Ioana Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Nu-mi prea place ce scrie p'acolo :-s...Eu nu ma iau dupa tendinte sau mai stiu eu ce...
deea<3wasd Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Tendinte vara 2009: costume de baie! In acest an designerii ne propun un look cu totul si cu totul special pentru plaja. Costumele de baie vin la pachet cu jachete, ochelari de soare oversized, genti si tocuri inalte. Asa ca i-ati palaria, ochelarii de soare, jacheta, geanta IT si tocurile in vacanta ta pe plajele exotice, pentru ca eleganta este un must estival! 1. Designerii au ramas la fel de fascinati de costumele de baie intregi, cele din doua piese nefiind la fel de populare. Doar Milly si Gucci propun costumele de baie din doua piese, decupate, sexy si realizate din materiale cu diferite imprimeuri. 2.Diane von Furstenberg si Dsquared2 iti propun costume intregi din materiale pretioase accesorizate cu lanturi pretioase, palarii cu borul mare si sandale glamour. 3. Just Cavalli si Stella McCartney propun costumele de baie cu imprimeuri. In timp ce Cavalli a ramas fidel printului leopard (in special cel neon, extrem de hot in acest sezon), Stella prefera imprimeurile florale. 4.Pucci si Oscar de la Renta propun tot costumele de baie intregi, dar cele realizate din materiale cu imprimeuri geometrice. So..ca o mica recapitulare nu trebuie sa-ti lipseasca: palarii mari ochelari de soare platforme sau sandale pretioase genti oversized plicuri pretioase bijuterii aurii
deea<3wasd Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Tendinte de primavara: floral ! Fuste, rochii, bluze... toate sunt realizate in acest sezon din materiale superbe cu imprimeuri florale. Fie ca sunt mari sau mici, trandafiri, maci sau plante exotice, florile sunt un must have in aceasta vara. De unde sa te inspiri? Din colectia Gucci, Blumarine, Dolce&Gabanna, Erdem, Moschino, Anna Sui sau Oscar de la Renta. @ swift : poti incerca la Converse sunt reduceri gasesti o pereche simpla la 1 mil cam asa 1 mil 200...saau la famous brands :P
Sparky[SV] Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ce se poarta in sezonul primavara - vara? pantaloni scurti si tricou -_- @rochiile alea imbrezate in toate culorile ... arata "al dracu de frumos" @deea, in semnatura ta, asta, lesbi ? :blink:
deea<3wasd Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ideala pentru o iesire seara : rochia bandaj 1. Impecabila ! 2. Pentru fetele cu sani mici este ideala 3. for skinny girls :P 4. De purtat preferabil fara jacheta si cu niste pantofi albastru mat de catifea cu toc de 12cm :wub: 5.Purtati aceasta rochie numai daca NU AVETI GAMBELE in halul acesta de mari si scapati de pantofii aia decupati intr-un mod oribil si optati pentru niste sandale pretioase cu platforma sau pantofi foarte inalti @sparky : bi
Ayana Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Nush, eu primavara asta mi-am luat haine negre (nush de ce) dar pe vara intentionez sa trec pe mov si verde pal. Nu impreuna, evident, dar vreau sa imi cumpar ceva tinute in tonurile astea. Arareori ma iau dupa moda, de obicei port ce mi se pare mie ca imi sta bine.In ceea ce priveste costumele de baie, vreau sa imi iau costum de baie cu boxeri, am vazut ceva interesant la adidas, dar inca nu sunt hotarata daca imi iau costum de baie cu boxeri in 2 bucati sau dintr-o bucata, cu partea de jos clasica. Cele dintr-o bucata sunt mai.. stabile dar in acelasi timp vreau sa imi si expun abdomenul. Cand ma voi hotara imi voi lua.
deea<3wasd Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Nush, eu primavara asta mi-am luat haine negre (nush de ce) dar pe vara intentionez sa trec pe mov si verde pal. Nu impreuna, evident, dar vreau sa imi cumpar ceva tinute in tonurile astea. Arareori ma iau dupa moda, de obicei port ce mi se pare mie ca imi sta bine. In ceea ce priveste costumele de baie, vreau sa imi iau costum de baie cu boxeri, am vazut ceva interesant la adidas, dar inca nu sunt hotarata daca imi iau costum de baie cu boxeri in 2 bucati sau dintr-o bucata, cu partea de jos clasica. Cele dintr-o bucata sunt mai.. stabile dar in acelasi timp vreau sa imi si expun abdomenul. Cand ma voi hotara imi voi lua. o alegere foarte foarte buna se poarta movul si verdele pal :P..si in legatura cu ce ai zis despre costum de baie daca intr-un final te hotarasti si iti cumperi boxeri in sus nu iti lua sutien ci o bustiera..iar daca ai abdomenu foarte bine lucrat se vedeeee MAMA MAMA :wub:
Ayana Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ce am vazut eu era cu "triunghiuri" la sutien, de aia am si stat pe ganduri, ca daca mi-ar fi placut cu adevarat nu as fi ezitat... am costum de baie cu triunghiuri si nu sunt extraordinar de multumita de cum ma aranjeaza. Da, un top sporty ar fi ok... dar nu am vazut niciunde asa ceva (asortat cu slipul tip boxer). Mai este timp pana sa ies la apa :)
deea<3wasd Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 "triunghiuri" hmm..nici pe mine nu ma incanta dar se potrivesc fetelor cu sanii foarte mici...anywayo bustiera gasesti oriunde sa se asorteze cu boxerii pe care tu ii vrei..dar oricum ai dreptate mai ai timp de shopping :P
deea<3wasd Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Si acum pentru baieti :> haine sport sau casual pt acest sezon :P 1. POZA SUPREMA daar avand in vedere ca este cald puteti inlocui ghetele cu niste conversi negrii sau niste pantofi in stilul celor de la Adidas din colectia Vespa (evident pe negru) 2. Tot din colectia Vespa by Adidas (sport/casual) 3. pentru zilele ploioase de vara cand totusi este cald in loc de jacheta din piele as opta pt o bluza de genul acela 4. 5. 6. TREND ALERT : Inimioare 1.Papuci YSL 2. Rochie Sonia Rykiel 3. Balerini Marc Jacobs 4. Pantofi Alexander McQueen 5. Geanta Marc Jacobs 1. Colier Aldo 2. Parfum Princess by Vera Wang 3. Geanta Esprit 4. Inel Morellato (Kashmir.ro) 5. Slip Accessorize 1. Camasa Debenhams 2. Slapi Accessorize 3. Ochelari de soare Accessorize 4. Inel BeSpecial.ro 5. Cercei Promod 6. Agrafe Accessorize 7. Pantofi Vivienne Westwood by Melissa 1. Geanta Luella 2. Colier Anita Ko 3. Tenisi Vans 4. Breloc Mulberry 5. Geanta Judith Leiber 6. Breloc Louis Vuitton Platforme cu talpa din pluta Sunt comode, sunt inalte si vin in diferite forme si culori! Afla ce modele iti propun designerii anul acesta. I. 1. Michael Kors 2. Christian Dior 3. Prada 4. Marc Jacobs 5. Yves Saint Laurent II. 1. Aldo 2. Debenhams 3. Aldo III. 1. Brian Atwood 2. Juicy Couture 3. Michael Kors 4. Christian Louboutin
swift Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 is misto aia rosii adidas dar nu mi-ar trebui pe glezna
deea<3wasd Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 is misto aia rosii adidas dar nu mi-ar trebui pe glezna gasesti ma
deea<3wasd Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 10 idei de tinute de vara pentru 10 ocazii diferite 1. LA UN CONCERT Nu exista un alt loc unde ne dorim sa fim pe timp de vara decat un concert in aer liber, unde sa simti adrenalina, sa te bucuri de muzica si de compania prietenilor. Alege sandale comode cu talpa intreaga si plata, culori aprinse, nu te sfii sa introduci si piese din denim si construieste un look rebel dar stylish. 2. LA PETRECEREA BURLACITELOR A inceput sezonul nuntilor si, mai nou, traditia romaneasca incepe sa importe traditii occidentale, precum petrecerea burlacitelor. Daca esti invitata la o astfel de petrecere si nu este specificat sa porti ceva anume, incearca sa construiesti o tinuta feminina dar sexy si comoda in acelasi timp. 3. LA O ZI DE NASTERE De cele mai multe ori zilele de nastere incep printr-o petrecere plictisitoare si se continua intr-un club traznet in care se danseza pana dimineata. De aceea, alege o tinuta care sa se potriveasca excelent atat pentru petrecere cat si pentru iesirea in club. Vei merge la sigur cu nuantele metalizate si electrice de turcoaz, indigo, mov, argintiu, auriu, fie ca alegi o rochita sau doar un top in aceasta nuanta. 4. LA UN PICNIC O data cu incalzirea vremii, vine timpul gratarelor, a iesirilor la iarba verde, acele momente pretioase cand te bucuri de natura si de compania prietenilor si a familiei tale. In aceasta vara pentru o astfel de ocazie pune accentul pe haine cu motive entice, printuri geometrice, materiale vaporoase si genti impodobite. 5. LA INTALNIRE CU FOSTUL IUBIT Bineinteles ca trebuie sa-i arati ce a pierdut, ca te simti foarte bine, ca esti mai frumoasa si mai sigura pe tine ca oricand. De aceea trebuie sa alegi culori indraznete, tocuri inalte, linii ce urmaresc formele corpului tau. Construieste un look sexy, dar nu insista pe mai mult de doua nuante. Nu trebuie nici sa fie prea evident ca incerci sa-l impresionezi. 6. LA O PETRECERE PE MARGINEA PISCINEI Sa nu crezi ca daca ai un costum de baie traznet si te-ai infasurat in prosop poti sa iesi basma curata la o astfel de petrecere. Da, costumul de baie trebuie sa fie excelent, dar numai pentru cand te racoresti in piscina. La petrecere trebuie sa socializezi cu diferiti oameni necunoscuti si trebuie sa ai o tinuta lejera, dar care sa nu dezvaluie prea mult. Rochii vaporoase, bluze-rochii din materiale usoare, rochite gen cardigan si nu uita de tocuri si de accesorii, precum palariile glamour si ochelarii de soare. 7. LA PRIMA INTALNIRE [MY FAV!!!] Prima impresie conteaza, de aceea, la o prima intalnire cu un barbat ce promite, trebuie sa impresionezi, dar in acelasi timp sa nu epatezi. Prima intalnire se intampla de obicei la un restaurant dragut, pentru o cina linistita, condimentata cu multa conversatie. Opteaza pentru culori neutre dar insista pe feminitate si alege o rochie sau o fusta si un top elegant si neaparat poarta tocuri. Bijuteriile trebuie sa fie simple dar sa inspire bun gust. Si nu uita ca micuta rochie neagra te poate salva din orice situatie. 8. LA O IESIRE CU FETELE Stim cu toatele ca o tinuta este mai degraba apreciata de prietenele noastre decat de iubitul nostru. De aceea, cafeaua cu fetele este importanta si trebuie sa alegi tinute originale dar comode. Jeansii asociati cu tricouri cu imprimeuri haioase sau cu topuri diafane la care adaugi sandale inedite sunt cea mai buna optiune. 9. LA UN PRANZ DE AFACERI Tweed-ul si o geanta business eleganta sunt cele care impresioneaza la astfel de ocazie. Trebuie sa fii cat mai formala, dar nici nu trebuie sa te acoperi in materiale, cand afara sunt 40 de grade. Alege un deux-piece in nuante calde, din materiale usoare, o camasa sau un top din matase si pantofi stiletto. Nu uita sa oferi tinutei si amprenta personalitatii tale, prin accesorii sau/si culori, sa nu o lasi anosta si plictisitoare. 10. LA O NUNTA Nuntile de vara sunt cele mai frumoase, asta pentru ca putem sa ne imbracam foarte comod si putem sa purtam sandale, care vin in cele mai diferite forme si culori. Rochia pe care o alegi trebuie sa-ti oglindeasca personalitatea: poti opta pentru rochii florale din materiale pretioase, pentru rochii metalizate ce urmaresc linia siluetei, pentru rochii foarte elegante si simple in nuante neutre, iar la oricare dintre aceste optiuni sa adaugi un clutch original si o pereche de sandale la fel de inedite.
deea<3wasd Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 6 Tipuri superbe de sandale de vara METALIZATE In ideea de a face dintr-o simpla pereche de sandale o vedeta glam, materialele metalizate construiesc cea mai importanta tendinta a acestui sezon. Modelele sandalelor sunt simple, clasice, dar sunt sculptate in materiale in nuante de auriu, bronz sau argintiu. Asorteaza-le la tinute nude din materiale usoare in timpul zilei sau la un top metalizat pentru o noapte in club si vei fi incantata de rezultat. GLADIATOR Iata o tendinta nemuritoare ce isi pastreaza farmecul si in acest sezon, sandalele in multe curele subtiri, inspirate din mitologia romana, comode, lejere, din materiale naturale. Putem alege dintr-o varietate de modele, sandale gladiator cu toc pentru tinute in club, sandale cu talpa foarte joasa asociate la pantaloni arabesti, la rochii lungi pana in pamant, sau la jeansi stramti cu camasi cu motive folclorice. PLATFORME Doua reguli descriu aceasta tendinta: inaltimea si calitatea. De ce inaltime? Pentru ca designerii de sandale ne ofera aceasta optiune, si daca poti sa adaugi 10 cm in plus la inaltime, de ce nu? De ce calitate? Pentru ca o astfel de inaltime trebuie sustinuta de un calapod comod, si nu vrem sa ne impiedicam la fiecare pas. Astfel, fie ca alegi platforme cu toc sau cu talpa intreaga poti sa fii sigura ca nu vei da gres cu achizitia unei astfel de perechi de sandale. Partea si mai frumoasa este ca le poti asocia atat la o tinuta de seara eleganta cat si la un costum business in timpul zilei, si chiar sa construiesti o tinuta casual la o terasa. DETALII Felurite pietricele, flori, strasuri, margele, pene, scoici sunt numai cateva dintre detaliile ce le vei gasi pe sandalele acestui sezon. Aceasta tendinta depaseste imaginatia oricarei femei, prin simplul fapt ca modelele sunt extraordinare si pline de originalitate. Asorteaza-le la tinute simple, astfel incat sa nu exagerezi cu detaliile. Trebuie sa acorzi si o atentie speciala pedichiurii deoarece poti sa fii sigura ca atentia tuturor se va indrepta catre picioarele tale. PEEP TOES Iata o tendinta care a aparut de curand si pe care cu greu o putem traduce in romana, dar cu siguranta putem folosi cuvinte romanesti sa o descriem mai bine. Astfel de sandale sunt, de fapt, o combinatie intre pantofi si sandale. Pastreaza calcaiul si degetele acoperite, insa elibereaza linia feminina a talpii si lasa se se vada putin din varfurile degetelor. Se asorteaza cel mai bine la tinute feminine, delicate si elegante si mai putin la tinute prea casual. TOCURI UNICE Tocurile deosebite, ce devin adevarate opere de arta sunt o tendinta ce se transmite din sezonul trecut. Tocurile sunt modelate in linii arhitecturale unice si este cea mai buna metoda de a aduce atentia catre picioarele tale frumoase. Astfel de tocuri le poti observa atat pe sandale de zi, cu ornamente florale, geometrice, etc., cat si pe sandale de seara, unde pietrele pretioase ocupa loc de frunte. Intr-un cuvant, designerii se joaca intr-un mod foarte original si construiesc adevarate opere de arta.
deea<3wasd Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Se poarta naturalul - Alege inul! 1. La serviciu , scoala , facultate Inul este un material ce poate fi asociat cu o tinuta casual, insa poti sa te abati putin de la regula daca alegi sa porti un sarafan de in cu cordon in talie. Acest model este indicat deoarece croiala este una sobra. Poti opta pentru nonculori, insa deoarece vara este plina de culoare noi iti propunem un rosu intens. Pentru un look final reusit poti alege accesorii albe. 2. Romantica Daca iti place sa fii cat mai feminina si esti o fire romantica atunci, cu siguranta, din garderoba ta nu lipsesc rochiile. Propunerea mea este o rochie intr-o culoare tare, turcoaz, care ramane in tendinte si in aceasta vara. In ceea ce priveste accesoriile, poti opta pentru un look exotic alegand auriul sau o poti asorta cu o pereche de platforme si accesorii supradimensionate. 3. Rochia mini Designerii au reintors in trend, anul acesta, fusta mini. Daca esti mandra de picioarele tale si vrei sa adopti acest trend, fara sa fii vulgara, iti recomand sa alegi o rochie folk . In functie de ocazie, poti sa o porti cu o preche de sandale cu talpa joasa sau cu platforme. 4. Feminina Vara este anotimpul in care porti multe fuste. Le poti asorta intr-o multime de moduri. Le poti purta la plaja (in partea de sus poti sa asortezi sutienul de la costumul de baie) sau poti alege sa porti in partea de sus topuri simple astfel incat sa iasa in evidenta accesoriile: margelele supradimensionate si sandalele platforma viu colorate. 5. Lejer Daca esti genul de persoana care nu renunta la pantaloni nici in anotimpul cald, atunci poti sa iti achizitionezi o perche din in, fie lungi, fie trei sferturi. Daca am mizat pe lejeritate mergem pana la capat si asortam pantalonii cu un maiou simplu, sport si cu o pereche de sandale cu talpa joasa sau chiar slapi.
thd Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 sa vad cand o sa aveti si banii sa va cumparati rochiile astea
2dor Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Cred ca topicul asta este explicatia inmultiri fetelor la noi pe forum. Keep up the good work. Bring more whores :D
thd Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 sper sa nu fie asta motivul.................. ca-mi cam dau seama ce fel de fete ar fi alea :(
deea<3wasd Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 sa vad cand o sa aveti si banii sa va cumparati rochiile astea @ thd : sa stii ca nu trebuie sa-ti cumperi exact rochia pe care o vezi acolo sunt multe rochii care seamana intre ele@ 2dor: 1. abtine-te 2. invata sa scrii corect 3. da' dc sa vina mai multe "whores" pe linkmania ? aaa gata m-am prins :beer: tu doar asa vorbesti cu fetele..PE NET !