Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alexix

BUG's Report

Recommended Posts

Posted

-> Move de la lvl 50 in losttower merge , dar se blockeaza si treb sw sa iesi de acolo.

am lvl 50 si cand dau sw lt apar in lt stau 2 sec acolo apoi apar in lore

deci imi este imposibil sa ajung lt

am incercat si cu lvl 51-52...la fel

Posted

dragos vezi ca ai comis un prog cu care poti sa intri in joc si sa il folosesti ca speed (xspeednet) merge garandat ca lam incercat eu numai ca la asta e faza ca dupa ceva timp iti da d/c 5 sau 10 min ceva de genu sper sa va ajute asta ca sa dati drumu la srv mai rpd oficial :tiphat:

Posted

faza cu poarta din arena ca te duce in Lorencia e mai noua , stiam ca doar la intrarile in tarcuri poate surveni astfel de mutari instante in Lorencia.. insa chiar intrarea in arena e mai noua.. si am patit o de 2 ori..

stiu ca acest bug nu sa rezolvat pe nici un server , oricat sa umblat la coduri ..

faza cu sticlutele de hp mana chiar si antidoturi .. am vazut pe alte servere chiar daca se gaseau sticlute de 25 75 100 se puteau pune una peste alta si sa ajunga pana la 255 bucati de un fel.. sincer cand pleci mic cu 300 de sticle mana si 300 sticle hp din lore e cam jenant ca nu mai ai loc nici de un set ce urmeaza a fi pus pe tine pe viitor nici de un item de luat de pe jos + cred ca este realizabil

lagu la DL cu fire burst .. am patit o pe un server si cred ca se intampla si aici.. fire scream nu cred ca exista pe aceasta versiune deci presupun ca fireburstu va fi principala arma de atac ..

Se intampla ca atunci cand dai cu fireburst pe un spot fix cu mobi multi sa iei un delay mare de la spell.. ce poate duce pana la d/c asta am patit o pe un server unde erau prea multi mobi pe un spot fix.. lanturile se duceau pana la fiecare mob incat mie imi aparea acel lag..

Am observat asta si in arena la tarcul cu ilusions cand dai cu spellu fureburst lagul se simte...

Ma intreb la spoturile ce vor fi create cum se va comporta..

Spoturi de DL bk elf ? altfel DL ul cat si elful pe agilitate nu vor putea creste in nici minim 5 minute de afk pana la baie :)

Faza cu mutatul inapoi inainte de a muri.. am patit odata in aida.. eram la spotul cu regine si am murit.. dar mai aveam putin pana sa mor.. am dat cu mousul in dreapta si am miscat charu .. instant de la lag ma dat aida baza ca fiind mort dar imediat ma dus drept spre locul unde eram .. insa in unele situatii de la lag mai mureai odata si te trimitea inapoi baza .. de data asta nu sa mai intamplat .. ci am continuat sa ma bat acolo chiar putand sa ma mut in alte coordonate

Mi sa mai dat o sansa ? ^_^

Dropul la iteme .. nu e bine sa fie secunde multe pt un item de pe jos pt ca se face lag..

Drop de la book .. scrolurile nu ar trebui sa pice din book ... mi se pare ilar sa arunci si sa pice chiar si pana .. din bookuri ar trebui sa pice doar iteme exe.. cei ce vaneaza un anumit mob golden si vor anumite seturi sa stie de unde sa le ia ..

PS cred ca ar trebui facut un topic ce am vazut pe toate paginile oficiale ale unor servere cu items on server ..

leather etc -> pica lorencia book 1

legendary > pica losttower book 3

venom > pica aida book 5

wings > optiuni maxime.. sau ce optiuni pot avea unele winguri

si sa se poata vedea toate seturile per rasa character..

am vazut ca cineva pomenea de wings lvl 3.. :) cale lunga pana acolo.. abia sezonu 3

De Testat dupa parerea mea nu am avut timp sa testez cioara si speedul sau ,

speluri pt ca pica mult prea greu , ma refer cele de SM nova ice decay .. speluri ce nu ar trebui sa pice din book 4 5 ci prin aida unde mobii sunt prea slabi .. prin kalima 6 7 crywolf ...

stiu ca pe o versiune la un server era copacel in arena si ala nu avea margini de localizare ci se plimba haotic dupa unu altu prin arena.. si era super tare ca stateam la vreo 10 20 rr cu decay pe el si murea in 10 15 minute .. asta pt a putea ramane iar pe spot.. in schimb ne dadea 1 bucata si luam 2 k dmg

Sugestie pt non Afk : in arena pointed spot .. cand mori te da tot in acelas loc mi se pare cam aiurea.. motive

nu mi se pare ok ca un char ce abia a facut 200 lvl sa poata face levele cu un char cu 20 30 de rr in party si el sa poata sta afk acolo in spot 3 4 ore..

nu este normal ca un afk player bun.. cand zic bun zic ca are dmg mare.. request off si nu il poti muta sa stea pe spot si sa ii preiei spotu insa sa nu ii poti face nimic pt ca nici un admin nu este on..

Solutia.. pe alte servere ( nu dau nume ) toti playerii ce mureau ii trimiteau spre arena 2 unde puteau sta fara nici un mob langa ei..

Sunt sigur ca apare problema cu furtul de spoturi .. ca vine unu mic iti face pk .. da sw si vine cu alt char si spotul e al sau insa daca ai poza cu spotul si momentul cand acel cineva iti face pk sa se dea ban ca si pt PK pe spot..

( faza pt preluat spot ) acolo unde playerii ce mureau ii trimitea spre arena 2 .. atrageam copacul spre cel ce era afk si il omora copacul nu eu :D eu preluam spot atrageam copacul departe de spot si voila ... cine statea afk avea sanse de 0 levele ..

Nu mi se pare ok ca un player ce a stat in nesimtire afk cu tot partyul sau sa vina mai tarziu sa fure toate bookurile pt ca ei au deja mai multe puncte per level .

stim cazuri cand multe aliante au tinut un spot pt multe zile.. sa dam totusi sansa ca fiecare player ce sta on sa poata avea un spot .. acolo unde ceilalti pur si simplu stau afk ..

daca un membru esential partyului per exemplu elfu pe nrg moare si este afk atunci ceilalti nu mai au buff si mor pe rand..

asa daca elfu moare si il da tot acolo.. el poate continua sa dea buff si sa tine dmg si defensul pe toti ceilalti..

Bufful de elf este esential daca vrei sa dai rr rapid in party.. dupa 180 lvl si Sw char il cauti cu disperare ..

parerea mea e ca daca stai mai mult de 5 minute afk in mu .. joci degeaba..

Guest kreeper
Posted

Da mai dar ar treebui o mapa unde sa te lase unde ai murit, o mapa doar de PVP , unde sa fie si mobi ca sa aiba lumea interes sa vina si in acel loc sa fie si PVP. Suna bine treaba cu copacul.

Faza cu cioara , am testat eu. E bine sanatoasa , creste experienta bine, speedul undeva pe la 42 la lvl 18. E ok cu sioara, doar o mica problema la ia. Dau sageata pe ia arata durability 1 , misc sageata arata durability 200 , mai misc arata cum treb mai misc arata 123. Arata random cata viata are. Oricum indicatorul de sus merge bine, macar asta sa functioneze :P

Schimbati culoare de scris pentru /post ca nu mai pot cand sunt in pt nu se uita nici naba la ce scriu toti imi zic ca nu citesc ce scrie pe albastru ca se incurca cu /post. Cand stau in pt treb sa le dau pm la fiecare.. NU mai pot sa se schimbe pe alta culoare un Rosu ar merge.

Posted

Da mai dar ar treebui o mapa unde sa te lase unde ai murit, o mapa doar de PVP , unde sa fie si mobi ca sa aiba lumea interes sa vina si in acel loc sa fie si PVP. Suna bine treaba cu copacul.

Faza cu cioara , am testat eu. E bine sanatoasa , creste experienta bine, speedul undeva pe la 42 la lvl 18. E ok cu sioara, doar o mica problema la ia. Dau sageata pe ia arata durability 1 , misc sageata arata durability 200 , mai misc arata cum treb mai misc arata 123. Arata random cata viata are. Oricum indicatorul de sus merge bine, macar asta sa functioneze :P

Schimbati culoare de scris pentru /post ca nu mai pot cand sunt in pt nu se uita nici naba la ce scriu toti imi zic ca nu citesc ce scrie pe albastru ca se incurca cu /post. Cand stau in pt treb sa le dau pm la fiecare.. NU mai pot sa se schimbe pe alta culoare un Rosu ar merge.

Pentru PVP fara pedeapsa exista :

- castle siege

- chaos castle

- duel

- war

- hostility guild

Posted

Pentru PVP fara pedeapsa exista :

- castle siege

- chaos castle

- duel

- war

- hostility guild

la ultima eu cred ca iei stage pk :) - - hostility guild*

Guest kreeper
Posted

Bine sa luam in calcul ultima varianta "guild hostilit"

EU sunt un SM lvl 300 non rr, stau pe spot tarkan si imi vad de treaba.

Vine un BK 12 rr si face pk pe mine si nu ma mai lasa sa revin pe spot ca ma omoara, deoarece e in razboi guilda lui cu a mea. Ce treb sa fac ? sa ies din guild ? sa fac placaciuni la el sa ma lase in pace ? E aiurea treaba , ar zicem ca sunt cazuri izolate. Sa zicem ca am "boala" pe X si il vad pe un spot in tarkan... daca il omor sare ala cu gura pe mine si iau si ss. Asa daca era in arena , ala doar se enerva nu pierdea nici spotu nu luam nici eu suspend. Tot arena e baza.. SI din cate stiu, toti asteapta sa se faca arena. SIncer e cel ami bun loc!

Posted

Bine sa luam in calcul ultima varianta "guild hostilit"

EU sunt un SM lvl 300 non rr, stau pe spot tarkan si imi vad de treaba.

Vine un BK 12 rr si face pk pe mine si nu ma mai lasa sa revin pe spot ca ma omoara, deoarece e in razboi guilda lui cu a mea. Ce treb sa fac ? sa ies din guild ? sa fac placaciuni la el sa ma lase in pace ? E aiurea treaba , ar zicem ca sunt cazuri izolate. Sa zicem ca am "boala" pe X si il vad pe un spot in tarkan... daca il omor sare ala cu gura pe mine si iau si ss. Asa daca era in arena , ala doar se enerva nu pierdea nici spotu nu luam nici eu suspend. Tot arena e baza.. SI din cate stiu, toti asteapta sa se faca arena. SIncer e cel ami bun loc!

Guild Hostility este ceva nou fata de 97D.

Am mai primit sugestii sau apropouri d-astea. NU o sa renunt la nici o chestie adusa noua in S1. Cui nu ii place si nu poate sa se acomodeze, sa joace pe 97 fara nici o grija .

Cel care cere sau cel care accepta GuildHostility, isi asuma toate responsabilitatile . Membrii guiledelor pot sa se certe/bata/injure sau chiar sa paraseasca guild-ul ... Asta face jocul mai interactiv .

Posted

nu am citit tot postul si sry daca s-a mai adus vorba

teleport, lightning exista pe server? .... am lvl 250 si nici pana acum nu am gasit. acum sincer..... sm fara teleport nu prea e sm.

flame pica mult prea greu..... cel putin puneti-le in shop

Guest Silphy
Posted

Din 15 in 15 sec, face comanda /Rush singur, ce dumnezeu, ce fac sa scap de el.

Se opreste din dat, din mers (daca mergi), e foarte enervant.

Guest AngelNight
Posted

salut nu am stat sa citesc toate posturile dar exista un bug ciudat in CryWolf.....daca ai party in alta parte si dai move crywolf te scoate din party ,iar daca vrei sa dai PM cuiva din alta plansa in afara de crywolf sau vally of lorden zice ca acel user nu se afla in joc...poate nu e asa la toata lumea dar va rog sa verificati.....si inca ceva dropul pentru cioara si cal cred ca ar trebui marit un pic (macar acum la inceput) eu am gasit o cioara dar mi-a dat faild :( e bine asa dar un dl fara cioara si cal arata ca un caracter obisnuit :P .Spor si sper sa fie unicat :D

Posted

salut nu am stat sa citesc toate posturile dar exista un bug ciudat in CryWolf.....daca ai party in alta parte si dai move crywolf te scoate din party ,iar daca vrei sa dai PM cuiva din alta plansa in afara de crywolf sau vally of lorden zice ca acel user nu se afla in joc...poate nu e asa la toata lumea dar va rog sa verificati.....si inca ceva dropul pentru cioara si cal cred ca ar trebui marit un pic (macar acum la inceput) eu am gasit o cioara dar mi-a dat faild :( e bine asa dar un dl fara cioara si cal arata ca un caracter obisnuit :P .Spor si sper sa fie unicat :D

la faza cu Crywolf si Valley of Loren , apasa G si vei vedea ca esti pe server 2.

Guest armin-van-buuren
Posted

inca cv... in lot, kalima sau arena dc nu pot da summon?

Posted

pai teoretic summonul are calitatile unui admin ce da warp/

daca s ar putea pune restrictie de lvl pt cei ce nu au lvl atunci s ar pune in valoare functiile complete ale DL ului si introducerea lui in joc ar fi pe deplin si prezeta lui dorita prin party

daca ai da summon la un party doar cei ce ar avea si lvl sa intre ar fi ceva..

DL parerea mea r trebui sa fie gen critical cal cioara sumon.. fire screan nu cred ca este implementat aici .. asa ca a iti face DL la ce poate face acum si la ce permite hartile este o decizie proasta :)

Un gand.. daca s ar putea face ca summoneru sa poata da sumon si in arena LOT etc.. si sa aduca in sublevel sa primeasca ban atat el ca a folosit summon in sublevel cat si cel ce a intrat in sublevel...

de ce sa nu te duci pana la PG sa cumperi Hp mana si DL ul sa iti dea sumon inapoi la spot ?

tinand cont ca in arena se fac cele mai multe levele si acolo este timpul pe care il petrec majoritatea playerilor ce dau rr uri ar fi o discriminare fata de charul DL..

nu am testat insa in Icarus poti intra fara wings cu summon ?. :)

stiu ca un player pe alte servere putea anula summonul daca se misca in acele 5 sec pana cand luai warp..

cred ca se pot pune totusi si interdictii pt cei ce nu pot intra in anumite harti sub level iteme lipsa etc..

pe un alt srw mergea summon si in BC .. sau DS.. de ce sa nu se foloseasca totusi acest Atu daca DL ul il are totusi ?cat de des faci 1 BC unde un DL iti da repetat summon

lasati va de DL ca il cresteti greu :P iar pt ca DL ul nu are multe de oferit nu va fi cautat la party daca se duce semi afk

Posted

uite un ex:

eu am lvl de arena ex. 300, sunt in party cu "x"-ulescu cu lvl 301

eu sunt la coord x y in arena, "x"-ulescu e la coord m n tot in arena

si eu tot nu pot da summon in arena, la fel si in lot , asta am vrut sa spun

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...