Jump to content
Dani

Prima masa de biliard de sticla

Recommended Posts

Posted

' date='Feb 3 2009, 21:11' post='3458201']

da si o sa fie o diferenta de la cer la pamant =))

asa sa revenim :) tot timpu ceva mai nou ma atrage deci i'mi place :D

omule ce diferente sunt, E DOAR UN GEAM CU 6 GAURI, CE DIFERENTA OMG, DE LA CER LA PAMANT

Posted

Cum zicea cineva mai devreme "o zgarietura"...

o zgarietura nu ar fi nimic...am un prieten care nu stie biliard da` merge mereu cu noi cand jucam...si am nimerit odata sa joc cu el...

A sarit alba dupa masa si pe masa de N ori...nu ar rezista sticla aia...cat de groasa ar faceo..

Posted

Estetic arata bine, dar practic nu se compara.

PS: oare nu te daranjeaza sa vezi "fundu` mesei" cand dai in bila ? o.O

LE: 1000 de posturi ... let`s celebrate :D

Guest Kamikaze
Posted

Estetic arata bine, dar practic nu se compara.

PS: oare nu te daranjeaza sa vezi "fundu` mesei" cand dai in bila ? o.O

LE: 1000 de posturi ... let`s celebrate :D

la 1001 masterand :D

Posted

' date='Feb 2 2009, 19:14' post='3453664']

Peste sticla este un material numit Vitrik care lasa bila sa se rostogoleasca exact ca si pe o masa de biliard normala.

am impresia ca voi nu cititi postul cu atentie.. va fi un material peste sticla numit Vitrik de care nu se stiu prea multe detalii decat ca se va rostogoli bila pe el exact ca si cum se rostogoleste pe o masa normala..

dar v-ati gandit ca poate materialul va fi foarte rezistent? (poate mai rezistent ca cel actual) sau doar dati cu presupusul?

Guest Kamikaze
Posted

' date='Feb 4 2009, 21:35' post='3462730']

am impresia ca voi nu cititi postul cu atentie.. va fi un material peste sticla numit Vitrik de care nu se stiu prea multe detalii decat ca se va rostogoli bila pe el exact ca si cum se rostogoleste pe o masa normala..

dar v-ati gandit ca poate materialul va fi foarte rezistent? (poate mai rezistent ca cel actual) sau doar dati cu presupusul?

uite http://youtube.com/watch?v=r92ddHb9u4Y, e decat un strat subtire deasupra sticlei care DOAR permite bilei sa se rostogoleasca precum ar face-o ca pe o masa normala. prea groasa nu e sticla, se va sparge cand sare o bila mai sus.

Posted

uite http://youtube.com/watch?v=r92ddHb9u4Y, e decat un strat subtire deasupra sticlei care DOAR permite bilei sa se rostogoleasca precum ar face-o ca pe o masa normala. prea groasa nu e sticla, se va sparge cand sare o bila mai sus.

o fi un fel de termopan

La bani aia probabil e ceva mai tare decat termopanul. Doar nu o sa dai 25k $ pe o masa care se sparge imediat. Avand in vedere ca termopanul cica ar rezista la 250 kg.... nu cred ca se va sparge asa usor ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...