Jump to content
turbomaxim

Locuitori ai Chişinăului, atacaţi de un grup de etnici ruşi, pe motiv că sunt români basarabeni

Recommended Posts

Violenţele împotriva românilor au devenit obişnuinţă pe străzile Chişinăului. Un grup de etnici ruşi a atacat câţiva localnici cu gaze lacrimogene şi i-a bătut cu bestialiate. Motivul: erau români basarabeni.

Incidentul s-a petrecut chiar sub privirile poliţiştilor, care nu au intervenit. Autorităţile moldovene nu au luat nicio măsură împotriva atacatorilor.

Atacul a avut loc în timpul unui protest în faţa procuraturii, însă autorităţile au refuzat să intervină.

Cei agresaţi au fost nevoiţi să-şi facă singuri dreptate. După ce au fost imobilizaţi, atacatorii au recunoscut că au fost plătiţi ca să-şi apere ţara.

Protestul a continuat în faţa Ministerului de Interne, de această dată fără incidente.

Antena 3

Niste nebuni.La asta am ajuns?Sa ne omoram pe strada?Tarani a la Rusia....

Link to comment

Nu , nu e asta . Noi , romanii , suntem prea lenesi sa ne aparam tara cum faceam in timpuri stravechi , cand astfel de lucruri se mai intampla , ar trebui ca o gasca de romani (nu multi la numar) , cativa oameni de suflet sa se stranga si sa ii arda bine la bot pe rusi , sa vezi cum rusii s-ar mai calma pt. ca nu sunt la ei in tara sa faca ''legea'' la noi :P .

Iar cat despre interventia politiei in Romania :-j , doar Jandarmeria Romana e pt. interventii si DPIR-ul , in rest (doar pt hartoage) :-j .

Link to comment

Nu ne putem pune cu rusii.

Moldova nu mai e o parte din romania, cine vrea sa accepte bine cine nu tot bine(nu de alta dar n-are ce face).

Rusii au fost practic poftiti la noi in tara sa jefuiasca (de cine, daca nu tot de niste romani). Daca am fi fost uniti cand era cazul, nu ne-ar fi calcat pamanturile in veci, iar Moldova era a noastra acum.

Link to comment
90% din romanii din Romania stiu foarte bine ca Moldova este parte din ROMANIA MARE ! Nu luati in seama prostia ce iese din gurile nestiutoare de istorie (sau doar din lipsa de educatie). Noi poporul roman ne-am bucura sa fim inapoi o tara intreaga o ROMANIE MARE. Nu luati in seama daca anumiti politicieni zic vrute si nevrute ... nu uitati ca poporul roman va vrea inapoi ! Sa va dea domnul puterea sa luptati pentru libertatea voastra (independenta fata de Rusia) si alipirea de Romania !
Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...