Jump to content
HipnotykBoy

A facut gaura-n podea de la rugaciuni

Recommended Posts

Guest stefteo21
Posted

iar o sa iasa certuri intre atei si "credinciosi" , asa ca pleaca cu zeul si rugaciunile tale obligatorii , de parca dumnezeul tau (daca ar exista asa cum se zice) nu ar sti ce ai vrea , ce iti trece prin cap si daca ai fi in stare sa faci aceste rugaciuni

cat despre calugar , asta se roaga tot timpul ca sa ajunga in rai , de parca ,daca s-ar purta cum trebuie si sa isi traiasca viata nu ar ajunge tot acolo... btw raiul in care crede e vesnic , are vreme acolo sa se roage , pe cand viata pe pamant nu e ...

de unde sa incep sa-ti arat cat de mult gresesti ?

Dar are oare rost ? :)

Posted

Ce viata mai e aia cand stai toata ziua si te rogi ? :|

pai .. nu ai femeie .. un rost in viata .. dar ramai cu credinta ? .. eu nu m'am mai rugat de ceva timp dar el ..

Posted

Ce viata mai e aia cand stai toata ziua si te rogi ? :|

True,dar mai sunt o gramada care duc o astfel de viata.

el se roaga si pentru noi :P

ii multumesc.

Posted

Mie mi se pare PhotoShop. Sincer. Doar daca stai sa te gandesti, intr`un birou mare, sau mai stiu eu ce... care are parchet laminat (sau nu numai) pe jos, la cate sute/mii de oameni intra pe zi in acel birou, si fac acelasi drum in fiecare minut/ora/zi de la usa pana la scaun, ar fii trebuit sa fie ditai santul in parchet. Mi se pare exagerat.

Nu am nimic cu credinta omului, sa fie sanatos, dar astia pentru o stire sunt in stare de orice. Inca o data, PhotoShop curat.

Posted

Anyway,se inchina la pietre. Eu stiam ca Budismul nu venereaza niciun zeu,ci doar un anumit ,,respect" pentru Buddha care i-a invatat cum sa-si traiasca viata mai bine.

Posted

mai sant si oameni care se roaga mult (si pentru noi cei pacatosi) si probabil sant in toate religiile, pentru acestia ne ingaduie Cel de Sfant si pe noi pacatosii :-?

p.s. urmele pe podea insa :) cam greu de crezut ca au aparut asa cum se zice.... :-??

Posted

chiar nu vad dc il faceti pe om nebun sau ca are capu cand el are 60 de ani la 60 de ani ce ai vrea sa faca sa danseze sa mearga in discoteci ?? aia ii place lui sa faca aia face :) :hail:

Posted

imi vine sa vars cand vad credinciosi de astia cu propria lor strategie de marketing, exact acelasi lucru il vezi duminica la biserica sau diferitele secte aparute ca ciupercile se dau unii mai credinciosi decat altii pana la urma totul e un concurs de masurat p%*a "eu ma rog de 99 de ori pe ora" "eu donez jdemii de euro la biserica" "eu imi imbrac hainele cele mai bune la biserica".

O fi o tehnica divina de pupat dosul "sefului"? :hail:

Posted

hai ma frate ma lasi :| ca e facatura cum sa aberezi in halu asta :|

1000 de rugaciuni a cate 1 min rugaciunea vin circa 16 - 17 ore pe zi de rugat non stop :| deja 2000 3000 de rugaciuni depasesc numaru de ore care il are o zi, e facatura stirea

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...