Jump to content
LeX LuTHoR

Placa video noua, performanta si ieftina de la ATI

Recommended Posts

Posted

IPB Image

In continuare concurentii celor de la Nvidia ne surprind si iata ca acum au anuntat si testat deja o noua placa video care promite (si a aratat ) performante foarte bune.

Noul model are numele de cod RV740 si ca denumire comerciala Radeon HD 4750, iar principala diferenta fata de alte modele este reprezentata de procesul tehnologic folosit ? de doar 40nm si care va duce la dublarea unitatilor de procesare “stream” care vor ajunge la 640 (fata de cele 320 ale lui ale lui HD 4670) si in mod asemanator latimea de banda a memoriilor si viteza lor vor fi semnificativ mai mari decat ale lui 4670 ( de la 2GHz la 3,2GHz).

Testele de performanta o situeaza pe aceasta la nivelul modelelor Radeon HD 4830 si HD 4850, iar partea cea mai buna este ca pretul sau va fi situat sub nivelul de 99 de dolari.

sursa : hit.ro

Guest HateLord
Posted

Chiar vroiam sa-mi schimb placa video. Nu se stie cat pixel shader are?

Posted

da merge pe AGP doar dacă insişti oleak cu barosu :))

normal că are pixel shader 4.1 şi shader model 4.1 că are suport dx 10.1, toate plăcile de la ati HD2XXX au suport dx10 aşa că nu mai întrebaţi câţi pixel shaderi are :))

Posted

la cum arata mai intrebi ?

probabil 3.0

oare pe AGP merge ? :|

sigur nu , numa pe pci express :) , mai mare placa de 6400 cu 128 de rami nu gasesti pt agp

Posted

sigur nu , numa pe pci express :) , mai mare placa de 6400 cu 128 de rami nu gasesti pt agp

nu e nevoie sa va luati ultimul racnet in materie de placi :) am 2 ati radeon 4850 conectate in paralel prin Crossfire si...mai departe nu mai sunt cuvinte ;;) cunoscatorii stiu despre ce vorbesc

PS. la astea am adaugat 4 GB rami ddr3 cu un procesor intel de 5,2.... deci va dati seama ca nici 3d mark vantage nu e suficient pt el cand e vorba de testat serios

Posted

Imagine IPB

In continuare concurentii celor de la Nvidia ne surprind si iata ca acum au anuntat si testat deja o noua placa video care promite (si a aratat ) performante foarte bune.

Noul model are numele de cod RV740 si ca denumire comerciala Radeon HD 4750, iar principala diferenta fata de alte modele este reprezentata de procesul tehnologic folosit ? de doar 40nm si care va duce la dublarea unitatilor de procesare “stream” care vor ajunge la 640 (fata de cele 320 ale lui ale lui HD 4670) si in mod asemanator latimea de banda a memoriilor si viteza lor vor fi semnificativ mai mari decat ale lui 4670 ( de la 2GHz la 3,2GHz).

Testele de performanta o situeaza pe aceasta la nivelul modelelor Radeon HD 4830 si HD 4850, iar partea cea mai buna este ca pretul sau va fi situat sub nivelul de 99 de dolari.

sursa : hit.ro

interesant, dar tot la nvidia raman (parca vezi ca maine scot cei de la nvidia placa video de 4gb =)) )

Posted

E ieftina , dar garantie are ? ca asa o cumperi dupa 2 sapt . se strica .. si pe banii tai o repari ..

Tu postezi doar de dragul spam-ului?Unde ai auzit tu sa cumperi ceva nou din magazin si sa nu-ti dea garantie?Ce cap ai #-o

interesant, dar tot la nvidia raman (parca vezi ca maine scot cei de la nvidia placa video de 4gb =)) )

Nu conteaza cantitatea de memorie (MB/GB),o placa de 1GB DDR1,2 nu se compara cu una de 512MB DDR3,4,5 :)

Posted

si cat sa coste? 50 de mil? =))

oare o fi pretul real? doar 99$ mi se pare putin pt. placa de la ATI :-?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...