Jump to content
@tom

The Amazing Race 14

Recommended Posts

Concurentii “Amazing Race” in sfarsit prin Romania

Dupa 13 sezoane ale celebrei emisiuni-concurs “Amazing Race“, concurentii sezonului 14 se vor opri si in Romania noastra “draga”. Emisiunea Amazing Race ruleaza pe postul american CBS din anul 2001 si este considerata cel mai bun reality-show de tip concurs (a castigat deja 11 premii Emmy). Fanii acestui show probabil ca se intrebau de ce organizatorii au ocolit Romania in 13 (!) sezoane in care au fost vizitate 70 de ţări, dar Romania nu.

Ei bine, iata ca pentru sezonul 14 Amazing Race ce va incepe in 15 februarie 2009 ni s-a pregatit o supriza si concurentii se vor afla pentru o etapa a concursului si in Romania. Printre noutatile aflate de fanii Amazing Race am gasit si faptul ca etapa a 3-a din sezonul viitor s-a desfasurat in Romania. Vorbesc la trecut deoarece concurentii au trecut deja prin Romania, emisiunea filmandu-se pe parcursul lunii noiembrie 2008.

Din cate se pare probele etapei (”leg“) din Romania au avut loc in Bucuresti si Brasov, deci sa ne asteptam sa-i vedem pe concurentii Amazing Race alergand prin aeroporturile noastre, chinuindu-se prin traficul din Bucuresti si de pe Valea Prahovei (?) si mai apoi pusi la “treaba”, la diverse obiceiuri specifice Transilvaniei. Probabil ca “pit stop-ul” etapei 4va fi ceva gen Castelul Bran, iar concurentii vor avea ceva de facut legat de? vampiri.

Prin urmare, sezonul nou Amazing Race 14 a inceput pe 15 feb. 2009, iar emisiunea filmata in Romania va rula in seara de 1 martie 2009 (2 martie, in RO).

sursa

Alte detalii despre noul sezon gasiti pe:

http://www.cbs.com/primetime/amazing_race/ pe site`ul official

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Amazing_Race_14

http://www.tvsquad.com/2009/01/05/seven-am...eason-spoilers/

http://www.tvblog.ro/the-amazing-race-traseul-sezonului-14/

Video:

Episodul 1: partea 1 , partea a 2 a , partea a 3 a , partea a 4 a , partea a 5 a

Sunt curios cati linkmaniaci sunt fani ai acestui serial :P

Link to comment

foarte tare ma uitam si ma mai uit la amazing race e prea bestial cas trece in sfarsit si prin Romania ,mi se pare cea mai tare emisiune,Amazing Race si Survivor

ca bine zici.. survivor si the amazing race sunt cele mai tari :)

app,... am vazut o secventa la sfarsitul ultimului episod de the amazing race si am ramas masca :|

erau 2 concurenti undeva in romania nu stiu exact unde si plangeau ptr ca niste tigani le-au furat pasapoartele si banii :D ... asa ceva nu se poate decat in romania :-j

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...