Jump to content
Dani

Canapeaua biblioteca circulara

Recommended Posts

Posted

Ma gandesc ca la unii va place sa cititi, ca si mie. Doi la mana, cred ca vreti sa aveti o biblioteca unica la voi in casa. Pana aici am dreptate? Si in al treilea rand cred ca uneori invervine lenea si nu va puteti deplasa pana la biblioteca. Ei bine, cu biblioteca canapea circulara nu mai trebuie sa faceti nimic pentru ca puteti sa stati jos iar cartile le aveti deasupra si sub voi, trebuie doar sa va miscati pe canapea.

Imagine IPB

Restu

Posted

Spatar nema. De ridicat, tot trebuie sa te ridici sa ajungi la cele de sus. Nu mai bine o canapea langa rafturi?

Daca ai pofta de citit, iti iei o carte, te pui pe canapea si nu te mai ridici pana te saturi. Ca doar nu schimbi cartile din 5 in 5 minute.

Posted

Spatar nema. De ridicat, tot trebuie sa te ridici sa ajungi la cele de sus. Nu mai bine o canapea langa rafturi?

Daca ai pofta de citit, iti iei o carte, te pui pe canapea si nu te mai ridici pana te saturi. Ca doar nu schimbi cartile din 5 in 5 minute.

de cand s-au inventat spatarele oamenii nu mai stau drepti.. aici ai gresit :)

Posted

' date='Feb 24 2009, 00:59' post='3526806']

de cand s-au inventat spatarele oamenii nu mai stau drepti.. aici ai gresit :)

Oare? Eu pe un scaun fara spatar stau aplecat in fata, cu coatele pe genunchi. Pe unul cu spatar stau drept.

Apropo, canapeaua asta nu se roteste. E fixa.

Posted

Apropo, canapeaua asta nu se roteste. E fixa.

a zis cineva ca e mobila? daca zic ca puteti sa va miscati pe canapea nu inseamna ca va duceti cu ea pe strada =))

edit: eu ma refeream la mine

Posted

' date='Feb 24 2009, 09:02' post='3527097']

a zis cineva ca e mobila? daca zic ca puteti sa va miscati pe canapea nu inseamna ca va duceti cu ea pe strada =))

si daca nu te pui cum trebuie oare se misca O_O

total aiurea, faci "ture" cu ea prin camera ;)...

' date='Feb 24 2009, 07:18' post='3526945']

..cum se roteste?si tu cu tot cu ea? :))

...:D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...