Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alexix

BUG's Report

Recommended Posts

Guest LaricBK
Posted

Iar cu dropu din bocuri ... Mi-a picat zen ... Ce se intampla eu ma asteptam la un item +LK+ref+dsr ... :P

Nu pe bune scoateti zenu de la drop din bok ...

Sanatate :beer:

Posted

Mai adaug si io 1 bug micut si dragut

:beer:

La eventuri admini au dat jwl , nu stiu clar de unde au jwl insa un jwl primit de la admin(vb din proprie experienta) este la NPC 300.000.000 zen. Dragut bug pt "/post"

>>>Linkmania<<< :tiphat:

Posted

Pt putinii care au facut war.. la war un sm daca da teleport dupa nu il mai pot lovi decat cu area efect skills.. daca dau direct atac sa zicem fireburst nu ataca.. asta e un bug chiar urat pt un om caruia ii place war :beer:

Am si eu o intr....cand mori poate sa iti cada din inventar sign of lord?

Poate cadea de pe tine orice item care in mod normal poate fi aruncat din inventory

Guest LowGmaN666
Posted

' date='Jun 14 2009, 02:35' post='3923830']

La eventuri admini au dat jwl , nu stiu clar de unde au jwl insa un jwl primit de la admin(vb din proprie experienta) este la NPC 300.000.000 zen. Dragut bug pt "/post"

este vorba de un script ce le pune la admini N jwl in inventar/vault dar durabilitatea lor este 255 sau peste 0 >> si asa se formeaza bugul ala ca la toate serverele de muonline asa se face Bless Bug ( BB ) modificand durabilitatea itemului.....astfel vanzarea lui nu va valora cat scrie la vanzare va valora de 255X ( doar un exemplu ) ori mai mult......se pare ca inca nu sa rezolvat problema asta si nici nu cred ca se va rezolva.

Guest *ROSY*
Posted

' date='Jun 14 2009, 03:35' post='3923830']

E bine ca e asa. Incurajeaza lumea sa mearga la event :D

Posted

in tarkan3 pe la coord alea 4 205 sau cam asa este un fel de gaura neagra si cand te apropii se blocheaza

stiu de el, dispari, si numai daca reintri in joc revi la normal...

Posted

exista bug la golden +2? am facut la inv de la 2.15 4 goldeni, odata erau 2 unul langa celalat si al doilea bok nu l-am putut lua "this item doesn't belong to you" abia dupa 15 sec l-am luat, si la altul, tot singur pusca in devias, aceasi chestie... ciudat

Posted

exista bug la golden +2? am facut la inv de la 2.15 4 goldeni, odata erau 2 unul langa celalat si al doilea bok nu l-am putut lua "this item doesn't belong to you" abia dupa 15 sec l-am luat, si la altul, tot singur pusca in devias, aceasi chestie... ciudat

daca esti in party si omori goldenu se mai intampla sa nu poti lua bok (decat dupa "this item...")

Posted

daca esti in party si omori goldenu se mai intampla sa nu poti lua bok (decat dupa "this item...")

eram singur singurel, fara pt :D

Guest ChitZzZu
Posted

ins ca a mai dat cnv in golden^^

Posted

eram singur singurel, fara pt :D

Probabil cineva dadea in acel golden si mai avea putin pana sa-l omoare, iar cand a venit si al 2-lea golden a murit inainte sa omoare primul golden.

le: aoleu, n-am vazut data de cand a postat, my bad :D

Posted

exista un bug la goldenul+5 cand il omor fara ajutor cateodata fac lvl din el asta cand eram sub 300 peste 300 am patit doar o data la lvl 342 .

Posted

Ca fapt divers, faptul ca exc aa staff are acelasi increase cu cel non-exc e un bug, e foarte enervant si ar trebui fixat.

Posted

am o problema, bugg cred

am facut questu de SM intr-o zi in care s-a dat rollback si is acuma DW dar questu de SM apare k fiind inceput insa itemul nu pik, am facut 51 de nivele in losttower si atlans,.. singur .. de aproape 1 saptamina si nu a pikt niciodata Soul of Wizard

Posted

Ma scuzati,nu am citit toate paginile dar,e un bug care ma enerveaa la culme,mai ales la invazii....

daca e invazie in noria,dau move cu M sau cu /move noria si cand vreau sa ma misc,merg un pic si ma da inapoi din locul de unde am fost cand am dat move,si dupaia abia pot sa merg.. :banghead:

:-?

cheers

Posted

Ma scuzati,nu am citit toate paginile dar,e un bug care ma enerveaa la culme,mai ales la invazii....

daca e invazie in noria,dau move cu M sau cu /move noria si cand vreau sa ma misc,merg un pic si ma da inapoi din locul de unde am fost cand am dat move,si dupaia abia pot sa merg.. :banghead:

cheers

La fel mi se intampla si mie, nu numai in noria, peste tot. Cu timpul te obisnuiesti, probabil este din cauza ping-ului destul de mare (cel putin in cazul meu).

Posted

La fel mi se intampla si mie, nu numai in noria, peste tot. Cu timpul te obisnuiesti, probabil este din cauza ping-ului destul de mare (cel putin in cazul meu).

tot timpul patesc asa, chiar dc e serv liber si nu am lag deloc...

ma omoara arena la primele tarcuri de langa fantana, te muta lorencia de nu te vezi :(

Guest GUNIT-MG
Posted

nu citeste nimeni aici :)

Posted

cheers

din cate stiu e de la un script anti speed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...