@tom Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Concurentii “Amazing Race” in sfarsit prin RomaniaDupa 13 sezoane ale celebrei emisiuni-concurs “Amazing Race“, concurentii sezonului 14 se vor opri si in Romania noastra “draga”. Emisiunea Amazing Race ruleaza pe postul american CBS din anul 2001 si este considerata cel mai bun reality-show de tip concurs (a castigat deja 11 premii Emmy). Fanii acestui show probabil ca se intrebau de ce organizatorii au ocolit Romania in 13 (!) sezoane in care au fost vizitate 70 de ţări, dar Romania nu.Ei bine, iata ca pentru sezonul 14 Amazing Race ce va incepe in 15 februarie 2009 ni s-a pregatit o supriza si concurentii se vor afla pentru o etapa a concursului si in Romania. Printre noutatile aflate de fanii Amazing Race am gasit si faptul ca etapa a 3-a din sezonul viitor s-a desfasurat in Romania. Vorbesc la trecut deoarece concurentii au trecut deja prin Romania, emisiunea filmandu-se pe parcursul lunii noiembrie 2008.Din cate se pare probele etapei (”leg“) din Romania au avut loc in Bucuresti si Brasov, deci sa ne asteptam sa-i vedem pe concurentii Amazing Race alergand prin aeroporturile noastre, chinuindu-se prin traficul din Bucuresti si de pe Valea Prahovei (?) si mai apoi pusi la “treaba”, la diverse obiceiuri specifice Transilvaniei. Probabil ca “pit stop-ul” etapei 4va fi ceva gen Castelul Bran, iar concurentii vor avea ceva de facut legat de? vampiri.Prin urmare, sezonul nou Amazing Race 14 a inceput pe 15 feb. 2009, iar emisiunea filmata in Romania va rula in seara de 1 martie 2009 (2 martie, in RO).sursaAlte detalii despre noul sezon gasiti pe:http://www.cbs.com/primetime/amazing_race/ pe site`ul officialhttp://en.wikipedia.org/wiki/The_Amazing_Race_14http://www.tvsquad.com/2009/01/05/seven-am...eason-spoilers/http://www.tvblog.ro/the-amazing-race-traseul-sezonului-14/Video:Episodul 1: partea 1 , partea a 2 a , partea a 3 a , partea a 4 a , partea a 5 aSunt curios cati linkmaniaci sunt fani ai acestui serial :P Link to comment
ChoWdeR Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 ma uitam si eu intr-o vreme la AXN parca era :) Link to comment
nu ma cunosti Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 misto.. si eu am vazut :P Link to comment
extension0729 Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 super tare.. the amazing race si survivor cele mai tari reality-shows :) Link to comment
Fury Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 n-am auzit de el pana cum , dar mi se pare foarte tare , ps: editia filmata in ro unde poate fi vizionata pe data de 1 martie ? daor pe CBS :-? Link to comment
Luci Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Misto ...e super show-ul... :) Link to comment
extension0729 Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 n-am auzit de el pana cum , dar mi se pare foarte tare , ps: editia filmata in ro unde poate fi vizionata pe data de 1 martie ? daor pe CBS :-?nu e doar in ro, ei pleaca din america apoi se duc in mai multe tari si in final ajung si prin romania. a aparut deja un episod din sez 14, in fiecare luni apare un ep nou :P Link to comment
Hector_Mai0 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 foarte tare ma uitam si ma mai uit la amazing race e prea bestial cas trece in sfarsit si prin Romania ,mi se pare cea mai tare emisiune,Amazing Race si Survivor Link to comment
Diabolik_01 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Sunt un fan inrait :> , chiar ma gandeam , oare cand va trece... ? abia astept sa vad :P Link to comment
extension0729 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 foarte tare ma uitam si ma mai uit la amazing race e prea bestial cas trece in sfarsit si prin Romania ,mi se pare cea mai tare emisiune,Amazing Race si Survivor ca bine zici.. survivor si the amazing race sunt cele mai tari :) app,... am vazut o secventa la sfarsitul ultimului episod de the amazing race si am ramas masca erau 2 concurenti undeva in romania nu stiu exact unde si plangeau ptr ca niste tigani le-au furat pasapoartele si banii :D ... asa ceva nu se poate decat in romania :-j Link to comment
Legacy Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 de cand asteptam.. particip din sez 16 sa termin cu ce mai am Link to comment
[IlluSioN] Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 ati urmarit secventa in care in romania le fura geanta cu bani, pasapoarte si toate alea tiganii ? Link to comment
[omegga] Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Raman la clasicul Dakkar :) Link to comment
Phyxyon Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Curios cum de nu le-au furat masinile romanasii nostri ) era prea tare sa fi fost acostati vreo 2 cupluri de niste "baietasi" de-ai nostri mai colorati de felul lor Link to comment
trAANCe~ Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 in primul episod trec prin Romania? sau ... ? Link to comment
The^Iceman Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 clasicul dakkar e mai marfa...dar si "amazing race" cred ca e ceva de genul dakkar :) Link to comment
lexboy Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 clasicul dakkar e mai marfa...dar si "amazing race" cred ca e ceva de genul dakkar :) da e fix tot una )) ... Link to comment
extension0729 Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 in primul episod trec prin Romania? sau ... ?al 3lea. care apare pe 29 februarie Link to comment
andy31 Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 O sa isi strice masinile -_- Link to comment
frankie Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 de ce va mirati ca n-au trecut prin romania pana acum ? :)eu nu ma mir :P Link to comment
TITANIC-SM Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 super show, eram si eu fan.....si cred ca o sa mai fiu daca va aparea si in romania.... Link to comment
HipnotykBoy Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Am auzit de emisiunea . Am vazut cateva episoade :P .. era interesant .. Link to comment