Guest cj.lukE Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Clar impotriva ! Sunt niste lucruri si scopuri de interese la mijloc ! Sper ca filmuletul asta sa va convinga , deschideti-va ochi :
Guest dolar_man Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 viitoarele idei asemenea care or sa ni se para imorale dar care vor fi benefice.Indiferent cat de absurda e afirmatia mea, ea se apropie de adevar.atat timp cat libertatile ne sant ingradite si controlate (paradoxal pentru libertatea si linistea noastra) sant chiar imorale ideile asteaeu cred ca stii prea putin despre adevar (ai <20 de ani)
c3nz0r Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 atat timp cat libertatile ne sant ingradite si controlate (paradoxal pentru libertatea si linistea noastra) sant chiar imorale ideile asteaeu cred ca stii prea putin despre adevar (ai <20 de ani)Exact cum am spus despre modificarea cuvantului, expresiei, logicii: Se vor transforma in morale pe viitor. Urmasii tai indepartati nu vor avea nimic impotriva cu chestia asta si li se va parea ceva de 'uz casnic'.Referitor la varsta mea, am fix 20 de ani dar e o varsta destul de inaintata si cu posibilitati nelimitate de acumulare de cunostinte pana la aceasta. Pe zi ce trece, tinerii isi pierd interesul pentru orice lucru ce nu le aduce placere fizica.Nu ar trebui sa judeci dupa varsta, sunt 'n' paradoxuri care atesta asta.Capacitatea creierului este nelimitata in jurul acestei varste. Acum depinde cine o foloseste corect si profita de orice mm patrat din materia cenusie.
Whiplash Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 E posibil(care anume?)...dar eu cred ca au avantaje mai mari decat dezavantaje.Avantaje cum ar fi incalcarea dreptului la intimitate sau la prezumtia de nevinovatie? Nu mersi, nu sunt pregatit sa traiesc ca un suspect pentru simplul fapt ca exist alaturi de inca cateva miliarde de oameni.Daca isi bazeaza opinia pe farsa(poate e un cuvant prea dur) numita Biblie, eu nu ma sfiesc sa il consider asa, dar ma rog fiecare crede ce vrea.Intr-adevar fiecare e liber sa creada ce vrea (deocamdata). Nu ma bat cu pumnul in piept pentru veridicitatea spuselor biblice, dar am spus deja in postul anterior cum vad lucrurile vizavi de problema asta.@c3nz0r: faptul ca dezvolti toleranta pentru o anumita schimbare nu e intotdeauna un lucru bun. Ti se va intra cu bocancul in viata privata si te vei obisnui cu asta. Nu inseamna ca e o solutie morala, desi probabil, ai dreptate, copiilor/nepotilor nostri li se va parea ceva la fel de banal precum curentul electric.Cat despre solutiile alea de guvernare, sunt destul de radicale incat sa le pastrez pentru mine.
TheArchitect Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 foarte bun clipul CJ.Luke :) pentru restu: am deschis acest toppic ca sa incerc , sa va fac pe voi sa intelegi care este scopul acestor cipuri si faptul ca pe scurt , aceste cipuri nu sunt bune si cum ziceai si Luke mai sus , se doresc a fi implementate cu un scop anume... fapt divers? sa impiedice o eventuala revolutie :) veti fi niste roboti care veti muncii in fapt pentru EI , cum ati spus ceva ce nu le convine ... cum veti fi deconectati. Criza financiara? ce e aia? nu concep o asemenea chestie, eventual o diversiune iudeo-finantista. Sunt atatea chestii si aveti atatea lacune unii dintre voi , incat daca ati sta 7 zile sa cititi adevarul despre istorie , vi-ar mai trebuii inca 7 ca sa va puteti revenii din socul produs si inca 7 ca sa va puneti gandurile in ordine si sa va formati o parere. Ce pot sa va zic ... "Adevarul este pretutindeni , doar cel ce il cauta il gaseste" Bafta!
LuckyShot Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 recunosc ca nu m-a interesat deloc subiectul asta pana acum asa ca intreb care este corelatia cardului biometric cu nr 666? apare undeva pe el sau ce?
[omegga] Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Clar impotriva ! Sunt niste lucruri si scopuri de interese la mijloc ! Sper ca filmuletul asta sa va convinga , deschideti-va ochi : asta e o porcarie multe lucruri de acolo sunt stupide , cum ar fi aia cu simbolul medicinii care cica simbolizeaza "victoria diavolului asupra lui Isus Cristos" omfg FALS conform bibliei Isus prin crucificarea sa a salvat lumea de diavol . Deci asta care a facut filmuletu se contrazice pe el insusi.
Guest Blaidy Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 cum ar fi aia cu simbolul medicinii care cica simbolizeaza "victoria diavolului asupra lui Isus Cristos" omfg FALS conform bibliei Isus prin crucificarea sa a salvat lumea de diavol .Ce m-a uimit pe mine intotdeauna a fost ca "simbolul" ala seamana cu Kundalini.
Guest carb0n Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 foarte bun clipul CJ.Luke :) pentru restu: am deschis acest toppic ca sa incerc , sa va fac pe voi sa intelegi care este scopul acestor cipuri si faptul ca pe scurt , aceste cipuri nu sunt bune si cum ziceai si Luke mai sus , se doresc a fi implementate cu un scop anume... fapt divers? sa impiedice o eventuala revolutie :) veti fi niste roboti care veti muncii in fapt pentru EI , cum ati spus ceva ce nu le convine ... cum veti fi deconectati. Criza financiara? ce e aia? nu concep o asemenea chestie, eventual o diversiune iudeo-finantista. Sunt atatea chestii si aveti atatea lacune unii dintre voi , incat daca ati sta 7 zile sa cititi adevarul despre istorie , vi-ar mai trebuii inca 7 ca sa va puteti revenii din socul produs si inca 7 ca sa va puneti gandurile in ordine si sa va formati o parere. Ce pot sa va zic ... "Adevarul este pretutindeni , doar cel ce il cauta il gaseste" Bafta! nu inteleg cum poti sa spui asa ceva. hai sa facem o "schema": tu ai doua surse de informatii ("adevarul despre istorie" si mass-media, sau cum vrei sa-i spui). cum poti sa spui ca "adevarul despre istorie" este sursa care are dreptate? nu ai absolut nicio dovada care sa-l faca mai credibil decat mass-media. si nici nu este ! cum poti sa instigi la ceva in care tu CREZI ? ganditi un pic inainte sa spuneti ceva. deja am vazut foarte multe afirmatii aberante si nefondate. ps: adevarul este ceea ce vezi, nu ceea ce crezi :)
pogo_mg Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 nu inteleg cum poti sa spui asa ceva.hai sa facem o "schema": tu ai doua surse de informatii ("adevarul despre istorie" si mass-media, sau cum vrei sa-i spui). cum poti sa spui ca "adevarul despre istorie" este sursa care are dreptate? nu ai absolut nicio dovada care sa-l faca mai credibil decat mass-media. si nici nu este ! cum poti sa instigi la ceva in care tu CREZI ?ganditi un pic inainte sa spuneti ceva. deja am vazut foarte multe afirmatii aberante si nefondate.ps: adevarul este ceea ce vezi, nu ceea ce crezi :)Crezi prea mult in mass-media si in ceea ce vezi, insa pe masura ce o sa inaintezi in varsta vei invata sa citesti printre randuri si sa te apropii de Adevar...Adevarul insa, prea putini au privilegiul sa-l cunoasca...
Guest carb0n Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Crezi prea mult in mass-media si in ceea ce vezi, insa pe masura ce o sa inaintezi in varsta vei invata sa citesti printre randuri si sa te apropii de Adevar...Adevarul insa, prea putini au privilegiul sa-l cunoasca...imi cer scuze, nu m-am exprimat cum trebuie in legatura cu mass-media. crede-ma ca nu cred nici in mass-media. eu cred doar in ceea ce vad.sa citesc printre randuri si sa ma apropii de adevar? care randuri ? oricare ar fi acestea, de unde stiu ca sunt adevarate? ele au fost scrise de cineva, iar acel cineva a scris ceea ce a crezut sau ceea ce a vrut. nu ai de unde sa sti ca sunt adevarate.
The DeaD HelL Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 eu una nu sunt de acord cu cipurile astea..am avut presimtirea asta de mica..nu de faptul ca 666..pff..ci de faptul sa ajungem noi roboti..sa ne conduca niste idioti..sa se uneasca lumea si etc.. :) pe mine nu ma enerveaza chestia cu 666 o prefer mai bine decat cea in care astia de la putere sa pretinda altceva decat ce este..:) oricum..faza cu criza financiara..ca a dat banca aia bine-cunoscuta faliment etc..s`a mai intamplat..chiar de multe ori..o data la vreo 9/10 ani o sa fie cate`o banca care s dea faliment ;) si sa vina iar criza..de fapt..aia incaseaza toti banii..nu`i intereseaza pe ei de populatie..ii intereseaza banii si puterea :-j nu dau doi bani pe astia..sa faca ce-or vrea..oricum..intr-un final sau altul n-o sa le reuseasca daca suntem mai destepti decat ei ;)
[omegga] Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 eu una nu sunt de acord cu cipurile astea..am avut presimtirea asta de mica..nu de faptul ca 666..pff..ci de faptul sa ajungem noi roboti..sa ne conduca niste idioti..sa se uneasca lumea si etc.. :) pe mine nu ma enerveaza chestia cu 666 o prefer mai bine decat cea in care astia de la putere sa pretinda altceva decat ce este..:) oricum..faza cu criza financiara..ca a dat banca aia bine-cunoscuta faliment etc..s`a mai intamplat..chiar de multe ori..o data la vreo 9/10 ani o sa fie cate`o banca care s dea faliment ;) si sa vina iar criza..de fapt..aia incaseaza toti banii..nu`i intereseaza pe ei de populatie..ii intereseaza banii si puterea :-j nu dau doi bani pe astia..sa faca ce-or vrea..oricum..intr-un final sau altul n-o sa le reuseasca daca suntem mai destepti decat ei ;)cam ciudat a cazut banca fix dupa ce se stia presedintele SUA ..
pizza200 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 pai sunt de acord cu crestinii aici sa isi ia aia jegu de cip ,adika o prostie cine ar vrea asta?nici o tara nu mai face asa,sa ma scuteasca k io oricum nu i las
frankie Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 nu sunt de acord cu implantarea cipurilor in romania in mom. acesta .. poate peste mai multi ani da.
a1urea Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Chestiunea cu chip-urile ii cea mai mare gluma globala pusa la cale de "aia din umbra". Unora le place sclavismul la nebunie, chiar mai mult, as putea spune ca se complac in rolul de masochisti.Abia acum am apucat sa citesc thread-ul asta. @Cenzor: Nu stiu ce incerci tu sa studiezi/demonstrezi, dar habar nu ai sa conduci o "companie".
c3nz0r Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 @Cenzor: Nu stiu ce incerci tu sa studiezi/demonstrezi, dar habar nu ai sa conduci o "companie".Omule doar incerc sa explic ca in viitor vor necesare. Doar nu crezi ca le implementeaza de maine.Crezi ca lumea e capabila sa se conduca singura ? mai ales daca e multa ...
a1urea Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Omule doar incerc sa explic ca in viitor vor necesare. Doar nu crezi ca le implementeaza de maine.Crezi ca lumea e capabila sa se conduca singura ? mai ales daca e multa ...Omule, nu mai incerca sa explici. Nu esti nici sociolog, nici manager si nici clarvazator ca sa stii sigur ce se va intampla. Chestia cu chip-urile e o tampenie, un alt mod de mass control si punct.