-=BUBU=- Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 wb bunny, bine faci cu cei cu w7 Spor la treaba, stii ca erai idolul meu dintre moderatoti ! :dance:
bunny Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Multumesc doamna Coca. :)Guys, va multumesc totusi pentru "welcome back"-uri, insa cum a spus si lance, nu pentru asta facusem topicul, ci in special pentru cei care nu inteleg, dar mi-am dat seama ca degeaba o fac, nici 10% din cei care joaca in momentul de fata nu activeaza pe sectiunile astea.
dontaskme Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Problema sta in felul urmator : Daca adminul e prea bland, mai inchide ochii la unele faze , incearca peste limita rabdarilor sa stea sa explice unele chestii la jucatori e clar e admin prost, nu isi face treaba , etc ... Daca adminul e sever , taie in carne vie , e comunist cum spuneti voi atunci iar nu ii bun ... ca asta e prea al dracului ca nu putem face nimic ...Alta chestie care am mai observat-o pe aici ... daca pleaca un admin ... care ziceti voi ca a fost naspa ca a fost bun , cum o fi fost el ... "plangeti" dupa el ... vai de ce ai plecat , ca nu trebuia , ca erai cel mai the best , altul ca tine nu exista , etc ... Cand unul dintre fostii admini revin la putere ... in prima faza il felicitati ... iar cand incepe sa isi faca treaba il injurati ...Intrebare e LA VOI CUM E BUN ADMINUL ? sau VRETI SA JUCATI DE CAPUL VOSTRU FARA NICIO REGULA ? eu cred ca asta v-ar conveni ...pS: Bine ai revenit ! si din partea mea :)
garrone21 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Si uite cum beau eu moca :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: aa ,uitasem wellcome back :P
16iunie Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 succes datorita mie ai ajuns comunistul serverului :D
i sin Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ok, cu ce sa incep, in primul rand sa incep cu faptul ca am revenit in staff. Nu am un motiv anume pentru care am recurs la acest lucru, pur si simplu nu strica sa te mai joci putin cu un gm, sa mai faci putina ordine prin joc, sa te mai injure lumea si etc. desi multi dintre voi nu ma (mai) suportati din cauza faptului cum am iesit din staff ultima oara. Ca tot zic de injurat si toate cele, ieri mi-am recapatat gm-ul si nu am stat sa ma uit la el cat de frumos arata el cu albastru in switch character, m-am apucat direct sa fac razie. Eh, ca sa vezi, daca nu mai activeaza BATOSAI si nu va mai fugareste sa va scoateti w7, ati inceput iarasi. Ieri am prins 2 cu w7, unul imi spune ca i-am inscenat suspendul. De ce? Faptul ca eram in tarc si l-am pus sa intre acesta spunandu-mi ca "nu am w7 :)" dupa care ma teleportez la cateva coordonate incat sa nu ma vada, dupa care il vad intrand in tarc si-i fac cateva printuri. Eh ce spune acesta, ca m-am folosit de un player incat sa-l prind. Si daca as face lucrul asta ce? E ilegal? E nesimtire din partea mea? Tot a mea? Nu conteaza modul in care te prind, conteaza ca o fac. Astazi am mai prins inca 3, 2 dintr-o bucata, iar unul tocmai in momentul cand eu tipam ca tampitul pe global, "nu mai intrati cu w7", iar ala intra in tarc de fata cu mine. Eh, pai ce e asta? Voua va plac adminii aia care sa stea sa se uite la voi, sa nu va faca nimic, sa nu va dea suspend, sa jucati dupa cum va taie voua capul. Problema e urmatoarea, voi apreciati adminii aceia care nu v-au facut niciodata nimic. Daca va activeaza Lancelot un suspend de exemplu, v-apucati sa-l injurati. Ce vina are el? Ca te-ai dus tu ca un nebun sa faci ks pe spot strain e vina lui? Ca ti-ai pus tu patch cu w7, e vina mea? Pai la ce va mai trebuie fratilor admini pe server? Nu era mai bine cand s-a facut acel "event" de free will, si nu se tinea cont de reguli? V-a placut? Majoritatea sigur nu. Unul imi spunea ca mi s-a urcat la cap deja. Nu mi s-a urcat frate deloc, nu am nicio satisfactie sa va vad suspendati sau mai stiu eu ce. Nu e prima oara cand sunt gm sau membru al staff-ului, nu incerc decat sa fiu corect, asta daca aveti nevoie de asa ceva pe server. Voi dati vina pe admini ca nu-si fac datoria, admini dau vina pe voi ca nu respectati regulamentul, si astfel cream un cerc vicios si ne injuram ca tampitii. Tzonea imi dadea pm zicandu-mi ca "multumesc ca mi-ai suspendat membrii guildei". Asta da replica, de parca m-ar interesa pe mine ca era de la el din guild sau faptul ca-l cheama x sau y. Acelasi lucru ati fi facut daca erati in locul oricarui gm. Si da, iarasi, se aplica replica lui Invisible, problema linkmaniacului nu e adminul ci faptul ca nu este el admin. Am mai inteles ca v-ati apucat sa-l amenintati cu moartea pe BATOSAI, da voi chiar nu aveti limite? E un joc, da-l dracu de joc, tratati-l ca atare. Unii v-apucati sa va luati de viata personala, altii va bateti cu pumnu-n piept ca tarzan ca sunteti voi zmeii linkmaniei, ca toti ceilalti, si injurati si despicati pe dracu-n patru. Si in final ce rezolvati? Inainte de toate sunteti oameni, tratati-va ca atare. :)ma surprinzi , iar
Guest [BUFFarwen] Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 wb wabbit ...lancelot+bunny cei mai tari dintre admini crazyqj4.gifedit: mi se pare lipsa de bun simtz sa nu citesti ce a scris el ...ma rog wink.gifscoate'ti capul din fundul lui... #-o
D@n1 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cat mai severi cu jucatori care nu respecta regulamentu. Aia ar trebui parerea mea .. :D Welcome back :tiphat:
Guest Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Welcome back :DTe-am prins ca mod pe db2,atunci cand nu activam deloc pe forum,si foarte rar in joc(n-aveam nici rr,nu stiam regulile aproape deloc,in scurt timp,pe la lvl 280,ma lasasem),deci pot spune ca nu te-am cunoscut deloc.Dupa o luna dupa ce s-a dat rr db,s-a ajuns zvonu si la urechile mele si m-am reapucat.In fine,deviez cam mult..unde vroiam sa ajung...pe durata timpului pe acest db3 in care am invatat sa joc mu si "sa intru pe forum",am citit multe threaduri cu tine de pe db2 si acest db in care mi-am facut o impresie foarte buna despre tine.Imi pare foarte bine ca ai revenit in staff-ul mu linkmania.Faci treaba buna,duci serverul acolo sus,unde trebuie sa fie.GJ si la cat mai multe suspenduri de w7 / low lvl!PS:unul dintre acele threaduri este chiar acestaAuzisem si eu despre acel scandal,ai fost singurul care a avut curaj sa spuna lucrurilor pe fata.
Cristian Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Mare greseala ati facut tu si evi ca ati revenit, sincer.anyway wb spor la suspenduri etc.
*Guard* Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 bunny sincer ... tu meriti global te implici prea mult pt un joc ... mai ales dupa ce te-ai certat q astia pentru iteme editate statusuri editate ... oricum gl & hf rupele capu
Sunshine Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ok, cu ce sa incep, in primul rand sa incep cu faptul ca am revenit in staff. Nu am un motiv anume pentru care am recurs la acest lucru, pur si simplu nu strica sa te mai joci putin cu un gm, sa mai faci putina ordine prin joc, sa te mai injure lumea si etc. desi multi dintre voi nu ma (mai) suportati din cauza faptului cum am iesit din staff ultima oara. Ca tot zic de injurat si toate cele, ieri mi-am recapatat gm-ul si nu am stat sa ma uit la el cat de frumos arata el cu albastru in switch character, m-am apucat direct sa fac razie. Eh, ca sa vezi, daca nu mai activeaza BATOSAI si nu va mai fugareste sa va scoateti w7, ati inceput iarasi. Ieri am prins 2 cu w7, unul imi spune ca i-am inscenat suspendul. De ce? Faptul ca eram in tarc si l-am pus sa intre acesta spunandu-mi ca "nu am w7 :)" dupa care ma teleportez la cateva coordonate incat sa nu ma vada, dupa care il vad intrand in tarc si-i fac cateva printuri. Eh ce spune acesta, ca m-am folosit de un player incat sa-l prind. Si daca as face lucrul asta ce? E ilegal? E nesimtire din partea mea? Tot a mea? Nu conteaza modul in care te prind, conteaza ca o fac. Astazi am mai prins inca 3, 2 dintr-o bucata, iar unul tocmai in momentul cand eu tipam ca tampitul pe global, "nu mai intrati cu w7", iar ala intra in tarc de fata cu mine. Eh, pai ce e asta? Voua va plac adminii aia care sa stea sa se uite la voi, sa nu va faca nimic, sa nu va dea suspend, sa jucati dupa cum va taie voua capul. Problema e urmatoarea, voi apreciati adminii aceia care nu v-au facut niciodata nimic. Daca va activeaza Lancelot un suspend de exemplu, v-apucati sa-l injurati. Ce vina are el? Ca te-ai dus tu ca un nebun sa faci ks pe spot strain e vina lui? Ca ti-ai pus tu patch cu w7, e vina mea? Pai la ce va mai trebuie fratilor admini pe server? Nu era mai bine cand s-a facut acel "event" de free will, si nu se tinea cont de reguli? V-a placut? Majoritatea sigur nu. Unul imi spunea ca mi s-a urcat la cap deja. Nu mi s-a urcat frate deloc, nu am nicio satisfactie sa va vad suspendati sau mai stiu eu ce. Nu e prima oara cand sunt gm sau membru al staff-ului, nu incerc decat sa fiu corect, asta daca aveti nevoie de asa ceva pe server. Voi dati vina pe admini ca nu-si fac datoria, admini dau vina pe voi ca nu respectati regulamentul, si astfel cream un cerc vicios si ne injuram ca tampitii. Tzonea imi dadea pm zicandu-mi ca "multumesc ca mi-ai suspendat membrii guildei". Asta da replica, de parca m-ar interesa pe mine ca era de la el din guild sau faptul ca-l cheama x sau y. Acelasi lucru ati fi facut daca erati in locul oricarui gm. Si da, iarasi, se aplica replica lui Invisible, problema linkmaniacului nu e adminul ci faptul ca nu este el admin. Am mai inteles ca v-ati apucat sa-l amenintati cu moartea pe BATOSAI, da voi chiar nu aveti limite? E un joc, da-l dracu de joc, tratati-l ca atare. Unii v-apucati sa va luati de viata personala, altii va bateti cu pumnu-n piept ca tarzan ca sunteti voi zmeii linkmaniei, ca toti ceilalti, si injurati si despicati pe dracu-n patru. Si in final ce rezolvati? Inainte de toate sunteti oameni, tratati-va ca atare. :) And you are...? :blink: Just kiddin' you nincompoop! :nanana: Wb si fa in continuare ce-ai facut si pana acum ca e de bine. Trust me.
bunny Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Buna. :) Welcome back si tie pe meleagurile linkmaniei. :P
acelasi_bandit Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 bunny sincer ... tu meriti global te implici prea mult pt un joc ... mai ales dupa ce te-ai certat q astia pentru iteme editate statusuri editate ... oricum gl & hf rupele capu mda..vrei si tu un morcov ... pu.pin.cu.ris.t
Stefan^MG Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Crezi ca 9i iti multumim ca ai mai prins 2 3 sau 100 cu wl 7 crezi ca daca folosim wl7 strikm jocul sau ce? mie mi se pare cea mai mare tampenie sa se da ss pt wl7 sau mai bine sa se dea si server sa se numeasca linkmaniaSM ...adik sti ce ceri sa vedem un tarc gol si sa ne uitam la el pana vine un sm ...si daca vine sa fie atat de prost incat sa ne bage si sa ne lase tarcu aratamil si mie nu de alta ca poate mai sunt si asa persoane cu un caracter deosebit da eu nu cred ... uite de exemplu eu in fiecare zi intru la 6 30 7 si mereu am gasit un tarc gol si 2 3 cu un singur player si ala afk c trebuia sa fac sa stau acolo 2 3 ore sa vn un sm ca ma baga el nu ? sti c cred eu ca vrei sa faci sa dai ss cat la mai multi juktori ca sa nu se mai joace pe versiunea asta si sa se duca pe S1beta care mie personal mie nu-mi place e total aiurea mai ales spoturile :-j in fine iti multumim ca faci jocul mai frumos :clap:
bunny Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Ai ramas in urma cu stirile. Am propus a fi scos w7 ca regula, lucrul asta s-a intamplat, dar TOT voua nu v-a placut, ca ati sarit cu gura, ca deobicei, ca de ce sa nu mai fie w7 regula? De ce sa nu iau suspend cei care il folosesc? Voi oricum folositi w7, gm'ii nu stau la curu vostru 24/24 sa verifice daca folositi sau nu, sincer eu am alte preocupari mai importante decat sa stau sa ma cert cu toti tampitii pe la banati ca n-au avut ei w7, si ca le-am aranjat vreun suspend.
dadina Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 happy happy joy joy, ai grija ce faci, si chill, o singura chestie tot nu inteleg:De ce te mai chinui????, stresul distruge neuronii, neuronii nu se regenereaza
Guest Garronel Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 mda..vrei si tu un morcov ... pu.pin.cu.ris.tdaca reusesti sa scrii corect d.p.d.v. gramatical,ai un os...
acelasi_bandit Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ' date='Jan 21 2009, 15:49' post='3412863']scoate'ti capul din fundul lui... #-osa mori tu #-o esti foarte desteapta pisy :>
bunny Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 De ce te mai chinui????Habar n-am dadi, habar n-am...
[Mg^Jupan] Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ? E un joc, da-l dracu de joc, tratati-l ca atare. Unii v-apucati sa va luati de viata personala, altii va bateti cu pumnu-n piept ca tarzan ca sunteti voi zmeii linkmaniei, ca toti ceilalti, si injurati si despicati pe dracu-n patru. Si in final ce rezolvati? Inainte de toate sunteti oameni, tratati-va ca atare. :)
SWAt2000 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Se implica ca vrea el, doar nu ca-l obligam noi :)
_Deza Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 sa mori tu #-o esti foarte desteapta pisy :>ai agata si tu ceva pe forum,virgin plictisit de propria mana :)da'ti un pumn in coa3 si intoarce'te la somn,ai tras si azi.
bomeey Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 mda..vrei si tu un morcov ... pu.pin.cu.ris.tti-a dat garro un morcov, iti mai dau si eu unu.. si faci si tu de o ciorba :)mi-a placut cum ai despartit in silabe. iu ar cuul :D
Narci Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 sa mori tu #-o esti foarte desteapta pisy :>sa mori tu ma handicapatule. crezi ca daca ii pupi in cur primesti si tu admin sau moderator?