Jump to content
Dani

Telefon Mobil Mozilla Concept

Recommended Posts

Posted

Celor de la Mozilla nu le ajunge ca or sa lanseze Firefox pentru Symbian si ne arata primul concept al telefonului mobil Mozilla. Acest design este combinatia perfercta intre un Blackberry 7130 si Tastatura Optimus. Dupa cum vedeti in pozele de mai jos tastatura este formata din butoane cu ajutorul tehnologiei OLED si care pot fi transformate usor in taste favorite (bookmarks). Pun Coolest Concepts la favorites? Imi apare faviconul pe butonul selectat. A doua zi daca vreti sa intrati pe site trebuie doar sa apasati pe acea tasta.

Imagine IPB

Restul pozelor

Posted

o sa ramana sub forma de concept , cu criza asta nu cred ca o sa riste careva + ca iphone ar fi un concurent puternic

va rog frumos terminati cu criza.. unu la mana.. cei de la Mozilla nu sunt afectati de criza pentru ca e o companie plina de oameni inteligenti care stiu ce sa faca in asemenea cazuri si doi la mana.. nici la noi nu exista criza inca.. e mai mult mediatizata iar lumea se sperie si isi ia masuri de pe acuma..

cum zicea cineva odata "Noi in loc sa ne vedem de viata noastra si sa facem ceva sa schimbam in bine, ne plangem si dam vina pe guvern, criza, prieteni si multe altele"

Posted

' date='Feb 6 2009, 00:28' post='3467501']

va rog frumos terminati cu criza.. unu la mana.. cei de la Mozilla nu sunt afectati de criza pentru ca e o companie plina de oameni inteligenti care stiu ce sa faca in asemenea cazuri si doi la mana.. nici la noi nu exista criza inca.. e mai mult mediatizata iar lumea se sperie si isi ia masuri de pe acuma..

cum zicea cineva odata "Noi in loc sa ne vedem de viata noastra si sa facem ceva sa schimbam in bine, ne plangem si dam vina pe guvern, criza, prieteni si multe altele"

hai ca ai zis-o , criza incepe din ce in ce mai puternic sa se vada in romania , in fiecare judet sunt multe companii mari care au inchis portile.daca nu esti in tema cu discutia nu vb aiurea

m-am referit la criza , in sensul ca nu o sa-l cumpere nimeni , nu ca v-a da faliment #-o , in fine ...

@Mayhem scrie clar ca e CONCEPT ..... ce pret mai vrei sa afli ? :down:

Posted

hai ca ai zis-o , criza incepe din ce in ce mai puternic sa se vada in romania , in fiecare judet sunt multe companii mari care au inchis portile.daca nu esti in tema cu discutia nu vb aiurea

m-am referit la criza , in sensul ca nu o sa-l cumpere nimeni , nu ca v-a da faliment #-o , in fine ...

@Mayhem scrie clar ca e CONCEPT ..... ce pret mai vrei sa afli ? :down:

au inchis portile pentru ca cei de la conducere sunt incompetenti.. daca stiau cum sa treaca peste criza si gandeau un pic stai linistit ca nu ajungeau la faliment..

@multi au foarte multe leasinguri dar si de platit angajatii.. isi iau credite de la fiecare banca ca sa se descurce.. cum bancile si-au luat masuri dinainte si nu mai dau credite se ajunge la ce ai zis tu..

@stai linistit ca o sa-l cumpere destui.. daca e la un pret bun mi-l iau si eu..

p.s. intr-adevar ca unele firme depind unele de altele dar si acolo se poate face ceva sa nu se ajunga la..

Posted

[Dany] directorii pe care-i numesti incompetenti au fost si anul recut si acum 2 3 ani pe aceleasi pozitii si treaba a mers bine, insa, criza asta e un fenomen f pervers fiindca nu tine cont de realizari si competenta ci pur si simplu te afecteaza. Nu exista nici in manualele economice "masuri anti-criza" !!!

o.t. telefoanele vad ca pot oferi din ce in ce mai multe optiuni, cred ca se v-a ajunge asemenea domeniului auto, unde mergi la firma si comanzi masina cu ce optiuni vrei tu, iar apoi mergi sa o ridici...cred ca acolo ajungem si cu telefoanele :cool2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...