Jump to content
Dani

Sequoia, cel mai puternic calculator din lume

Recommended Posts

Posted

Fiv-ar computerul din Oradea sa va fie :|. Sunt pc-uri cu o configuratie de n ori mai buna in Romania. Sequoia e intr-adevar un pas mare in avansarea tehnologiei, avand in vedere aplicatiile ce pot fi efectuate pe el.

Posted

Ehe, nici nu vreau sa ma gandesc ce calculatoare vor fi peste 10 ani :)

Un pas mare pentru ei, unu mic pentru mine ( imi ramane in urma pc'ul :(( )

Ps: lixandra, pc'ul din oradea, are deja vechime 1 an :).

Posted

Fiv-ar computerul din Oradea sa va fie :|. Sunt pc-uri cu o configuratie de n ori mai buna in Romania. Sequoia e intr-adevar un pas mare in avansarea tehnologiei, avand in vedere aplicatiile ce pot fi efectuate pe el.

daca te referi la pret iti spun ca n-a costat atata.. atata s-a calculat la oferta de pret pentru magazin..

Posted

doar 1.6 TB de ram? :rofl1:

da, ma gandeam eu ca nu o sa aiba un simplu procesor cu hmm... duo =2 , quad = 4 ...1.6 milioane nuclee? cum se scrie ? :))

nu sunt specificate frecventele :] . un asemenea sistem are piesele proiectate individual, doar nu credeti ca au mers pe dcshop si au cumparat 10 kg de placutze ddr3. si cu parere de rau jocurile nu vor merge :D, asa ca ramaneti la configuratii de 5000 ron :lol: zic ca nu vor merge jocurile pt ca aplicatiile care vor rula pe el sunt unde va mai sus de 64bit :D

Posted

doar 1.6 TB de ram? :rofl1:

da, ma gandeam eu ca nu o sa aiba un simplu procesor cu hmm... duo =2 , quad = 4 ...1.6 milioane nuclee? cum se scrie ? :))

cred că va fi numit:

Intel Core2One point six milion Extreme sau

AMD Phenom III X1600000 Black Edition

=))

Posted

cred că va fi numit:

Intel Core2One point six milion Extreme sau

AMD Phenom III X1600000 Black Edition

=))

=)) :rofl1:

e tare oricum, chiar daca ocupa o sala intreaga :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...