Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

/sarcasm on

Ar putea sa vanda unul din cele 20 de IntelXeoane si sa nu mai astepte donatiile... si parca nu era donation based server.

LE:

Si hgz cu seals si necro/cats mobs, vroia sa spuna de fapt ca ala e spawn&drop listul l2j de acum vreo 4 luni compilat in C++, pentru care atunci cand scriu pe site la news ca au mai adaugat spawn & drop in nustiu ce catacomba, ar putea sa puna si multumiri celor care s-au chinuit sa faca baza de date, adica celor pe care ii injura zilnic (impreuna cu pupincuristii tongue.gif).

/sarcasm off

http://imageshack.us

Link to comment

Fain pacat ca nu scrie ratele de drop fara rate pe site pot sa bat la un mob care de exemplu are rate de drop la Thons 0.125% 3 zile

flame off tongue.gif

P.S. Nau avit idei ptr background si lau furat de la NCSOFT smile.gif

p.s.2 WTF mats cade la raid sau nu cade nimic blink.gifblink.gif ????

Link to comment

@Thora!: bai ce penibil esti, ai facut topic pe forumu de la teentelecom in care faci anti-reclama la dex ca nu cumva sa nu ramai cu 0 players. Si nici n-avem voie sa ne spunem parerea. Asa propaganda n-am mai vazut de mult timp...

@hgz: am o presimtire ca database-ul ala nu e complet. Il repara ei.

Link to comment

P.S. Nau avit idei ptr background si lau furat de la NCSOFT smile.gif

Hahahahha eu stiu un joc intreg furat de la NCSoft: L2J.

@Thora: nici Ceasca, nici Stalin, nici Hitler nu se pricepeau la propaganda cum te pricepi tu. Hitler avea si Minister de Propaganda si tot nu se compara cu tine laugh.gif . Dictatura ftl...

Link to comment

Sper ca user max inseamna cati au fost vreodata on maxim, ca ar fi cam aiurea sa aiba 1836 de sloturi ....

Apropo ... l2j nu a furat ABSOLUT nimic ... c1modded e furat in caz ca nu stiai ... l2j au pornit de la 0, si ii au pe asa zisi "developeri" de c1modded la degetul mic ...

P.S. Un link spre topicul sus numit de pe teen se poate please? M-am uitat pe acolo si nu am gasit nimic de genul ...

Link to comment

Sper ca user max inseamna cati au fost vreodata on maxim, ca ar fi cam aiurea sa aiba 1836 de sloturi ....

Nush, eu ma uit la user connected.

Apropo ... l2j nu a furat ABSOLUT nimic ... c1modded e furat in caz ca nu stiai ... l2j au pornit de la 0, si ii au pe asa zisi "developeri" de c1modded la degetul mic ...

Mai citeste odata despre ce era vorba. Refuz sa te cred chiar atat de incapabil de a intelege.

P.S. Un link spre topicul sus numit de pe teen se poate please? M-am uitat pe acolo si nu am gasit nimic de genul ...

ok, here ya go

http://forum.teentelecom.ro/viewtopic.php?t=4442

PS: m-am mai uitat odata ce scria thora... lol ce bullshit... "proprietari de l2off"... roflmao

Bavanai pls da si mie patchu sa intru la tine pe server laugh.gif

Link to comment

Thx ...

Pai era vorba de backgroundul de la dex database care era furat de la ncsoft ( aici citez, chiar nu ma intereseaza ... mai degraba layoutul siteului e furat ... > http://www.la2.gr < ).Iar bavanai a zis ca un intreg joc este furat de la ncsoft, si anume l2j ( lucru care nu are logica daca il luam ca atare, eu am interpretat ca l2j ar fi furat ceva de la ncsoft ).

Link to comment

Hm, da that's another way to put it wink.gif

So far ce am citit din topicul ala : "De fapt, se demonstreaza ca un server de l2 cere multe resurse, indifferent ca este l2off, l2j, l2x."

Mare adevar ... am ajuns si eu la concluzia asta dupa ce au implementat paradise si dex auto ss/cp si dupa cateva zile le-au scos din cauza instabilitatii ( citez de pe paradise : crash every few hours ).Apropo, cei care vor sa testeze implementarile care o sa le bage pe dex, pot sa se duca pe paradise deoarece deja sunt implementate acolo ... ( mai putin rebirth, care este doar un buton nefunctional biggrin.gif )

Sunt unele chestii exagerate si fara baza ( poate o avea surse interne si nu stim ... ma rog ), multe sunt adevar, iar nu aveti voie sa postati din cauza lui virus, nu a lui thora ... so flame him ^^

Link to comment

Flame on  angry4.gif  angry4.gif

http://imageshack.us

Vedeti ca au bagat si featuri tari tot la chinezi, in Europa beast-shot (autoSS for pets & summons tongue.gif ) "doua la dzedze mii, doua la dzedze mii". Poate dati voi anuntul pe DeX, cica nu tine mult promotia.

Asta se pune la flame?

Si Shade, e greu de crezut ca din 7000 de conturi 2000 sunt in permanenta on. Dar, hai sa zicem DeXusers sunt foarte addicted. Oricum depaseste orice record de conturi create / conturi on posibil.

Iar despre develop pe c1modded... mda, daca dupa 11 luni de "develop" la autoSS, CP si Henna (btw daca tot merg asa bine de ce le cumpara de la chinezi?) sa ajungi sa cumperi un develop... mda... reinventarea apei calde sau celebrul "prost, DA ROMANESC!"

PS: Marti sau miercuri vin cu pozele (nu a inteles nenorocitu' de Dawn sa termine 7s mai rpd.)

Link to comment

e greu de crezut
Nu stiu ce si cum poti sa mai negi cand ai dovada in fata.

(btw daca tot merg asa bine de ce le cumpara de la chinezi?)

Cine-a zis ca merg asa bine? Pentru noi mergeau, dar cica are serverul stability issues asa ca le-au scos.

autoSS for pets & summons
da mai intai sa bage SS pentru pets, nu autoSS smile.gif

mda... reinventarea apei calde sau celebrul "prost, DA ROMANESC!"

hmph...pf... mpff.. and i'll huff and i'll puff and i'll blow yer house down! laugh.gif

Mai bine zis romanesc deci prost. Tot nu ma intereseaza atata timp cat sunt implementate si merg. Mie mi-e mai mult de macros, recipe book si alte chestii gen magic crits... Acum ca se ocupa doar cu bagatul chestiilor de c3/c4, sper sa nu uite de astea.

Se pare ca "marele avantaj" pe care-l avea l2j fata de l2 a fost cam pierdut. Ramane doar zecile de implementari in plus pe care le are l2j fata de feeling-ul si comunitatea unui modded c1. Dupa mine, tot comunitatea > all. Iar in curand n-o sa mai ai de ce sa zici ca sunt implementari mai importante pe l2j decat pe celalalt...

oh btw... i never knew ET was chinese laugh.gif

Link to comment

There is still 7s ( don't know if this update fixed it )

C4 zones + drops

Skill fixes and tweaks ( these are requires on both l2j and c1modded )

Like you said recipe book

Community board ( i know that what the l2j community board does isn't retail, but at least it does SOMETHING wink.gif )

And some other things both require : Dimensional Rift, Olympiad ( i heared it's almost done on l2j ), Manor System, quests ( although they work, rewards are not retail ... ) and problably more but i can't remember.

Mda, inca ma cred pe forumul dex de vb in engleza :|

Link to comment

Shade, despre CPuri, cel putin asa cum sunt ele astazi pe DeX, da-mi voie sa am mari banuieli ca nu's chiar "like retail". Valorile mi se par mult prea mari. Dar, cu mici corecturi, probabil ca intr-un final or sa fie gata.

Si daca tu crezi ca in ritmul asta vreodata l2off o sa fie peste l2j... parerea ta. Mai vorbim peste 1 an... banuiesc ca stii ca in Decembrie apare C5, nu?

Si pentru ca tot vorbeai de comunitate si gameplay... 1000 on cu 3 siege-uri in acelasi timp (si i-am intrebat si mi-au spus ca nu au sunat la Tg.Jiu sa ceara voie... cica s-au dus la un NPC), no lag, no server down ti se pare ok? A, si serverul nu era full, mai incapeau inca pe atata. O sa vin cu poze, asa cum am promis.

@Lasher_ro : problema este ca l2j evident ca o sa aibe features cu mult mai devreme..., dar pentru DimensionalRift iti trebuie tone de playeri pe server. Ca sa incerci asta trebuie sa ai destul de multi playeri on care sa faca Festivaluri. Dar am impresia ca vorbim despre jocuri diferite... de fapt se prefera ca "gameplay" exclusiv capaceala la poarta FG-ului.

PS : Si Shade nu te mai lua de TeeN. Da, nu a are o comunitate numeroasa, dar, ca si evolva a fost "scoala" de Lineage pentru multa lume. Cunosc cazul unei fetite de 12 ani, care dupa 3 luni de jucat pe TeeN stie mai mult Lineage decat multi dintre robotii dupa DeX.

Link to comment

Mda, reprizele din FG sunt cunoscute ...

Sincer, acum as prefera un raid ( retail like ) sau un dimensional rift sau macar un festival bine facut decat un war plictisitor in care vin zergii peste 3 oameni si incep sa injure ...

P.S. : Defapt daca stau sa ma gandesc serverele private nu se merita deloc ... server privat 1x e degeaba ... mie mai degraba imi e lene sa ma interesez cum sa imi fac card si plimbareala decat costul :| Dau cam 800k pe serial si cam 1/3 pt luna ( cam asa mi-a iesit calculul .. ) Nu-i mult deloc ...

Si pe rate mai mari nu o sa apuci sa joci jocul asa cum trebuie ... ziceti si mie cand ati fost voi la raizi de lvl 20-30 ? Eu unul nu am fost niciodata din pacate ... si se merita destul de bine ... luam ca exemplu pen dryad ( parca asa se numea ) ... poate fi omorat de un party full, si da 19 ench D armor ( atat a dat la dropul care l-am vazut eu biggrin.gif ) ... 2/membru ... vinzi cu 150-200k si iti mai cumperi un D sau vezi tu ...

P.S. 2 : Ai dreptate ... evolva a fost "scoala" mea acolo am intrat in clanul pe care inca il am si sunt mandru de asta ( might sound stupid ... some will understand ), acolo am avut experiente placute, cat si neplacute ... . Dupa aceea am continuat pe enigma c3, trecut la liceu pe enigma c4 tongue.gif

Link to comment

@Bavanai

L2J NA FURAT NIMIC DE LA NCSOFT SI NICI NU VA FACE!!! ptr ca l2j ii scris in java si NU in C++ si LJ foloseste clientu official!!!

L2Off c1moddat ca niciodata no sa foloseasca elementele de C2 C3 si C4 si niciodata no sa foloseasca client official!!!!!!!!!

L2Off nu o sa fie niciodata in server bun de C4 ca lipseste baza de C2 C3 !!

C1 a fost furat la inceput cand a aparut lineage2 C1.

pana acuam 20% din bugs au fost rezolvate si 30% din retail a fost implementat!

Ii simplu wink.gifwink.gif

http://imageshack.us

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...