Jump to content
turbomaxim

A îmbătat câinele cu bere şi votcă

Recommended Posts

Posted

Bronx, un buldog american, a fost găsit beat criţă, după ce bărbatul angajat de stăpâni să aibă grijă de el l-a îmbătat. Andrew Willson (31 de ani, foto dreapta) i-a dat câinelui să bea un cocteil din bere şi votcă, iar apoi l-a bătut.

Când a fost găsit de poliţiştii din Bristol, Marea Britanie, Bronx sângera, tremura şi abia se mai putea ţine pe picioare. Potrivit oamenilor legii, Bronx avea foarte mult alcool în sânge. Wilson a recunoscut că a bătut şi a îmbătat câinele, infracţiune gravă, conform Legii pentru protecţia animalelor din 2006. Ca pedeapsă, bărbatul a primit 150 de ore de muncă în folosul comunităţii

http://libertatea.ro/stire/a-imbatat-caine...tca-225852.html

Se prosteste lumea :)

Guest stefteo21
Posted

Poate cainele l-a muscat ori a marait la el... si asta s-a razbunat :D

Posted

cred k stirile de aici incep sa prinda miros de 'libertatea' sau 'excremnetul zilei'

Mai baieti nu aveti nimic mai interesant de postat? a inceput cu femeia lu' mircea badea - de parca ii pasa cuiva cine e aia - si acum cu unu care a imbatat un caine. OMG, oameni tampiti sunt peste tot...ce va mai mirati de chestii minore???

Posted

niste preteni au incercat cu bere si chiar functioneaza

un tovarash ia dat palinca la porc si asa beat era ca acolo o adormit pe beton nu s`o mai dus in cotetz =))

Posted

cainii nu se aproprie cand simt mirosul de bautura ... mai bn zis alcool... mi se pare o prostie.. asa de mila mi s-a facut de sarmanu catel :( ... asa ias trage 1 dak las prinde pe ala de numa hois sa umble. :violent:

Posted

Ca ii dai sa bee e una, dar sa shi il batzi.....asta e aiurea :-S

Sunt intre noi shi specii mai rare ca dobitocu ala cu apucaturi mai rau ca de animal....Andrew Willson...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...