Jump to content
-SomE-

#Gather#IASI#

Recommended Posts

Posted

#fetele suc :D

#pai ziceti o locatie ...mie mie cam indiferent :D

etete..suc :banghead: ... vad la fatza locului.... poate o cafea :nanana:

eu una as prefera Belfastul :> .. si presupun ca si Rede ar fi de acord mai ales ca s-au scos locurile pentru nefumatori :P

Posted

dak imi zice cati ani are.....am sa vrb cu Fr33 sa vina la gather.....si dak vine Fr33 la gather o sa vina si Rede, deci nu aveti decat :))))

Posted

dak imi zice cati ani are.....am sa vrb cu Fr33 sa vina la gather.....si dak vine Fr33 la gather o sa vina si Rede, deci nu aveti decat :))))

e minora :( ...curiozitatea asta :|

Posted

nu e vorba ca nu vin eu fara Fr33 sau Rede.... dar ca sa vina Rede trebe sa vrb eu cu Fr33....nu ai vazut ce a zis Rede?

Posted

razvan lasi un mesaj pe mess daca intervine ceva,presimt ca o sa am si pe asta permanent

Guest Nu-s <Loyd>
Posted

#merge si belfast !

nu belfast ma,alt loc n-ai gasit?:|

Guest sIrenne
Posted

eu nu sunt fan rede .. huo huo :))

Posted

deci vreau sa vad si o lista cu linkmaniacii din iasi sa vad dak se merita sa il deranjez pe Fr33 :))

Posted

#loyd eu am zis ca sunt de acord cu propunerea facuta de klau

#daca aveti alte propuneri ziceti si alegem una :)

##########

###LISTA###

1.SomE

2.Loyd

3.Swordman [a zis ca e posibil sa vina [pagina1]]

4.Act1v3

5.klau

6.Keysha

7.Sirenne

8.Rede

9.Fr33

*cam asa ar suna una bucata lista....dar problema e ca multi vin doar daca vine x :)

Guest sIrenne
Posted

eh...ia sa vina fr33 pentru ca venim noi :) eu il car pe rede.. ca ne trebuie pauza in mijlocul sesiunii ;))

Posted

uite iepuroiu care imi facea mie zile negre....

Guest sIrenne
Posted

pe mine nu ma incanta Viper .. e prea mare si impersonal pentru un gather mic si galagios de MU. da, ar fi simpatic belfast, dar sunt mese cu locuri putine.. iar dincolo alaturi e muzica la prea multi decibeli.

ce ziceti de Cannabis? stiu ca e departe, dar am un argument pro:P e locul obisnuit pentru gather-urile trecute din ultimii 2 anisori

Guest sIrenne
Posted

pai sa aduca fiecare cate o propunere (mai ales cei carora nu le indiferent locul) si votam :P

sigur o sa gasim o solutie pana simbata

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...