Jump to content
Fury

Se circulă mai bine în Capitală

Recommended Posts

Posted

După ce, ani la rând, intersecţiile deveneau din ce în ce mai aglomerate, de câteva săptămâni, coşmarul din trafic s-a domolit. O spun la unison atât şoferii, cât şi poliţiştii rutieri şi specialiştii de la primărie. ?ring” a stat de vorbă cu experţii în trafic şi a aflat de ce.

Mersul cu maşina pe străzile Capitalei le-a scos peri albi şoferilor. În ultima perioadă însă, aglomeraţia din intersecţii şi ambuteiajele s-au redus. Potrivit poliţiştilor rutieri, în ianuarie, traficul rutier a fost mai fluent. ?Ambuteiajele au fost mult mai rare, s-a circulat mult mai bine, ceea ce a sporit confortul şoferilor. Probabil că mulţi dintre ei nu se mai folosesc de maşină la fel de mult”, au declarat repezentanţii Poliţiei Rutiere. O altă explicaţie găsită de oamenii legii este că fluidizarea traficului rutier este o consecinţă a măsurilor luate de Poliţia Capitalei şi de municipalitate.

Părerea poliţiştilor este întărită şi de taximetrişti. ?Se circulă mai bine încă de la Sărbători, perioadă care, în alţi ani, era infernală. Poate că mulţi şoferi îşi lasă maşinile în parcare, nu le mai scot decât seara sau în weekend”, este de părere Bogdan Stancu, şofer la o firmă de taximetrie în Capitală. ?În ianuarie s-a mers mult mai bine. De exemplu, la ore de vârf traversam Bucureştiul în aproximativ două ore. Acum, cu puţin noroc, timpul se reduce la jumătate”, ne-a declarat un alt taximetrist.

mediafax

Posted

hmm... e un lucru bun pentru Bucuresti..din cate stiam s-au facut si lucrari pentru extinderea benzilor si rearanjarea locurilor de parcare :) oricum tot e un traffic sufocant..

Guest Kamikaze
Posted

Mie nu mi se pare schimbat mai nimic. Poate la periferie sa se fi schimbat ceva, in centru totul e la fel.

tu ai masina?

Posted

Mie nu mi se pare schimbat mai nimic. Poate la periferie sa se fi schimbat ceva, in centru totul e la fel.

Nu s-a schimbat nimic.

Voi mergeti cu masina prin Bucuresti? Am mari dubii...

Sau nu stiti cum sa va bagati in seama?

Se merge infinit mai bine decat anul trecut pe vremea asta... Acum fac de acasa pana la birou 40-45 minute. Pana prin octombrie faceam o ora si zece, o ora si douazeci de minute.

O altă explicaţie găsită de oamenii legii este că fluidizarea traficului rutier este o consecinţă a măsurilor luate de Poliţia Capitalei şi de municipalitate.

Cred ca mai degraba e si criza asta buna la ceva.

Stiu foarte multe firme care au redus drastic sau au anulat in intregime bugetele de combustibili. Sau nu mai lasa angajatii sa plece cu masina de serviciu acasa.

Posted

pe unde se merge mai bine ??? =)) , hai faceti un drum de la municipal pana sus pe deal la acadmie , intre orele 16-19...sa vedeti cum se merge....sau pe la razoare..., sau prin sebastian pe la Gypsi Mall pe akolo :)) ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...