acelasi_bandit Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 sa mori tu ma handicapatule. crezi ca daca ii pupi in cur primesti si tu admin sau moderator?deci 1.nu te-am jignit,incearca sa ma respecti ok ? #-o si 2.ai ghicit deaia am zis asa ...ca sa primesc moderator...doh dc nu ma injuri de pe user-ul Narcisa... 3.parere pur personala..hai pa..obosita mica :-j
cioto10 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 :beer: bravo bravo spune bandi povestea cu morcovu:) desi nu inteleg ce legatura are gramatica in posturile de mai sus...infine distractie curata
SWAt2000 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 crezi ca daca ii pupi in cur primesti si tu admin sau moderator?da :)@depinde si cat de bine ii pupi
acelasi_bandit Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 da :)@depinde si cat de bine ii pupimda...''narcisa...imi dai o buca daca las un reply aici..sa moara astia de ciuda ca sunt fanu tau cel mai mare...hai ca postez aici unde un reply in plus e motiv de sarbatoare yyyyyyeyyy :bananadance2: ''hai pa ma ''pupatorule''
Lancelot Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 sa mori tu ma handicapatule. crezi ca daca ii pupi in cur primesti si tu admin sau moderator?warn up...Ps hmm ca de obicei ati deviat de la subiectul topicului..:)