Jump to content
Lord.Pici

Un om lasat sa moara.

Recommended Posts

Posted

Oricine se apuca de urcat acolo stie care sunt consecintele.

La fel si pe Everest sunt unele locuri unde daca te ai ranit acolo mori findca nu te poate ajuta nimeni.

Posted

rau,imi pare rau de el dar nu trebuia sa se aventureze....astea sunt consecintele :( poate vor fi judecati sper ptr cea ce au facut ...al mai si trageau ca pe un caine, rusine sa le fie.

Posted

panica cuprinde pe oricine ...doar pe cei care au trecut prin astfel de situatii asemanatoare se pot stapani in cazul unei accidentari ... sau ceva mai grav ...

Posted

Daca cautati bine, veti afla ca asftel de cazuri in munti nu sunt tocmai rare. E de stiut ca in acele conditii extreme, orice obstacol care te poate incetini iti pune viata in pericol. Ganditi inainte sa scrieti. E trist sa ajungi in situatia de a lua o asa decizie, mai ales daca respectivul ti-e si prieten/ruda, dar decat sa mori cu el, mai bine te salvezi.

p.s.: majoritatea va dati la o parte cand un prieten de-al vostru e luat la bataie, si voi faceti pe eroii in cazu asta?

+1 la tot ce ai zis.

Sper spre binele tuturor sa nu fiti niciodata pusi in situatia de a lua o asemenia decizie.Sincer nu stiu cum as reactiona,pt ca nu ai cum sa stii numa daca esti la fata locului.

Nu mai faceti toti pe eroii pe internet ca nu e cazul.

Posted

Daca cautati bine, veti afla ca asftel de cazuri in munti nu sunt tocmai rare. E de stiut ca in acele conditii extreme, orice obstacol care te poate incetini iti pune viata in pericol. Ganditi inainte sa scrieti. E trist sa ajungi in situatia de a lua o asa decizie, mai ales daca respectivul ti-e si prieten/ruda, dar decat sa mori cu el, mai bine te salvezi.

p.s.: majoritatea va dati la o parte cand un prieten de-al vostru e luat la bataie, si voi faceti pe eroii in cazu asta?

+1 si de la mine...cea mai buna explicatie...nu cred ca as vrea vreodata sa fiu pus in situatia aia sa iau o decizie...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...