Jump to content
Dani

Dinozauri in domeniul IT

Recommended Posts

Posted

Am zis ca nu fac trei topic-uri ca n-are rost si fac un topic pentru trei dinozauri

1. Primul Radio de masina cu Internet

Blaupunkt si miRoamer au lansat la CES 2009 primul radio de masina cu internet din lume. Acest gadget poate reda si posturile de pe internet la voi in masina si poate fi customizat prin simpla introducere a adreselor URL a statiilor de emisie dorite.

Imagine IPB

Restu

2. IdeaCentre 600, cel mai subtire sistem all-in-one din lume

Companie chineza Lenovo a lansat zilele trecute cel mai subtire sistem all-in-one din lume. IdeaCentre 600 are o grosime de 1″ in partea superioara. Ecranul de 21″ suporta rezolutii pana la 1920?1080 pixeli. Sistemul dispune de un controller multifunctional, ce poate fi telecomanda pentru TV, mouse pentru PC si telefon pentru internet. Pentru a se loga, utilizatorii dispun de tehnologia VeriFace, si anume de recunoastere a caracteristicilor faciale.

Detalii Sistem

Procesor: Intel Pentium Dual Core sau Core Duo

Memorie: 1 ? 4 GB RAM

HDD: de 1 TB (1000 GB)

Placa video integrata cu suport DirectX10

Costa doar 999 de $ dar pentru mai multi verzisori sistemul poate dispune de DVD Blu-Ray, tuner TV digital sau analog si webcam de 1.3 sau 2 MP.

Imagine IPB

Restul pozelor

3. HP Firebird 803, un sistem racit prin lichide

Dupa cum vedeti, acest sistem HP Firebird 803 arata superb la exterior dar daca cititi ce va voi spune mai jos veti vedea ca si pe interior.

Detalii Sistem

Chipsed NVIDIA nForce 760i SLI

Procesor: Core 2 Quad Q9550 2.83GHz

Placa Video: 2 x NVIDIA GeForce 9800D

2 x HDD 320GB SATA

Blu-ray

Card Reader 5 in 1

BlueTooth

Placa Retea: Wi-Fi 802.11n

6 x USB

Firewire

2 x eSATA

S-PDIF

DVI dual-link

Totodata sistemul va fi racit prin lichide, care vor oferi o rapiditate la lucru mai mare cu 80% fata de sistemele racite normal. Pretul unui astfel de sistem se ridica la 2100 de $. Va fi valabil si HP Firebird 802, diferenta fiind ca nu are Blu-Ray si are doar 500 GB spatiu de stocare. Asta poate sa concureze cu cel mai tare calculator din Oradea nu?

Imagine IPB

Restul pozelor

@Eu am ramas cu gura cascata cand le-am vazut pe toate trei.. nu stiu ce ziceti voi..

Posted

' date='Jan 7 2009, 02:49' post='3362928']

2. IdeaCentre 600, cel mai subtire sistem all-in-one din lume

Companie chineza Lenovo a lansat zilele trecute cel mai subtire sistem all-in-one din lume. IdeaCentre 600 are o grosime de 1″ in partea superioara. Ecranul de 21″ suporta rezolutii pana la 1920?1080 pixeli. Sistemul dispune de un controller multifunctional, ce poate fi telecomanda pentru TV, mouse pentru PC si telefon pentru internet. Pentru a se loga, utilizatorii dispun de tehnologia VeriFace, si anume de recunoastere a caracteristicilor faciale.

Detalii Sistem

Costa doar 999 de $ dar pentru mai multi verzisori sistemul poate dispune de DVD Blu-Ray, tuner TV digital sau analog si webcam de 1.3 sau 2 MP.

Imagine IPB

Restul pozelor

Aici chiar ca am ramas cu gura cascata, asa ceva rar mai vezi... Si la acest pret.:|

Posted

exista 2 tipuri de chinezarii: bune (facute conform standardelor firmelor mari din lume) si cele copiate in graba pt a mai scoate un ban de la fraieri (vezi europa de langa bucuresti).

Vad ca si inventiile lor acum ating cote calitative nebanuite. Bv lor.

Posted

' date='Jan 7 2009, 01:49' post='3362928']

Asta poate sa concureze cu cel mai tare calculator din Oradea nu?

Nu vreau sa-ti jignesc prietenul,dar e cretin daca a dat atat pe acel PC :-$ cu 5000 ron imi fac o configuratie de isi da cu unitatea de cap,dau numai 3 detalii:rami ddr3 la 1600mhz (cum sa iei frate rami KINGMAX ddr2 la 800mhz in 15000 ron?),HD4870 (spala pe jos cu 9800GX a lui) si un Q9550.Apropo,ce face cu sursa de 1000W?I s-a stricat cumva sursa de la frigider si de la cuptorul cu microunde? :-?

Sa nu mai zic de HDD,iti iei frumos de 1TB cu buffer de 32MB #-o

Deci cel mai tare PC din Oradea?Eu as zice cel mai fraierit cumparator de IT din Oradea :dooh:

Posted

Nu vreau sa-ti jignesc prietenul,dar e cretin daca a dat atat pe acel PC :-$ cu 5000 ron imi fac o configuratie de isi da cu unitatea de cap,dau numai 3 detalii:rami ddr3 la 1600mhz (cum sa iei frate rami KINGMAX ddr2 la 800mhz in 15000 ron?),HD4870 (spala pe jos cu 9800GX a lui) si un Q9550.Apropo,ce face cu sursa de 1000W?I s-a stricat cumva sursa de la frigider si de la cuptorul cu microunde? :-?

Deci cel mai tare PC din Oradea?Eu as zice cel mai fraierit cumparator de IT din Oradea :dooh:

1. nu a dat atata pe PC, atata valoreaza luat din magazin

2. daca te uiti bine o sa vezi 4 x 2 GB RAM DDR2 (el stie cred ca mai bine decat noi, lucreaza la firma de calculatoare)

3. in legatura cu Q9550 nu sunt distribuitori pe Romania deocamdata (abia era Q6600 atunci)

4. sursa de 1000 W.. e mai bine mai sigur decat sa ti se arda aia de 550 W :)

5. HDD e mai mult de 1 TB daca calculezi.. poate asa lucreaza mai bine

6. placa video nu e 9800 GX ci GX2

calculatorul e cumparat in aprilie 2008.. multi n-o sa aiba configuratia asta nici peste 2 ani

Posted

Frumos si radio ala , dar wtf , nu-mi trebuie internet sa ascult muzica buna.

Al2lea PC sau ce dracu ii :)) , televizor , home theater si pc , 3in1 la 990$ pff e rupere , raport calitate pret rupe.

Al3lea sistem , dunno prea superb ^^

Guest stefteo21
Posted

Probabil sunt produse de calitate, dar parca tot as avea o urma de indoiala in suflet la achizitionare cand ma gandesc ca este chinezesc. Preferabil sa alegi produsele facute de japonezi, clar !

Posted

' date='Jan 7 2009, 16:27' post='3363798']

calculatorul e cumparat in aprilie 2008.. multi n-o sa aiba configuratia asta nici peste 2 ani

Da mi se rupe de ce configuartie o sa apara peste 2 ani , calculator e bun , adica uzina ^_^ , poate sa apara quad mai mare , atata timp cat pot juca cu pcul ala si jocuri peste 20 ani este ok ;)

Posted

salut

nu ma jignesti pt ca datele problemei sunt puse partial. daca erai atent si sigur nu ai fost acel topic e facut in aprilie 2008 iar calculatorul e facut bineinteles la cateva luni inainte de articol. are 1 an si cateva luni. din punct de vedere functional se poate juca inca orice joc pe full la rezolutii HD.

multe s-au schimbat de atunci.

memoriile pe care le am acum sunt 4GB Muskin Frostbyte Extreme @ 1066; cele din articol au fost o solutie temporara pana am trecut la Corasair Dominator @ 1066 si apoi la Muskin...

Pt cultura ta generala la overclock in sincorn ducerea FSB-ului la 1600 face ca memoriile sa stea pe 800mhz. deci nu ajuta la nimic. La modul practic a rade de kingmax denota prostinformare dat fiind faptul ca nu exista nici o diferenta de performanta intre kingmax, corsair dominator si muskin frostbyte exterme. Testat sistetic si gamming efectiv...

Pretul sigur face diferenta...

sistemul are acum 3TB jumate spatiu de stocare.

sa nu uitam si de accesorii care fac o foarte mare diferenta (la bani ma refer )... boxe z5500 logitech , casti sennheiser hd595 (la cele 600ron o pereche de casti...nu sunt de sarit cu vedere... cunoscatorii pe de alta parte inteleg despre ce e vorba).

nu vreau sa par ipocrit dar da-mi nu 15000ron ci 10000 ron acum si cu siguranta voi sti ce cumpar cu ei.

99% din cei care citesc aici nu au tinut in mana si nici nu vor tine vreodata un 9800GX2 ...sa nu mai vorbim de doua... (quad sli)

monitorul a fost schimbat cu un LG W2452T (24") Full HD.

de mai bine de un an joc orice joc si voi mai juca inca multa vreme pana sistemul sa fie depasit si sa nu mai poata fi upgradat sau sa nu merite sa fie upgradat. Momentat caut nu daca imi merge bine jocul ci ce pot sa mai setez sa se vada si mai bine... cred ca asta doreste multa lume.

Am construit in anii de lucru in domeniul IT calculatoare Gamming de inegalat la vremea respectiva. As fi foarte "istet" daca as compara acest sistem cu unul de acum 3 ani... sper ca ai inteles ideea si la randul tau nu te-ai suparat pt replica mea usor agresiva.

Pasiune fara limite. Have fun play!

LE: acum vad in postul tau....pfff

nu stiu pe unde ai citit si cine te-a informat dar HD4870 nu e nici pe aproape la un 9800GX2 (vad ca in postul tau ca nici nu stii ce e ala) placa SLI stand-alone!!! dar la in QUAD SLI ?!?!? Mars to earth somebody give him glasses.

un 9800GX2 scoate 66000 in 3dmark03 ,18000 in 3dmark06 si 9500 in Vantage. UNA ! http://www.nvidia.com/object/product_gefor...800_gx2_us.html

sursa de 1000? 450w true power se arde in max 24 ore in acest sistem. una de 650w face pe ea - scoate sunete ca si flurierul de caini ala mut... cu 750w sunt la limita am tinut sistemul cam 2 luni dar nu imi place sa stiu ca oricand se poate duce. 1000w e alegerea perfecta(730ron).

sa iti faci o idee despre consum in load... un usp de 2000VA tine sistemul maxim 10 min.

Posted

LE: acum vad in postul tau....pfff

nu stiu pe unde ai citit si cine te-a informat dar HD4870 nu e nici pe aproape la un 9800GX2 (vad ca in postul tau ca nici nu stii ce e ala) placa SLI stand-alone!!! dar la in QUAD SLI ?!?!? Mars to earth somebody give him glasses.

un 9800GX2 scoate 66000 in 3dmark03 ,18000 in 3dmark06 si 9500 in Vantage. UNA ! http://www.nvidia.com/object/product_gefor...800_gx2_us.html

http://www.gpureview.com/show_cards.php?ca...0&card2=572 #-o oricum tre' sa ai prea multi bani si sa nu ai ce face cu ei sa iti cumperi un asemenea PC,asta de mai sus de zicea ca te joci 20 de ani :rofl1: Doamne mor de ras =)) e de ajuns ca peste 1-2 ani sa se schimb Pixel Shaderu si cand intri in joc sa iti zica frumos "SHADER ERROR" =)) si atunci te speli pe dinti cu placa video QUAD SLI :banghead:

Posted

D-Link Xtreme N DIR-685, un router cu LCD !

Am gasit un router destul de frumusel pe nume D-Link Xtreme N DIR-685, care pe langa reteaua wireless 802.11n Wi-Fi mai are si un LCD de 3.2″ pe care se pot vedea poze si filmulete destul de bine. Binenteles ca are si niste porturi USB unde puteti baga un stick si printer, pentru a va lua si printa pozele downloadate de pe internet sau tot felul de prostii downloadate de pe BitTorrent. Inca nu se stiu data lansarii pretul acestui concept dar stati pe aproape ca veti afla. Arata beton!

Imagine IPB

Restu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...