LeX LuTHoR Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Iat-o pe “topmodela” lui Mircea Badea! Extrem de discret cand vine vorba despre viata sa privata, Mircea Badea pare ceva mai vorbaret cu amicii sai de pe blog. Mai mult decat atat, comentatorul TV a postat, ieri, o fotografie cu iubita lui, Carmen Bruma, pe care o alinta “topmodela”, gratie calitatilor ei fizice prelucrate atent in sala de fitness. “In noaptea asta, dupa emisiunea cu Teo, ma urc in masina negermana, insfac topmodela si ma opresc la Budapesta”, scria Mircea in ziua de Craciun. Cei doi au petrecut cateva zile in Germania, de unde s-au intors dupa Anul Nou. “Sunt multe de povestit, dar sunt rupt dupa condus masina, noaptea, 8 ore, prin Romania. Deocamdata sunt excedat de mesajele despre <topmodela>. Credeam ca nu mai e un mister. Ok. O fotografie si gata, sper sa incheiem subiectul. P.S. O sa-mi rupa capul cand o sa vada, dar trebuie sa incep anul cumva”, a explicat Badea prezenta fotografiei pe site-ul sau. sursa : gardianul
Stargate Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 dar pana la urma, cui ii pasa cum isi alinta omu' gagica?Altceva mai interesant nu aveti de facut?pfff
Mayhem Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 de parca ma interesa cine era gagica lu' badea, mie imi place emisiunea lui cand face baza de toti, nu ma intereseaza viata lui personala
nu ma cunosti Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 de parca ma interesa cine era gagica lu' badea, mie imi place emisiunea lui cand face baza de toti, nu ma intereseaza viata lui personala+1 terminati ma cu porcariile pe aici, postati ceva care este intradevar interesant.. nu de femeia lui mircea badea #-o
[omegga] Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Nu facem Linkmania Paparazii section ? oh , c`mon
Guest Xspeed Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 si e badea mai prost cu ceva dupa threadu asta?
dontaskme Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 sunt altele si mai stralucite de atat -_-parerea mea ... e cam praf
SnoopY Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 descrierea acestei sectiuni :Stiri si barfe din viata interna si internationala daca nu va convine , nu postati . . . deh' .. foame de posturi .
florin Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 arata bine fata..dar nu conteaza cu cine este Mircea Badea ci ce face..
Guest Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 daca nu va convine nu postati,lolbtw,arata super tipa :D
1234 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 hmm... nu e cine stie ce , dar fiecare cu gusturile lui :D
[DezZza] Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Pentru Mircea Badea,mi se pare chiar prea buna :lol: