Jump to content
LeX LuTHoR

Un ministru italian propune castrarea violatorilor

Recommended Posts

IPB Image

Italia ar putea recurge în anumite cazuri la castrarea chirurgicală a persoanelor vinovate de agresiune sexuală, a apreciat luni Roberto Calderoli, ministru al Simplificării administrative şi membru al Ligii Nordului, partid antiimigranţi din Guvernul Berlusconi.

"În unele cazuri, nu cred că este posibilă o reintegrare (...), castrarea chimică nu va fi de ajuns şi nu mai rămâne decât castrarea chirurgicală. Societatea trebuie să se apere", a declarat ministrul, citat de cotidianul La Stampa.

Italia s-a confruntat cu trei cazuri de viol în ultimele zile, sâmbătă fiind vorba despre o adolescentă din Roma.

Guvernul a anunţat că va prezenta zilele următoare un decret-lege pentru ca autorii agresiuniilor sexuale să fie sistematic încarceraţi şi să nu poată fi consemnaţi la domiciliu în aşteptarea procesului.

O altă măsură vizată ar putea fi, potrivit presei, autorizarea primăriilor în vederea formării unor grupuri "de cetăţeni voluntari neînarmaţi" pentru a supraveghea zonele periculoase.

Opoziţia de centru-stânga a respins imediat această ipoteză. "Aceasta riscă în special să antreneze şi alte violenţe. Monopolul securităţii trebuie să rămână al statului", a declarat luni, pentru La Repubblica, Marco Minniti, ministrul de Interne al Guvernului din umbră, din Partidul Democrat al lui Walter Veltroni.

sursa : mediafax

Link to comment
Guest HateLord

hai ma :)))

chiar ca e ingenioasa ideea , sa-l dezbrace in fata multimii si aduca cutitu sa vezi cum plange si nu mai face asa ceva in veci

Ce gandire sadica ai :blink: De ce sa nu il taie pe din doua? #-o Sunteti Oameni sau animale? Il castreaza la doctor si aia e, dar in fata unei multimi? Fii serios.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...