Jump to content
turbomaxim

Tolea pregăteşte un tomberon şi pentru Mircea Badea!

Recommended Posts

Posted

Incidentul televizat care i-a avut drept eroi pe Tolea şi pe Dan Diaconescu este departe de a se fi terminat! Deranjat de ironiile pe care le-a stârnit întreaga poveste, inclusiv din partea lui Mircea Badea, Tolea a ameninţat că, dacă se supără mai tare, se duce cu un tomberon şi la Antena 3!

Unul dintre cei care s-au amuzat pe seama operaţiunii “tomberonul” a fost Mircea Badea. Pe blogul său, vedeta Antenei a taxat dur toată povestea: “Şi eu m-am hlizit îmbibat de bucuria tâmpă de a vedea aşa ceva la televizor (...) Ceea ce mi se pare remarcabil însă este faptul că Diaconescu n-a părut speriat sau panicat nici măcar o fracţiune de secundă atunci când matahala îl flutura deasupra podelei la o înălţime cel puţin egală cu cea a aschimodiei”. Mai mult, ieri după-amiază, Badea a postat un alt comentariu pe blogul său, uimit de audienţele pe care le-a făcut OTV-ul din cauza tomberonului. ?După câteva luni în care nu a mai trecut de 1% rating, Dan Diaconescu a făcut aseară audienţe uriaşe. La care am contribuit toţi cei care am preluat slam dunk-ul lui Tolea, popularizând prosteala. Sinucigaşii nu mai sunt tentanţi pentru public, nu-i nimic, ne repliem pe smardoială”, a scris Mircea Badea pe blog.

Nu se teme de Badea!

Tolea Ciumac s-a arătat deranjat de ironiile lui Badea. ?Tomberoane sunt destule. Poate mai iau unul şi trec şi pe la Mircea Badea. Dacă mă supăr mai tare, intru şi la el în emisiune, la Antenă, cu tomberonul!”, a declarat Tolea pentru ?ring”. Fostul luptător K1 nu s-a arătat speriat nici de faptul că Mircea Badea e cunoscut ca un iubitor al artelor marţiale, precizând că ?bătălia” ar fi astfel mai pe gustul său.

?Diaconescu a încercat să se împace cu mine”

Întrebat despre cât de greu i-a fost să-l fluture în aer pe Dan Diaconescu, Tolea ne-a răspuns retoric: ?Cât de greu poate să fie un sac de gunoi? M-a sunat să ne împăcăm. Oricum, acum mă simt răzbunat. De acum o să râd în hohote când îl văd pe Diaconescu la televizor”, a încheiat Tolea.

Amendă de la CNA

Postul OTV a fost amendat, ieri, cu 5.000 de lei, de către Consiliul Naţional al Audiovizualului, pentru incidentul cu tomberonul din emisiunea “Dan Diaconescu Direct” difuzată duminică seară. Reprezentanţii CNA au calificat întreaga poveste ca o “instigare la violenţă”.

Ziarul Ring

Mircea Badea rulez...

Am incredere in Mircea ca va lupta onorabil la momentul oportun ,are destula onoare si o sa ii faca ochii banana lui Tolea asta...oricum astea-s caterinci cu ajutorul carora fac audienta oricum m-as rade copios dak ar intra Tolea la Badea in emisiune

Posted

Tolea e un fraier sa luat de un om care inafara ca la facut vadeta ia dat si o paine de mancat . Rusine sa ii fie , am vazut faza si nu mi s-a parut comic

Posted

Altu care ajunsa vedeta 8-|. Cu Diaconescu a fost regizat, da-l in kkt :| . Cu Badea nu o sa i mearga :)

Cum sa fie regizat ma #-o ditamai directoru crezi ca se facea el de cacao sa rada o tara intreaga de el ...

Guest stefteo21
Posted

Este oarecum posibil sa fie regizat. Probabil cand a vazut ca nu mai are audienta era in stare sa se dezbrace in direct.

Posted

Cu Badea nu o sa ii mearga figura cu tomberonul, poate ii umfla nasu.

Off:// Diaconescu, ar face orice pentru audienta, chiar orice :rofl1:

Posted

Se numeste audienta prietene ;).

Are audienta si fara sa il bage lumea in containere iti spun eu , bag mana in foc ca nu s-ar umili DD in halul asta

Posted

[DezZza] wow..Cine e Tolea..?:|

un un trist de la otv cum e diacracanescu :))

mkay O_o

Barbatul Magdei Ciumac

Si Magda Ciumac e..?

Last reply anyway.O stire total neinteresanta. :tiphat:

Posted

' date='Jan 14 2009, 20:13' post='3390913']

mkay O_o

Si Magda Ciumac e..?

Last reply anyway.O stire total neinteresanta. :tiphat:

Magda Ciumac la acuzat pe Tolea cum ca el a omorato pe Elodia :)

Posted

doamne ce cretini..si tolea asta si magda aia si otv..si fernando si toti idioti din tara s-au adunat la tv ??

oare chiar atat de idioata a ajuns Romania ?? chiar in halu asta ???

dc nu putem sa avem si noi un show ca cel a lui Jay Leno ??

...nu mai e de comentat..si pacat e..caci , cat ai vrea sa scapi dai peste ei oriunde...chiar si aici pe forum , si prin ziare , si la tv....pacat...

Guest stefteo21
Posted

termina ma cu umorul ala ieftin american...ma face sa plang uneori Gay Leno ala..

Posted

da bine...e mult mai bun diaconescu cu toti idioti...a da si sa nu uitam de fernando....bun mah bun....eu as vrea sa se mai faca mia ales emisiuni ca...tradati in dragoste...schimb de mame ca sunt bune nui asa ?? ce draq decat dobitocu de Jay Leno mai bine astia nu ??

Posted

Alaltaseara la emisiunea Confidential, a fost invitat Silviu Prigoana, care a recunoscut ca Diaconescu si Tolea au regizat toata porcaria asta , pentru ca a scazut foarte mult audienta OTV'ului..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...