Jump to content
Mysterio

Rihanna a fost batuta de Christ Brown

Recommended Posts

Posted

IPB Image

Cântăreaţa Rihanna a fost bătută de iubitul ei, Chris Brown. Incidentul a avut loc acum două zile, în ajunul decernării premiilor Grammy, unde vedeta trebuia să cânte. Din cauza traumatismelor, Rihanna şi-a anulat prezenţa în ultimul moment din motive familiale. S-a aflat, apoi, că o femeie l-ar fi denunţat pe Chris Brown pentru tratament abuziv. Iniţial, identitatea ei nu a fost dată publicităţii.

Adevărul a ieşit la iveală după ce o publicaţie a prezentat poze care o înfăţişau pe Rhianna bătută. Presa susţine că ea are două "contuzii uriaşe" de o parte şi alta a frunţii, buzele şi nasul însângerate şi muşcături pe mâini şi degete.

Reclamele lui Chris Brown, principalul suspect, au fost retrase de la difuzare. Dacă va fi pus sub acuzare pentru violenţă domestică, cântăreţul de 19 ani ar putea petrece nouă ani după gratii.

antena3.ro

Posted

E cam veche stirea si sa vezi cum is fetele pe hi5 etc Chris Brown Chris Brown my love , daca a luat bataie Rihanna pai fani ( fetele -_- ) ar lua pumni cu duiumu daca nu-i face moftu :)) + am inteles ca C Brown isi batea si mama cand mai 'calca stramb'

Posted

Se intampla la case si mai mari ...

Reclamele lui Chris Brown, principalul suspect, au fost retrase de la difuzare. Dacă va fi pus sub acuzare pentru violenţă domestică, cântăreţul de 19 ani ar putea petrece nouă ani după gratii .

dar uite cat de aspre sunt legile la ei ...

Posted

Sorry de off topic : paulpirvu poza ta de la avatar e din ceva film/joc ?

Daca da spune-mi te rog din ce e.

p.s:nu o sa pateasca nimic brown...sigur se intelege cu ea la bani..si that`s that..

Posted

Am vazut stirea in ziar .. Cum sa ai iubita asa de buna,bogata si faimoasa si sa o bati ..si la randul tau sa fi si tu faimos si sa te faci de ras?:| ..

Multi oameni nu realiza ce au in viata,si iau totul de-a gata ..daca o tine tot asa o sa ajunga sa aiba o viata de regrete ...de "what could have been " .

Dar sincer nu prea imi pasa ca e varza ca si musician.

Guest HateLord
Posted

Eu am auzit citit ca o ameninta cu pistolul, acum o omoara in bataie. That's LOVE? :duh:

Posted

Distrusul ala la 19 ani sau cat are e plin de bani si e in lumina reflectoarelor. Eu cred ca e inevitabila autodistrugerea in asemenea circumstante. Mai trist e ca Rihanna inghite astfel de lucruri.

Posted

Mare batus si Brown asta,a ajuns sa bata femei sa isi arate barbatia.Sa il vedem in inchisoare cat de smecher este.

Mai trebuie femeile batute asa cateodata :)

Da?Si daca nu le bati ce se intampla?

Guest stefteo21
Posted

Inseamna ca a luat-o tare de a facut stirea publica :rofl2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...