LeX LuTHoR Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Nokia 5800 este în culmea fericirii pentru că azi barza i-a adus un frate mai mic: Nokia 5630 XpressMusic. Juniorul este cel mai nou membru al familiei de melomani cu originea în Finlanda. Nu este el la fel de deştept ca fratele său mai mare dar este destul de drăguţ. Caracteristica principală a lui Nokia 5630 XpressMusic este, evident, calitatea sunetului. Chiar dacă abia a fost anunţat, sunt convins că se poate compara cu orice player MP3 cu pretenţii, în ceea ce priveşte audiţia muzicală. Butoanele special dedicate player-ului muzical, nu sunt o noutate în domeniu, ci mai degrabă o obligaţie pentru orice terminal cu pretenţii de meloman. Tot o obligaţie pe care noul XpressMusic o bifează este intrarea de 3.5 mm pentru căşti normale. Nokia 5630 XpressMusic nu se limitează la muzică, se laudă chiar că ar fi bun la jocuri. Este "N-Gage ready", de altfel. În afară de muzică şi jocuri, 5630 XpressMusic nu excelează la capitolul dotări dar este totuşi un smartphone cu Symbian S60. Oferă suport HSDPA pentru împătimiţii Internetului, camera foto are 3.2 MP iar ecranul se laudă cu rezoluţie QVGA. Slotul microSD acceptă carduri de maxim 16 GB, dar în pachet este inclus un card de 4 GB alături de complimentele producătorului. Nokia 5630 XpressMusic va învăţa să meargă abia în a doua jumătate a anului şi va putea fi al oricui are de dat 200 de euro plus taxele mioritice. sursa : go4it
Domino628 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Frumos :)Frumos spam-ul :wub: Mi se pare cam ieftina jucaria asta,is curios cum se aude,dar fiind din gama Music cred ca se respecta :dance:
-HoneyBfly- Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 same shit, different toilet.+1 :lol:Intradevar design`ul e placut, dar sunt altele si mai frumoase :)
Fury Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 nu-mi place , e urat ... un telefon e sa vb la el nu sa asculti muzica :dooh: , sunt deja multe tipuri de mp3 toate culorile / formele etc ....
Stargate Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 cea mai faina faza este atunci cand te suna cineva, nu trebe sa te pipai pe buzunar sa simti vibratiile telefonului (asta daca ai un mp3 player traditional) ci doar apesi pe buton si vb.Mai este si faptul k nu uiti sa ii incarci bateria si sa te trezesti in fata unui drum de 1 h fara baterie pt muzica...Designul nu ma da pe spate dar cred k o sa fie bunut in clasament. In mare e cam ce imi place mie (personal).
Narcisa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 nu-mi place , e urat ... un telefon e sa vb la el nu sa asculti muzica :dooh: , sunt deja multe tipuri de mp3 toate culorile / formele etc .... asa e... nu'mi place cum arata..
pogo_mg Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 seamana mult cu nokia 5310 pe care-l am eu, ma inteleg destul de bine cu el, insa in afara de camera de 3,2Mpixeli nu vad alte imbunatatiri semnificative la noul model...are doar un mic face-lift tocmai ptr ca este un produs ce include multe cerinte ale pietei si probabil s-a dovedit a fi bine vandut ....
[IlluSioN] Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 bun bun din cate am citit are o baterie ce tine pana la 7 h vorbit incontinuu : :P arata si cat de cat frumos
celmaislabaN Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 de cat sa dai 200 d euro pe asta, mai bine cumperi un SE si daca sti sa`l modezi o sa fie de 10 ori mai bun la sunet :>
ish Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 5310-le nu are symbian os pe el.Oricum pentru 200 de euro eu zic ca e un telefon bun.Totusi sper ca astia de la nokia sa o lase mai usor cu sistemele de securitate vazand ca tot mai multe telefoane nokia is tot mai greu de hackuit. Si sa sti ca Xm-urile is destul de bune la muzicutza. Am un 5320 cu niste casti philips de 40mm pe el. Calitatea se aproprie la a unui iphone(music wise)..atata numa ca volumu nu merge atata de sus.
Crystynel` Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Chestia asta cu telefoanele SLIM,e deja e ca o moda:)) Sincer is deageaba,daca le scapi jos?ce faci dupa? Pai ce sa faci ,il pui in cutie inapoi ca nu mai mrge si il lasi acolo:-j
acelasi_bandit Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 it's good mai ales cardul ala de 16 gb :yum:
[Loading] Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 cei de la nokia au avut pe piata totdeauna marfa buna..cele mai reusite telefoane zic eu..si isi continua traditia..bravo lor..