Luci Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Nu oricare, ci doar cea artificială, care înviorează străzile pe timpul nopţii, ne atenţionează oamenii de ştiinţă de la Universitatea Haifa, Israel. Aceştia au demarat un studiu global şi au ajuns la concluzia că incidenţa cancerului de prostată este mai mare în zonele în care iluminatul stradal este extrem de dezvoltat. Descoperirea completează un studiu anterior coordonat de aceeaşi autori, potrivit căruia, expunerea la lumina artificială pe timpul nopţii creşte şi riscul de cancer mamar. Mediafax
extension0729 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Aceştia au demarat un studiu global şi au ajuns la concluzia că incidenţa cancerului de prostată este mai mare în zonele în care iluminatul stradal este extrem de dezvoltat.a, deci romanii nu trebuie sa isi faca probleme :)
Guest stefteo21 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 a, deci romanii nu trebuie sa isi faca probleme :)Chiar la asta m-am gandit si eu, insa in scopul bun. :)
florin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 numai iluminam noaptea -_- ..nu prea cred ca lumina e cancerigena..
mihai91 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 lumina e cancerigena , aerul e poluat , apa in exces face pietre la rinichii blablabla . daca ne-am lua dupa tot ce zic acesti "oameni de stiinta " ar trebui sa traim fiecare in cate un balon .
cossy90 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 De la orice lucru pot aparea plus`uri si minus`uri..dar deja e prea mult. :blink:
dontaskme Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 si pana la urma o sa se descopere ca si aerul e cancerigen ... daca nu o fi ... la cata poluatie ii
celmaislabaN Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 totul e cancerigen, eu zic sa ne ascundem intr`o cutie si sa asteptam sa murim ..
nu ma cunosti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ' date='Mar 3 2009, 11:27' post='3551491']atunci hai sa stam pe intuneric xD merg si eu ma iei ? @prostii -_-
acelasi_bandit Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 lumina e cancerigena , aerul e poluat , apa in exces face pietre la rinichii blablabla . daca ne-am lua dupa tot ce zic acesti "oameni de stiinta " ar trebui sa traim fiecare in cate un balon .mda si sa mancam numai marar si castraveti :> de tzara sa nu aiba chimicale Oricum ZBK multumim pentru informatii.Unii se chinuie sa caute informatii cat mai placute...si altii posteaza pentru un +1 :tiphat:
Stalk3r Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 nu prea inteleg cum ne afecteaza daca tot atata traim , ~100 ani , e drept ca sunt persoane care trec de varsta asta , dar majoritatea sunt vegetarieni , nu ?
Flake Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Doar pt a nu mai iesi oamenii noaptea pe strada,sa nu fie scandaluri,crime si furturi,noaptea bineinteles :)
The^Iceman Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 @perfect...si asa nu merg toate becurile daca iei fiecare strada in parte :D
pogo_mg Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 dar in casa nu tot in lumina stai ? sau lumina de la monitor nu e tot cancerigena ? :-? cam ciudata stiinta asta... :kar:
_Deza Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 dar in casa nu tot in lumina stai ? sau lumina de la monitor nu e tot cancerigena ? :-? cam ciudata stiinta asta... :kar: Totul e cancerigen. Dupa mintea unora ar trebui sa ne bagam intr'o cutie.
The DeaD HelL Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 eu si-asa ca mai mult stau pe intuneric si nu suport lumina artificiala mai ales :) ca mai stau si eu la calculator..eeeh :-j partea a doua :D
Stargate Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 poate cineva sa spuna un element care ne inconjoara si care nu e daunator? sau cancerigen, k tot e la moda...pfff