Jump to content
LeX LuTHoR

Magazin cu droguri legale, în Braşov

Recommended Posts

Posted

care e motto`ul magazinului ? "Prizezi aici, mori acasa." :))

Tu ai auzit numai de cocaina?Tu prizezi iarba?OMG #-o se FUMEAZA omule :)

ON:la sfarsitul saptamanii vad si eu ce-i cu astea :)

@Narcisa,daca citeai stirea aflai ca e legal.

ps:40 ron 0,5 grame-scump doamna,scump! :whistle:

Posted

Am incercat un plic de asta,in primul rand sa le transmit tuturor disperatilor ca inca mai traiesc (din pacate) si n-am patit nimic chiar daca scrie pe plic ca nu e destinat consumului uman =))

Problema e alta,nu are nici un efect :) doar ca aroma =)) dar in rest nimic :-j

Posted

Am incercat un plic de asta,in primul rand sa le transmit tuturor disperatilor ca inca mai traiesc (din pacate) si n-am patit nimic chiar daca scrie pe plic ca nu e destinat consumului uman =))

Problema e alta,nu are nici un efect :) doar ca aroma =)) dar in rest nimic :-j

iti da 'dizzyness'

dar ce iti da in plic e..... foarte slab =)

Guest HateLord
Posted

Incepem sa ne asamananm cu olandezii, dar las' ca e bine :))

Posted

In Galati sunt cateva magazine cu plante "vesele" de ceva timp ori cu substante psihotropice(?) sintetice . Oricum pentru a fi sanatos trebuie sa mananci si sa fumezi numai ce e natural .

Posted

Am auzit ca si in Iasi functioneaza niste magazine denumite Weed Shop, dar singurul pe care l-am vazut eu era in constructie. :D

In iasi eu stiu 4.Pt cunoscatorii orasului..

2 pe independentei , 1 pe Cuza-Voda , 1 langa Hotel Europa .

Posted

Pentru pasionati - incercati Weed, ultimul produs din aceasta categorie. www.weeds.ro

Posted

Tocmai s-a deschis si in Vaslui un magazin de genul,acum 1 saptamana,se numeste Weed :) . Daca se mai legalizeaza si prostitutia,putem spune ca suntem "frati" cu olandezii :)) .

Posted

=)).. pana acuma politia era impotriva drogurilor, acum este pentru :))

dar totusi... pana la urma ce vade lumea in droguri? eu vad doar bani irositi... nici nu stiu de ce le cumpara

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...