iReaLRauL Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 MMO Gaming Mouse de la SteelSeries pentru pasionaţii de WOW Fenomenul World of Warcraft a luat o asemenea amploare încât jucătorii pasionaţi de acest MMORPG au ajuns să fie consideraţi o piaţă îndeajuns de mare pentru dispozitive specifice. După tastaturi speciale şi pad-uri persolizabile de la diverse companii de periferice, iată că SteelSeries a creat WOW MMO Gaming Mouse. Ca în cazul oricărui periferic creat pentru un joc multiplayer, mouse-ul trebuia să aibă cât mai multe butonane personalizabile. Cei de la SteelSeries l-au dotat cu nu mai puţin de 15. Aspectul lui WOW MMO Gaming Mouse nu a fost deloc neglijat de producător. Carcasa superioară seamănă cu nişte plăci de metal dintr-o armură, iluminate din interior. Jucătorul îşi poate schimba culoarea iluminării, LED-urile folosite putând oferi 16 milione de nunaţe diferite. Sigla World of Warcraft a fost pusă pe şoricel cu acordul Blizzard, dispozitivul urmând să fie lansat pe 13 noiembrie, odată cu addon-ul Wrath of the Lich King. Preţul ar trebui să fie sub 100 $, mouse-ul fiind dotat cu senzor laser. Sorry, o stire cu efect intarziat :D ^^ Sursa
iNm Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Imi place cum arata ( armura upgradata :D ) si sunt sigur ca o sa aiba succes cu el. WoW e un brand prea puternic pt ca un produs cu acest nume sa esueze.
Legacy Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 1. stirea e veche (citisem pe un site prin noembrie)2. nu merge sursa3. mai misto ala de guild wars de la razer
iReaLRauL Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 2. nu merge sursaTrebuie sa ai cont acolo. Dar si acolo e fix chestia asta.
nu ma cunosti Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 La cati player-i de WoW sunt.. sunt sigur o sa aiba succes :P
[omegga] Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 mouse pentru dreptaci, 100% n-o sa-l cumpar :)nu prea cred ca ne intereseaza daca il cumperi sau nu..nice :)
Dr.Oetker Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Bestial arata :)L-as cumpara chiar daca n-as juca WoW daca as avea nevoie.Nu sunt atat de addict sa il cumpar daca sunt multumit de mous-ul meu.
m4x Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Daca nu ar fi avut partea pentru degetul mare, ar fi fost mai frumos .. si 15 butoane ? :o ii tastatura de-acu ?Imi place aspectul si faza cu led-urile si 100$ nu-i cine stie ce ..
Buugy Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Mai bine iau un Nostromo decat cel de la SteelSeries.http://www.shopmania.ro/magazin~online-acc...~p-4308192.html
Stalk3r Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 super , ~3 mil , cam scump .. , dar oricum arata destul de misto , s-ar asorta exceptional cu carcasa boxele si monitorul meu :)
Stef Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 super , ~3 mil , cam scump .. , dar oricum arata destul de misto , s-ar asorta exceptional cu carcasa boxele si monitorul meu :) Cam veche stirea, am vazut-o mai de mult si pe wow-europe @Stalk3r pcu tau are T8
Luci Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Fain mouse-ul...nu e nici asa de scump...cred ca o sa fie destul de bine vandut.
Mayhem Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 omg ce mous :o asta mi-ar trebuii mie la cs, mous pentru wow nu am mai auzit asa ceva ) tastatura sa terminat
[IlluSioN] Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 arata bine :) dar nici nu cred ca a avut asa de mare succes e doar un alt maus scos pe piata .. cu sigla de la wow pt mai multa reclama
Denzel_Lsd Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 e frumusel aspectul...dar cam piperat pretul... :D