Andrei_mistake Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Cei cu 4 la romanaSi cu 2 la geografie,Dao dracu de chimie,Cu 10 la copiereFaci marea in 2 pasiTocilarii tac si inghitSi rebelii ii trimitViata pe marte ajunsaFacem ravagii la CSCheating-Death spun codatiiMoartea vine usor cu deagleViata noua sa va fieSi cu 10 la chimiexD sper ca va placut!1 :bananadance2: :bananadance2:
Andrei_mistake Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 bah taceti diin gura si stergetiva posturile ca poate luati warn asa ca bye TACETI AICI CE FACETI SPAM DAK MAI POSTEZ CNV OFF-TOPIC A INCURCATO
Tweety Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 bah taceti diin gura si stergetiva posturile ca poate luati warn asa ca bye TACETI AICI CE FACETI SPAM DAK MAI POSTEZ CNV OFF-TOPIC A INCURCATOE nu zau? Stiai ca aici nu se contorizeaza posturile?EDIT: Te bate gramatica nu gluma!
zetulescu Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 bah taceti diin gura si stergetiva posturile ca poate luati warn asa ca bye TACETI AICI CE FACETI SPAM DAK MAI POSTEZ CNV OFF-TOPIC A INCURCATO :crazy:
Equilibrium Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 nu am ras de primu post cat am ras de restul posturilor lu' Andrei_mistake )) :rofl2: esti TRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU cum zice crazy
spook Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 E nu zau? Stiai ca aici nu se contorizeaza posturile?EDIT: Te bate gramatica nu gluma!bai geniule care esti nascut in 1998 e trist pentru tine, nu pentru el. de ce ? pentru ca esti om cu familie si iti pui mintea cu un copil. tristule
GaBytZu97 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 nu era cumva Hai sa dam mana cu manaCei cu 4 la romana......Si asa mai departe.............Voi dati mana cu mana........eu am 8-9,10
Tweety Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 bai geniule care esti nascut in 1998 e trist pentru tine, nu pentru el. de ce ? pentru ca esti om cu familie si iti pui mintea cu un copil. tristuleAltul..........
eleodor Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Cei cu 4 la romanaSi cu 2 la geografie,Dao dracu de chimie,Cu 10 la copiereFaci marea in 2 pasiTocilarii tac si inghitSi rebelii ii trimitViata pe marte ajunsaFacem ravagii la CSCheating-Death spun codatiiMoartea vine usor cu deagleViata noua sa va fieSi cu 10 la chimiexD sper ca va placut!1 :bananadance2: :bananadance2:rebelu` tocilarAltul..........hai jmechere parte in parte