Forseti Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Prea patetic ca sa fie adevarat -_-Pe bune acum, majoritatea acestor toale puse de tine arata ca naiba, si preturile..... O.O 3 milioane 400 pentru sandale cu miros de guma? Hai da-o in mama ei de treaba.
deea<3wasd Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ma ai dreptate asa e...acum fiecare cu nebuniile lui ca sunt multi care nu au ce face cu banii crede-ma
NoComment Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ce atata moda ma ... eu am propria mea moda ... nu stau sa ma imbrac ca toti poponarii mari stilisti si creatori de moda ...
deea<3wasd Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 off: da te alearga lumea prin parcu carol..nu-i asa THADE?????????? :angry1:
deea<3wasd Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 ask thade se pricepe sa-si insceneze moartea si sa sperie lume :rofl2:
The DeaD HelL Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 fata imi place cum este imbracata..acceptabil exceptie bentita si umerii aia asa pomposi tipu` din stanga e dragut cam astea sunt dragutze :) in rest din ce ai postat in tot topicu` nu-mi place :P
deea<3wasd Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 si eu tot un singur lucru am de zis: te bagi ca musca in cacat! fetito yo vad ca tu tii neaparat sa ma enervezi...iti zic o singura data si sper ca pricepi daca tot te dai asa desteapta SUNT NISTE POZE cu niste persoane care poarta haine specifice acestui sezon... ce dracu tot te bagi in seama si comentezi aiurea..crezi ca intereseaza pe cineva parerea ta..vii aici si critici orice postez,orice se discuta despre haine si etc daca tu ai o singura pereche de bocanci, o pereche de blugi negrii si un tricou cu o trupa preferata....e problema ta..lasa-i pe altii sa-si vada de a lor si nu te mai baga in seama ca nimeni nu da doi bani pe comentariile tale de om limitat . Si daca vrei sa-mi zici ceva da-mi pm ...sa nu transformam topicul in mahala
Guest Romeo Fantastik~ Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 las-o deea, ce sa stie taranu nou venit la oras, probabil ca isi petrece viata in fata calculatorului jucand mu... la cat l-au supt pe alex86, lancelot ... luckyshot si sinister pentru a primii asistentii, au si uitat cum e cu moda@romeo fantastik pwnz iu@astept suspend-ul meritat
a1urea Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 sa nu transformam topicul in mahalaDeja l-ai transformat in mahala.
a1urea Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 sigur,exact asta am facutFiecare are dreptul la o opinie. Si daca eu iti zic ca sunt de acord cu lucky ai sa te ataci ? :D Macar pune si tu niste "pozne" mai de Doamne ajuta.
deea<3wasd Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 mai eu nu am zis sa nu comenteze intelegi? atata vreme cat comenteaza cu cap poate sa faca asta cat vrea ea...dar din moment ce scrie numai chestii de genu' : "ce fatalai" , "poluare vizuala" si asa mai departe...sunt efectiv chestii in plus...pentru ca nu ajuta pe nimeni parerea ei ..de ce nu posteaza si ea o chestie constructiva daca tot are chef de postat, ceva de genul: " mie nu-mi place aia pentru ca are culoarea nu stiu care..dar ar merge in combinatie cu nu stiu ce"....sa fie pe subiect
a1urea Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ti-am comentat eu constructiv mai sus. Aia nu e moda, e circ. :tiphat:
Forseti Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 E in tendinta la oamenii cu capacitati intelectuale limitate si cu "fite" in cap.
deea<3wasd Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 :-j tendintele le lanseaza designerii :-j iar daca te refereai la mine stai calm ca nu am o capacitate intelectuala limitata :-j iar daca am fite...asta e
a1urea Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 tendintele le lanseaza designerii Eu vad niste pozne scoase de pe un blog.
deea<3wasd Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ultimele poze postate sunt luate de pe un blog si sunt puse acolo pentru ca au atras atentia cuiva de specialitate :P iar pozele postate anterior sunt din prezentarile designerilor :)
Mister Sinister Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 las-o deea, ce sa stie taranu nou venit la oras, probabil ca isi petrece viata in fata calculatorului jucand mu... la cat l-au supt pe alex86, lancelot ... luckyshot si sinister pentru a primii asistentii, au si uitat cum e cu moda@romeo fantastik pwnz iu@astept suspend-ul meritatstimabile, nu stiu de ce ma aduci pe mine in discutie. nu cred ca este cazul sa intram acum in tot felul de polemici, dar nu vad legatura dintre faptul ca am primit DIN NOU asistent si toata discutia asta (spun din nou pentru ca am mai avut la un moment dat asistent, si asta se intampla inainte sa ai tu buletin). si daca tot aduci vorba de taranu de oras, cred ca tu te incadrezi mai degraba in aceasta categorie. tu si gramatica ta de la coada vacii.bine ca esti tu taran vechi venit la oras.
Lancelot Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 las-o deea, ce sa stie taranu nou venit la oras, probabil ca isi petrece viata in fata calculatorului jucand mu... la cat l-au supt pe alex86, lancelot ... luckyshot si sinister pentru a primii asistentii, au si uitat cum e cu moda@romeo fantastik pwnz iu@astept suspend-ul meritatvine vine fara numar romica :) chiar asa..hai sa fie 99 daca tot ne dedam la practici de astea :) sexualeDeea un ultim avertisment..desi e topicul tau nu e nevoie sa te agiti daca te critica cineva..parerea mea :)