Jump to content
eleodor

Gala LinkMania

Recommended Posts

Posted

hai de da-ma dracu...

culmea...userii cristy05,Buffy voteaza o singura categorie si o singura persoana,si unul dupa altul dar vaiii :o

Ce ip-uri au cei doi?

Deja se ajunge prea departe,nu necesita reply.

Posted

hai de da-ma dracu...

culmea...userii cristy05,Buffy voteaza o singura categorie si o singura persoana,si unul dupa altul dar vaiii :o

Ce ip-uri au cei doi?

Deja se ajunge prea departe,nu necesita reply.

Nu puteam sa vad ip-urile respectivilor :).

Posted

Nici eu nu pot vedea ipuriile,dar e mintea lui mayhem,ca e una si aceeasi persoana.

Daca esti fata,te pup :-* daca esti baiat te dau la money :D

multe voturi au fost "aranjate" ...

fiecare a votat pe cine cunoaste ...

Posted

Funny =)) Mi`am vazut numele pe aici :))

eleodorcs nu te mai supara degeaba :hug:

P.S pup`o ca e frumoasa :>

pai te enervezi cand vezi asa-ceva :D dar imi trece repede :D

Gata,ultimul post,se supara sefu` :D

Posted

Domnu' eleodorcs, Buffy si Cristi sunt 2 pers care locuiesc in acelasi apartament..deci folosesc acelasi calculator. Buffy frecventeaza des forumul guildei Sicily, si daca ai observat majoritatea celor de la Sicily m'au votat (pe meritate sau nu). Asa ca te rog nu mai face tu afirmatii aiurea. Bine ca nu zici ca i'am mituit..

Posted

Chiar daca este o adresare ironica,te rog sa nu imi vorbesti cu Domnu' esti cu mult mai mare ca mine.La tine la userbar,scrie Buffarwen,si acel user are Buffy,sa nu-mi spui ca e coincidenta :o

Posted
eleodor fara suparare acum..dar multi useri m-au votat consecutiv pe mine nu doar adminii de care zici tu pe care intr-adevar ii cunosc dar asta nu inseamna ca le-am si zis "ba votati-ma" :) dar in fond si la urma urmei fiecare e liber sa creada ce vrea so...
Posted

Fara suparare deea,iti spun ca nu reusesti sa ma prostesti :).

1.Salitos,are un singur post in afara sectiunii de la CS,4 posturi in forumul diverse la cs si 1 la Counter-Strike 1.6,si ghici ce,acela este in acest topic.

2.Luigy,la fel^

Si alta chesti,e valul de admini care te-au votat.Cum se explica asta?Si in plus tu te-ai dat de gol.Ti-am mai zis,chiar daca ai tu persoane acolo,sus,pe forum,altii au mai sus. :)

Posted

Chiar daca este o adresare ironica,te rog sa nu imi vorbesti cu Domnu' esti cu mult mai mare ca mine.La tine la userbar,scrie Buffarwen,si acel user are Buffy,sa nu-mi spui ca e coincidenta :o

Daca poti observa Buffy posteaza dupa un ip diferit..(de Constanta, RDS), pe cand eu am alt ip (Medgidia, Click Net).

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...586&st=2925. In concluzie nu suntem una si aceeasi persoana, cum zici tu.

Posted
eu le-am dat link cu gala linkmania :)) daca au vrut sa voteze bine daca nu,nu :| ca la urma urmei nu le-am tastat eu numele meu , serios acum nu vreau sa ne certam daca asta e parerea ta f bine dar ti-am zis uita-te ca mai multi useri au votat consecutiv numele meu
Posted

excuse me aveti cumva impresia ca s-a mutat piata aici?:)

Nu cred ca e nevoie de o gala pentru a se exprima simpatii/antipatii sau pentru linguseli :)

Eleor daca tot ai inceput sa faci ceva cred ca mai bine era si daca terminai

Nvm last reply acum am vz primul reply :)

Ps momentan il mai las deschis..daca nu o luati razna de tot

Posted

M-as fi asteptat ca sa dai la Narcisa ca exemplu pe Lucian :-??...

Ce e ma cu mine, CE? Exemplu ca ce? Chiar e nevoie sa aduci aminte de mine in fiecare topic? Ai ceva pe membrana, peste tot vad "Lucian, Luciaaaaaaaaaaaan, Luciannnnnnnnnnnnnn".

Pe bune, Narcisa nu e Buffy. Buffy e fata blonda care mai apare in pozele Narcisei.

Posted

Ok,eu am zis sa terminam.

Si alta chestie,de ce au votat o singura persoana,o singura categorie,si in acelasi timp? (nu ma refer ca esti tot tu cu acele conturi)

Lucian imi plac blondele :wub: :D

Hai sa incheiem aici.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...