[DezZza] Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Luciane..nu am nimic cu tine.. :) recunosc ca esti un copil cu probleme speciale...insa astfel de meserii le stiu si astia de scoala generala..sau ma rog...is copii inca..dar au idee cam despre ce e vorba.. :) eu nu inteleg unde traiesc unii.. #-o # si o parte din meseriile de mai sus..sunt chiar foarte fascinante..daca ai avea putina idee despre ce e vorba..dar daca vorbesti in necunostinta de cauza e normal sa ai pareri de genul tau.. :) ma rog..ma abtin..Tu chiar nu iti dai seama ca tot forumul rade de tine? :)PS:N'am nimic cu Iasi-ul,dar daca si in Bucuresti sunt la oi inseamna ca esti limitat rau .. :)
Lucian Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Luciane..nu am nimic cu tine.. :) recunosc ca esti un copil cu probleme speciale...insa astfel de meserii le stiu si astia de scoala generala..sau ma rog...is copii inca..dar au idee cam despre ce e vorba.. :) eu nu inteleg unde traiesc unii.. #-o # si o parte din meseriile de mai sus..sunt chiar foarte fascinante..daca ai avea putina idee despre ce e vorba..dar daca vorbesti in necunostinta de cauza e normal sa ai pareri de genul tau.. :) ma rog..ma abtin..si eu recunosc ca m-am saturat de toti pseudo-macho cocalarii plini de basini originale de la D&G. e foarte bine ca tu ai auzit si ti se pare fascinant studiul sexului intre maimute sau tafonomia experimentala, dar du-te cu vorbele tale rostite de sus ca nu-si au locul aici. ca tine sunt MULTI, chiar FOARTE MULTI, si ma refer la acele persoane care se cred buricul pamantului dar n-au habar de lumea din jur ! adica sa apari cu vorbe gen "mai iesiti din casa obsedatilor ca nimic nu stiti" intr-un topic ( cu accent pe TOPIC, deci pe un FORUM, pe INTERNET, unde NU cunosti persoanele cu care vorbesti ) cu slujbe extrem de ciudate si implicit necunoscute e pur si simplu patetic. cand intalnesc o persoana ca tine tind sa o ascult si nimic mai mult. mi-e greu sa rostesc un cuvant pentru ca nu stii niciodata cum il interpreteaza bibilica aia a lui. pot doar sa ma mir cine traieste alaturi de mine.
dontaskme Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Luciane..nu am nimic cu tine.. :) recunosc ca esti un copil cu probleme speciale...insa astfel de meserii le stiu si astia de scoala generala..sau ma rog...is copii inca..dar au idee cam despre ce e vorba.. :) eu nu inteleg unde traiesc unii.. #-o # si o parte din meseriile de mai sus..sunt chiar foarte fascinante..daca ai avea putina idee despre ce e vorba..dar daca vorbesti in necunostinta de cauza e normal sa ai pareri de genul tau.. :) ma rog..ma abtin..esti pa ma ... ti s-a mai zis de atatea ori ... se pare ca nu vrei sa intelegi :) ... uita-te in "trecutul" tau de pe forum ... @on topic : tot raman la ideea ca job-urile astea sunt mult prea ciudate ...pS: inainte de a mai scoate vreo prostie ... si sa o pui aici pe forum ... gandeste de 10 ori ... ca la tine varianta cu " gandeste de 2 ori intainte sa spui un lucru" nu merge -_-
Parazitu' Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 si eu recunosc ca m-am saturat de toti pseudo-macho cocalarii plini de basini originale de la D&G. e foarte bine ca tu ai auzit si ti se pare fascinant studiul sexului intre maimute sau tafonomia experimentala, dar du-te cu vorbele tale rostite de sus ca nu-si au locul aici. ca tine sunt MULTI, chiar FOARTE MULTI, si ma refer la acele persoane care se cred buricul pamantului dar n-au habar de lumea din jur ! adica sa apari cu vorbe gen "mai iesiti din casa obsedatilor ca nimic nu stiti" intr-un topic ( cu accent pe TOPIC, deci pe un FORUM, pe INTERNET, unde NU cunosti persoanele cu care vorbesti ) cu slujbe extrem de ciudate si implicit necunoscute e pur si simplu patetic. cand intalnesc o persoana ca tine tind sa o ascult si nimic mai mult. mi-e greu sa rostesc un cuvant pentru ca nu stii niciodata cum il interpreteaza bibilica aia a lui. pot doar sa ma mir cine traieste alaturi de mine. deza poti sa stai si la New York si sa fii prost.. ;) asta e valabil pentru tine..nu conteaza locatia Luciane..eu ma refeream la o parte din meserii..nu am facut generalitate.. :) #PS: deza.. ( esay) da.. am gresit..a gresi e omeneste..atotstiutorule :clap: Edit: paul..stiu ca am facut unele prostii..facute la nervi probabil ;) si din cauza unor complexati precum deza .. si altii :)
[DezZza] Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 deza poti sa stai si la New York si sa fii prost.. ;) asta e valabil pentru tine..nu conteaza locatia Luciane..eu ma refeream la o parte din meserii..nu am facut generalitate.. :) #PS: deza.. ( esay) da.. am gresit..a gresi e omeneste..atotstiutorule :clap: Edit: paul..stiu ca am facut unele prostii..facute la nervi probabil ;) si din cauza unor complexati precum deza .. si altii :) m'ai facut taran,de la oi si alte "complimente care ti se potrivesc perfect",nu prost.verifica'ti mesajele anterioare. serios,nu dau doi bani pe tine,pe cultura ta generala sau pe parerea ta..doar imi place sa'mi bat joc de tine. :) OT:Mie personal,mi se par ciudate aceste slujbe,dar Parazitu' le gaseste fascinante si cred ca si'ar dori sa aiba parte de una pe viitor. :)
Stargate Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 interesante toate, dar cel mai dur pare echipa care se pregateste pt planeta Marte...ingrozitor sa stai inchis in spatiu mic atata amar de timp; chiar daca nu esti claustrofob, poti deveni in 1 an jumate... :-?
Parazitu' Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ' date='Jan 29 2009, 00:35' post='3437537']m'ai facut taran,de la oi si alte "complimente care ti se potrivesc perfect",nu prost.verifica'ti mesajele anterioare. serios,nu dau doi bani pe tine,pe cultura ta generala sau pe parerea ta..doar imi place sa'mi bat joc de tine. :) OT:Mie personal,mi se par ciudate aceste slujbe,dar Parazitu' le gaseste fascinante si cred ca si'ar dori sa aiba parte de una pe viitor. :) pot spune ca studiez punctele 5 si 9..referitor la aceste meserii..nu sunt toata interesante..gusturile clar nu se discuta...iar in ceea ce te priveste deza chiar crezi ca'mi pasa de porcariile pe care le debitezi? mare'i gradina ta doamne..sa iti bati joc de mine ? ) tare'as vrea sa te vad si in rl ... zmeule o.O
Lucian Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Luciane..eu ma refeream la o parte din meserii..nu am facut generalitate.. :)eu nu cred ca ai facut nici generala
Guest carb0n Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 eu cred ca astea sunt slujbe pentru pasionati nu stiu cine ar face asa ceva "de nevoie". totusi ... nu stiu ce pasiune e sa te uiti cum fac maimutele sex :blink: