu prea-s vizitate. Asta la 2 luni dupa ce s-a deschis, cand majoritatea playerilor sunt lvl mare si nu mai stau prin eg. Sau stai, tu esti banat pe dex. Ah, well.

Si nu stii cata dreptate aveai la faza asta:

fiecare lucru mic ca pe off.
ceea ce pe dex chiar se intampla, cel putin la fazele care chiar conteaza in joc.

@Lasher: pe 2x cred si eu ca ai nevoie de manor system. De-aia nu sunt fan al serverelor cu rate foarte mici, pentru ca acolo iti trebuie mai multe chestii de pe oficial (like quests, manor, party xp rate, pet ss bla bla bla) ca sa nu te plictisesti.

Link to comment

da pet-ul wyven(nush cum se numeste cred ca asa se numeste dragonu ala zburator carel calaresti ca am jucat cu el pe un server l2j)

exista pe DEX???ce quest trebuie sa fac ca sal iau?dar pe oficial exista?

Un bug mai vechi care am observat ca lau reparat de curand e cel cu vraja ressist aqua inainte puteai face vraja pe tine insuti dar ti se fac9ea numele mov.

Link to comment

Nu e casting, lasher poate avea haste 2 pe spoiler si i s-a parut ca-l face mai repede smile.gif toate physical skills sunt influentate de atk spd, si spoil n-o fi magical skill.

Am gasit ceva, de prin mai 2006, acum nu prea inteleg ce fel de skills sunt sweep & spoil, cert este ca nu mai sunt (nu ar trebui sa fie) influentate de nimic:

http://imageshack.us

Link to comment

Da si link-ul, daca tot ai pus "quote". Un bug de prin mai 2006, cam greu sa fie implementat pe l2j sau l2off atat de curand. Bine macar ca stim cum e pe off.

ce quest trebuie sa fac ca sal iau?dar pe oficial exista?

Daca nu exista pe oficial, sa fii sigur ca nu exista textura pentru el pe l2j. Ca sa iei wyvern trebuie sa ai castel si strider. Si numai clan leaders pot avea castel.

edit: cred ca atunci cand ziceau "Casting speed" se refereau la summon skills.

Link to comment

Da cine a zis ca-i vina mea ca sunt putini playeri pe l2j ? :| Vina e a celor care sunt porniti contra lui si au ca argumente buguri antice, sau chestii minore.

Da, l2j are buguri majore, but then again, so does C#.

Inca ceva ... pe dex sunt siegeuri ?

Cat despre serverul pe care joc, ( care , contrar a ce scrie in semnatura, nu este dex ) da sunt putini oameni, dar sunt multi care ii cunosc, si imaginea trebuie sa si-o spele din cauza vechiului admin pe care il durea fix in c*r de server.

Cat despre camera din joc ... dude , nu seamana DELOC cu defiance ... asa e la toate mmourile ... chiar si la wow, doar acolo daca o pui intr-o pozitie nu revine inapoi daca incepi sa mergi ...

Link to comment

Inca ceva ... pe dex sunt siegeuri ?
Din moment ce sunt Dion si Gludio luate... as zice ca da.

Daca terog pot sami pui un printscreen cu banlistu de la dex sa vad dacas acolo si ce am facut ingame cas banat!
O sa ma uit cand imi merge pagina, acum e down... nu stiu de ce.

doar acolo daca o pui intr-o pozitie nu revine inapoi daca incepi sa mergi ...
Eu unul o schimb mereu... chiar nu ma asteptam ca cineva obisnuit cu NWN sa se planga de controlul din l2...
Link to comment

Din moment ce sunt Dion si Gludio luate... as zice ca da.

Well I didn't know ... daca stiam nu intrebam biggrin.gif

Am intrebat ca am auzit mai demult ca nu sunt din nush ce motiv ( motivul nu il mai tin minte )

Dar ... daca serverul e pornit de asa multa vreme , de ce doar 2 castele au fost luate ? :| Doar 2 clanuri de pe tot serverul sunt capabile sa cucereasca un castel ? :|

Link to comment

@Bavanai

Dc special ptr mine??

Acolo am vazut cam 100 de jucatori la siege.

Am crezut ca imi pui tot siege si nu num a6 min din el.

Muzaca ii foarte faina : biggrin.gif

Am vazut cateva chesti interesante la lvl 68 inca navea set A si arma A BangHead.gif

Numai robotii au lvl mare si armuri si arme slabe ca iei numai de lvl se ocup!!!

Si imi pot face rost de siege full in format in care ii filmat cu clientu biggrin.gif??

Link to comment

Da,chiar, question : Pe C# nu am incercat sa filmez cu clientul ... merge ? Pe l2j are figuri, ori se blocheaza jocul si trebuie sa-i dau end task, ori se filmeaza si apare locatia goala :|

Bavanai, eu ii ziceam in mare, ca altfel ii explicam cum face clan level 4, unde se inscrie la siege, etc, dar asta poate citi pe www.lineage2.com la Library biggrin.gif

Hgz : Daca 6 minute ocupa 100mb, 2 ore cat crezi ca ar fi ocupat ? :| Fraps are darul asta de a face filmuletele foarte mari ... :|

Si, lol, asta nu e off sau very low rate ( <=2x - asta inseamna mai mic sau egal ... ) ca sa poti sa ai seturi de la level-ul de la care ai expertise ... eu pe enigma c3 ( ma rog, eram si cam noob ) am stat in C pana pe la level 68 biggrin.gif Asta pentru ca m-am ambitionat sa strang singur mats de avadon biggrin.gif

Link to comment

sunt si sigur ca lagul e de la mine cum zici tu .. din toate jocurile care le joc numai pe l2 ingheatza tot si ma trezesc mort ... noob normal ca sunt .. oare la ce ma gandeam cand am facut trenuletzu si a venit polonezu ( mama lor ) si`mi face un ks de vreo 20 de mobi sad.gif(( apoi .. sa se laude ca are lvl 50+ da si in mine .. si termina cu replica "Romanian n00b"... cum ti`am mai zis am jucat sa vad despre ce e vb ... m`am si lamurit ... cat despre camera .. ma plimb frumos pe harta .. si deodata apare o crengutza de la un copac oarecare in prim`plan si dau click pe ea ... e stresant rau ...

in gandu meu WoW ... m`am razgandit f repede ... creca site`u lor e de vina ... parca e anime o.O

15 . dolarei pe luna (parca) ne vedem pe .com biggrin.gif

Link to comment

Ma, voi glumiti aici? Sincer...

Numai robotii au lvl mare si armuri si arme slabe ca iei numai de lvl se ocup!!!

Si, lol, asta nu e off sau very low rate ( <=2x - asta inseamna mai mic sau egal ... ) ca sa poti sa ai seturi de la level-ul de la care ai expertise

Astea-s reply-uri de noob. Pe retail, daca nu stai sa cumperi adena de pe cine stie ce site-uri, ajungi la 75 in B... nu va uitati la aia in A full, aia sunt ori e-bayers ori subclassed. Desigur, sunt si exceptii, dar putine.

Acolo am vazut cam 100 de jucatori la siege.
I-ai numarat pe toti? Vrei screen cu zergul de pe c3, unde nu erau nici jumatate din cati jucatori sunt acum? biggrin.gif

@hgz: zi-mi contul ca nu-l vad in banlist... daca ti-au dat filtru pe IP tot degeaba.

Link to comment

Da si link-ul, daca tot ai pus "quote". Un bug de prin mai 2006, cam greu sa fie implementat pe l2j sau l2off atat de curand. Bine macar ca stim cum e pe off.

Link

Si cu ocazia asta am aflat ca l2j este intr-adevar foarte aproape de off biggrin.gif . Si pe off luau disconect la spoil in party, deci era "feature" 24.gif

@hgz : sigur ai filtru pe IP. Daca te-a mancat sa demonstrezi ca teoria lui Darwin nu se aplica la toti,nah. Nu cred ca se da ban pentru anti-darwinisti, dar la tine s-a aplicat aia cu adminii au intotdeauna ultimul cuvant de spus, plus ca o fi fost la "cererea maselor".

Si nu mai compara TeeN cu DeX, sunt rate diferite, conditii diferite. Cand sunt doua aliante micute, normal ca omoara raizi pana se imbraca toata lumea. Cand trebuie sa planifici raidul din timp, sa te organizezi, este altceva.

@Lasher: pe 2x cred si eu ca ai nevoie de manor system. De-aia nu sunt fan al serverelor cu rate foarte mici, pentru ca acolo iti trebuie mai multe chestii de pe oficial (like quests, manor, party xp rate, pet ss bla bla bla) ca sa nu te plictisesti.

In afara de manor system, pe un server l2j ai cam tot ce ai spus acolo. Da, manor este o lipsa enorma... dar mai bine geodata decat manor.

Lasher, daca ai char mic pe evolva, mergi la level 35 la Dorothy, in Heine si fa questul cu facturile, sa vezi cat de usor strangi mats pentru best C armor&weapon.

Iar despre siege-ul dupa DeX, cred ca era imposibil sa puna 2 ore, nu numai din cauza ca ocupa mult ci pentru faptul ca a cedat serverul ( e uite ca si pe C se poate ) si a durat ceva, restart, relog, regruping...

Edited... din graba

Link to comment

yea... pretty weird tho, am fost la multe sieges pe dex si nu s-a dat restart la nici unul pana acum.

link-ul nu merge....... data viitoare cand iti cere "complete URL" bagi linkul, si cand iti cere "webpage title" bagi ce vrei tu sa scrie...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...