Jump to content
turbomaxim

SUA. Un băiat de 11 ani a împuşcat-o mortal pe prietena tatălui, apoi s-a dus la şcoală

Recommended Posts

Posted

Ce treaba are Obama? :)

Imagini cu "protagonistii": baiatul, victima

Pentru cei care intrebau despre arma: este vorba de una speciala pentru copii (in sensul ca e mai mica), folosita in mod normal la vanatoare.

Din ce am citit, este destul de greu sa il tina inchis, avand in vedere probleme logistice.

Si, o legislatie cel putin neobisnuita in Pennsylvania, minorii cu varsta de peste 10 ani sunt judecati ca si persoanele majore in caz de crima, de aici si posibilitatea de a primi inchisoarea pe viata. Totusi pare o pedeapsa prea aspra...

Guest stefteo21
Posted

. Totusi pare o pedeapsa prea aspra...

a ucis odata, o va face din nou probabil

Posted

a ucis odata, o va face din nou probabil

mda asta depinde si de cei 7 ani de acasa si cat de bine a fost educat...in cazul lui se vede cata atentie i-a dat...daca de la 11 ani a omorat un om va dati seama ce va face pe la 34 ani...criminal in seire

Posted

mda asta depinde si de cei 7 ani de acasa si cat de bine a fost educat...in cazul lui se vede cata atentie i-a dat...daca de la 11 ani a omorat un om va dati seama ce va face pe la 34 ani...criminal in seire

Si avem un castigatooooooorr

Un nou "Jacky" Spintecatoru` :gun:

Posted

ce treaba are presedintele cu asta? si ce treaba are ca el e negru ? doamne ce inapt esti .

Esti retardat.

@ stire : Societatea se duce de rapa rau de tot,si probabil nici in urmatorii 20 de ani nu o sa fie mai bine doar mai rau.Cand o sa se intample ceva tragedie majora poate atunci or sa inteleaga toti in ce stadium am ajuns...pana atunci singura speranta care o am e sa nu fiu omorat de un cretin ce nu ar fi trebuit sa aiba permis pt condus/arma etc .

Posted

Hai mai dava-n pana mea, de parca nu va bucurati cand auziti ca a mai crapat un american. Cat mai multi, cat mai bine

Alt dobitoc,cum sa te bucuri ca moare un om care nici macar nu ti`a facut vreun rau niciodata?Esti penibil.

Posted

cica risca inchisoare pe viata

nu prea cred ca o sa faca puscarie, are 11 ani .... totusi cred ca o sa ptereaca ceva vreme pe la ceva institutie de reeducare poate niste sedinte cu un psihiatru.

Posted

:blink: in SUA, Rusia si nu numai, baieti sunt luati de tati la vanatoare si invatati sa traga cu arma de la 8-10 ani, ca fiind parte din ritualul de a deveni un barbat. E o traditie veche si destul de cunoscuta...ma mir ca n-ati auzit pana acum de treaba asta. :-??

Cel mai probabil e vina tatalui si a invataturilor sale.

Guest HateLord
Posted

Arma pentru copii? Adica pistol cu apa? :))

Posted

lol, bine macar ca nu a chiulit :D ...era mai grav daca o impusca si apoi nu se ducea la scoala , lua vreo 5 absente :) .... =))))))))))))))....ce titlu de cacao ...

Cat despre stire : no comment , macar acum vor vedea unii ca Romania nu e asa de rea in comparatie cu alte tari :tiphat: .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...